Erhvervslokaler i Randers

Se alle erhvervslejemål, lokaler til leje og ledige erhvervslokaler i Randers herunder. Hvis du leder efter et erhvervslokale eller et lokale til leje i Randers, er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige erhvervslokaler til leje i Randers i vores database. Find dit nye erhvervslokale her. God fornøjelse. Mere info om ledige erhvervslokaler i Randers.

Søger du leje eller køb?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Str.
Vælg prisPris
Leje per måned
Leje per m2 per år ex. drift
Salgspris
Detaljeret søgningSøg
330 lokaler fundet
Vis på kort Vis som liste

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige erhvervslokaler i Randers over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af ledige erhvervslokaler i Randers over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal ledige lokaler i Randers på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye lokaler i Randers der er udbudt på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af lokaler i Randers der er udlejet eller solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Randers over tid, samlet statistik over nye lokaler i Randers over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Randers over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Randers over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Randers over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Randers over tid.

Dato Alle udbudte lokaler Nye udbudte erhvervslokaler Udlejede og solgte lokaler
19. juni 2024 393 3 4
18. juni 2024 394 8 10
17. juni 2024 396 5 1
16. juni 2024 392 0 1
15. juni 2024 393 11 7
14. juni 2024 389 7 2
13. juni 2024 384 3 5
12. juni 2024 386 6 7
11. juni 2024 387 10 0
10. juni 2024 377 0 1
9. juni 2024 378 0 2
8. juni 2024 380 4 1
7. juni 2024 377 0 5
6. juni 2024 382 5 5
5. juni 2024 382 6 1
4. juni 2024 377 1 1
3. juni 2024 377 0 2
2. juni 2024 379 3 1
1. juni 2024 377 2 3
31. maj 2024 378 0 2
30. maj 2024 380 1 2
29. maj 2024 381 7 1
28. maj 2024 375 2 6
27. maj 2024 379 0 1
26. maj 2024 380 1 2
25. maj 2024 381 4 2
24. maj 2024 379 3 2
23. maj 2024 378 5 1
22. maj 2024 374 2 0
21. maj 2024 372 3 6
20. maj 2024 375 0 0

Statistik over udbuddet af ledige erhvervslokaler i Randers

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af ledige erhvervslokaler i Randers over den sidste måned. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Randers over tid, samlet statistik over nye lokaler i Randers over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Randers over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Randers over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Randers over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Randers over tid.

I alt
Antal ledige lokaler 330
Antal nye lokaler siden i går 3
Antal udlejede og solgte lokaler siden i går 4
Ledige m2 i alt 254.117
Gennemsnitlig pris per m2 per år uden drift 711
Højeste m2-pris 2.768,31
Laveste m2-pris 100

Erhvervslokaler til leje i Randers

Når du skal finde et nyt erhvervslokale til leje i Randers, skal du igennem en række trin. Du kan se en detaljeret beskrivelse af hvordan du finder og lejer forskellige typer erhvervslokaler via vores guides: leje af kontor, leje af butik, leje af lager, leje af værksted.

Du skal altid start med at definere dine krav og behov til dit nye erhvervslokale. Derefter skal du undersøge det aktuelle marked for tilgængelige erhvervslokaler.

Du kan få overblikket over ledige erhvervslokaler til leje på markedet i Randers via Lokaleportalen.dk, som samler ledige erhvervslejemål i Danmark. På Lokaleportalen.dk kan du let filtrere efter størrelse, pris, indretning og beliggenhed og oprette søgeagenter for erhvervslokale til leje, der informerer dig om nye erhvervslokaler til leje, der matcher dine kriterier. Dette sparer tid og giver dig mulighed for hurtigt at kontakte udlejere, der har interesse i et specifikt erhvervslokale.

Når du har identificeret interessante erhvervslokaler på markedet, kan du kontakte den udlejer, administrator eller ejendomsmægler, som udlejer lokalerne, for at aftale en besigtigelse.

Der findes forskellige typer erhvervslokaler:

Kontor til leje i Randers

Kontorlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til skrivebordsarbejde og administrationsarbejde. Læs mere om kontor til leje i Randers ved at trykke på linket.

Butik til leje i Randers

Butikslokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at sælge varer og kunder direkte på besøg fra gaden. Læs mere om butik til leje i Randers ved at trykke på linket.

Lager til leje i Randers

Lagerlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at opbevare varer indtil de sendes til kunder eller sendes ud til butikker mv. Læs mere om lager til leje i Randers ved at trykke på linket.

Værksted til leje i Randers

Et værksted er et erhvervslokale, som typisk benyttes til at producere eller reparere varer. Læs mere om værksted til leje i Randers ved at trykke på linket.

Klinik til leje i Randers

Et kliniklokale er et lokale, som typisk anvendes til at tilbyde sundhedsydelser. Læs mere om klinik til leje i Randers ved at trykke på linket.

Restaurant til leje i Randers

Et restaurantlokale er et erhvervslokale, som typisk benyttes til bespisning af gæster. Læs mere om restaurant til leje i Randers ved at trykke på linket.

Kontorfællesskab i Randers

Et kontorfællesskab er et erhvervslokale, der typisk består af en række kontorpladser og/eller kontorrum der udlejes til mange forskellige virksomheder. Læs mere om kontorfællesskab i Randers ved at trykke på linket.

Find et billigt erhvervslejemål i Randers

Hvis du ønsker at finde et økonomisk overkommeligt erhvervslejemål i Randers, er det vigtigt at bringe så mange bolde i spil som muligt. Dette kan opnås ved at kontakte forskellige udlejere erhvervslejemål som muligt og arrangere besigtigelse af de forskellige erhvervslejemål.

Efter at have modtaget de forskellige udlejeres prisforslag, skal du forhandle prisen ved at komme med dit eget prisforslag. Ved at have flere erhvervslokaler og udlejere i betragtning, øger du chancerne for at finde en udlejer, der er villig til at tilbyde en pris, der passer til dit budget.

Husk at den pris, du får, også er et spørgsmål om udbud og efterspørgsel. Så ved at vælge et område med mange ledige erhvervslokaler, kan du også på den måde øge sandsynligheden for at få en lav pris.

Find et lokale til leje i Randers med den rigtige størrelse og indretning

Når du vælger dit nye lokale i Randers, er det vigtigt, at du sikrer dig, at det opfylder både dine nuværende og dine fremtidige behov. Lokalet skal med andre ord både være stort nok til de aktiviteter, som du har i dag, og de aktiviteter, som du forventer i den nærmeste fremtid.

Det er meget vigtigt, at du er opmærksom på, at indretning og planløsning kan have en stor betydning for hvilket lokale der kan opfylde dine behov. Selvom et lokale kan virke for småt, kan du ofte med den korrekte indretning optimere anvendelsen via indretningen af lokalet.

Du kan læse mere om hvordan man indretter sit erhvervslokale optimalt via disse guides: Indretningsguide for kontor, indretningsguide for butik, indretningsguide for lager og indretningsguide for værksted.

Flytning til nyt erhvervslokale i Randers

Når du har lejet et nyt erhvervslokale i Randers, skal du på et senere tidspunkt flytte ind i det nye erhvervslokale. Det er her meget vigtigt at du organiserer selve flytteprocessen fra det ene erhvervslokale til det andet på en optimal måde. Det er afgørende, at du har fokus på samtlige aspekter af flytningen.

Flytte processen er meget forskellig alt efter om du flytter kontor, lager, værksted eller butik. Vi har udviklet en række guides som er målrettet flytning til forskellige typer erhvervslokaler, som du med fordel kan læse: Flytteguide: Kontorlokaler, Flytteguide: Lagerlokaler, Flytteguide: Værksted og Flytteguide: Butik.

Har du ledige erhvervslokaler i Randers til udlejning?

Hvis du har ledige erhvervslokaler i Randers til udlejning, kan du finde potentielle lejere gennem Lokaleportalen.dk, som en online platform inden for erhvervslokaleudlejning. Vi anvendes af ejendomsselskaber, administratorer, erhvervsmæglere og private udlejere, der søger egnede lejere til deres erhvervslokaler.

Med en database på mere end oprettede 200.000 brugere og en stor mængde dagligt besøgende, der søger erhvervslokaler til leje, kan du ved at annonce dine ledige erhvervslokaler nå ud til en bred målgruppe af potentielle lejere.

Du kan oprette en annonce for dine erhvervslokaler i Randers eller søge lejere direkte på vores hjemmeside. Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail på vip@lokaleportalen.dk for yderligere information eller assistance.

Du kan læse mere om de trin du typisk skal igennem ved udlejning af erhvervslokaler i denne guide: 10 trin til succesfuld udlejning af dine erhvervslokaler.

Værd at vide når du søger erhvervslokaler i

Randers er en vigtig erhvervsby i Danmark med en lang tradition for industri og handel. Byen er hjemsted for en række virksomheder, der opererer inden for forskellige brancher.

Randers er en mangfoldig erhvervsby, der tilbyder muligheder for virksomheder inden for en bred vifte af brancher.

Randers har gode transportforhold, der er med til at gøre byen til en attraktiv destination for virksomheder.

Bydele i Randers

Randers er inddelt i fem bydele: Randers C, NV, NØ, SV og SØ.

  • Randers C er byens centrum og huser den gamle bydel, gågaden, butikker, restauranter, caféer, museer og kulturinstitutioner.Find ledige erhvervslokaler i Randers C.
  • Randers NV er den nordvestlige bydel og er præget af etagebyggeri og boligområder. Her ligger også Randers Regnskov, Randers Regnby og Randers Kunstmuseum.Find ledige erhvervslokaler i Randers NV.
  • Randers NØ er den nordøstlige bydel og er præget af villaer og etagebyggeri. Her ligger også Randers Naturpark, Randers Fjord og Randers Storcenter.Find ledige erhvervslokaler i Randers NØ.
  • Randers SV er den sydvestlige bydel og er præget af villaer og etagebyggeri. Her ligger også Randers Golfklub og Randers Lufthavn.Find ledige erhvervslokaler i Randers SV.
  • Randers SØ er den sydøstlige bydel og er præget af villaer og etagebyggeri. Her ligger også Randers Højskole og Randers Amtsgymnasium.Find ledige erhvervslokaler i Randers SØ.

Mere information om Randers som erhvervsby

Hvis du søger erhvervslokaler i Randers, er det vigtigt at du sætter dig grundigt ind i forholdene for erhvervsdrivende i byen. Vi har samlet en guide med alle relevante informationer om Randers som erhvervsby, som kan give dig et samlet overblik. Læs mere om at drive virksomhed i Randers i denne guide: Randers: Et erhvervsmæssigt kraftcenter.