Erhvervslokaler i Randers NV

Se alle erhvervslejemål, lokaler til leje og ledige erhvervslokaler i Randers NV herunder. Hvis du leder efter et erhvervslokale eller et lokale til leje i Randers NV, er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige erhvervslokaler til leje i Randers NV i vores database. Find dit nye erhvervslokale her. God fornøjelse. Mere info om ledige erhvervslokaler i Randers NV.

Søger du leje eller køb?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Str.
Vælg prisPris
Leje per måned
Leje per m2 per år ex. drift
Salgspris
Detaljeret søgningSøg
35 lokaler fundet
Vis på kort Vis som liste
1 2

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige erhvervslokaler i Randers NV over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af ledige erhvervslokaler i Randers NV over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal ledige lokaler i Randers NV på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye lokaler i Randers NV der er udbudt på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af lokaler i Randers NV der er udlejet eller solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Randers NV over tid, samlet statistik over nye lokaler i Randers NV over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Randers NV over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Randers NV over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Randers NV over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Randers NV over tid.

Dato Alle udbudte lokaler Nye udbudte erhvervslokaler Udlejede og solgte lokaler
28. maj 2024 39 0 0
27. maj 2024 39 0 0
26. maj 2024 39 0 0
25. maj 2024 39 0 0
24. maj 2024 39 0 0
23. maj 2024 39 0 0
22. maj 2024 39 0 0
21. maj 2024 39 0 3
20. maj 2024 42 0 0
19. maj 2024 42 0 0
18. maj 2024 42 0 0
17. maj 2024 42 3 5
16. maj 2024 44 4 1
15. maj 2024 41 1 0
14. maj 2024 40 0 0
13. maj 2024 40 0 0
12. maj 2024 40 2 0
11. maj 2024 38 0 2
10. maj 2024 40 0 0
9. maj 2024 40 1 0
8. maj 2024 39 0 1
7. maj 2024 40 0 0
6. maj 2024 40 0 0
5. maj 2024 40 0 0
4. maj 2024 40 0 0
3. maj 2024 40 0 0
2. maj 2024 40 0 0
1. maj 2024 40 0 0
30. april 2024 40 0 0
29. april 2024 40 0 0
28. april 2024 40 0 0

Statistik over udbuddet af ledige erhvervslokaler i Randers NV

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af ledige erhvervslokaler i Randers NV over den sidste måned. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Randers NV over tid, samlet statistik over nye lokaler i Randers NV over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Randers NV over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Randers NV over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Randers NV over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Randers NV over tid.

I alt
Antal ledige lokaler 35
Antal nye lokaler siden i går 0
Antal udlejede og solgte lokaler siden i går 0
Ledige m2 i alt 16.590
Gennemsnitlig pris per m2 per år uden drift 521
Højeste m2-pris 1.023,24
Laveste m2-pris 173,91

Erhvervslokaler til leje i Randers NV

Når du skal finde et nyt erhvervslokale til leje i Randers NV, skal du igennem en række trin. Du kan se en detaljeret beskrivelse af hvordan du finder og lejer forskellige typer erhvervslokaler via vores guides: leje af kontor, leje af butik, leje af lager, leje af værksted.

Du skal altid start med at definere dine krav og behov til dit nye erhvervslokale. Derefter skal du undersøge det aktuelle marked for tilgængelige erhvervslokaler.

Du kan få overblikket over ledige erhvervslokaler til leje på markedet i Randers NV via Lokaleportalen.dk, som samler ledige erhvervslejemål i Danmark. På Lokaleportalen.dk kan du let filtrere efter størrelse, pris, indretning og beliggenhed og oprette søgeagenter for erhvervslokale til leje, der informerer dig om nye erhvervslokaler til leje, der matcher dine kriterier. Dette sparer tid og giver dig mulighed for hurtigt at kontakte udlejere, der har interesse i et specifikt erhvervslokale.

Når du har identificeret interessante erhvervslokaler på markedet, kan du kontakte den udlejer, administrator eller ejendomsmægler, som udlejer lokalerne, for at aftale en besigtigelse.

Der findes forskellige typer erhvervslokaler:

Kontor til leje i Randers NV

Kontorlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til skrivebordsarbejde og administrationsarbejde. Læs mere om kontor til leje i Randers NV ved at trykke på linket.

Butik til leje i Randers NV

Butikslokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at sælge varer og kunder direkte på besøg fra gaden. Læs mere om butik til leje i Randers NV ved at trykke på linket.

Lager til leje i Randers NV

Lagerlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at opbevare varer indtil de sendes til kunder eller sendes ud til butikker mv. Læs mere om lager til leje i Randers NV ved at trykke på linket.

Værksted til leje i Randers NV

Et værksted er et erhvervslokale, som typisk benyttes til at producere eller reparere varer. Læs mere om værksted til leje i Randers NV ved at trykke på linket.

Klinik til leje i Randers NV

Et kliniklokale er et lokale, som typisk anvendes til at tilbyde sundhedsydelser. Læs mere om klinik til leje i Randers NV ved at trykke på linket.

Restaurant til leje i Randers NV

Et restaurantlokale er et erhvervslokale, som typisk benyttes til bespisning af gæster. Læs mere om restaurant til leje i Randers NV ved at trykke på linket.

Kontorfællesskab i Randers NV

Et kontorfællesskab er et erhvervslokale, der typisk består af en række kontorpladser og/eller kontorrum der udlejes til mange forskellige virksomheder. Læs mere om kontorfællesskab i Randers NV ved at trykke på linket.

Find et billigt erhvervslejemål i Randers NV

Hvis du ønsker at finde et økonomisk overkommeligt erhvervslejemål i Randers NV, er det vigtigt at bringe så mange bolde i spil som muligt. Dette kan opnås ved at kontakte forskellige udlejere erhvervslejemål som muligt og arrangere besigtigelse af de forskellige erhvervslejemål.

Efter at have modtaget de forskellige udlejeres prisforslag, skal du forhandle prisen ved at komme med dit eget prisforslag. Ved at have flere erhvervslokaler og udlejere i betragtning, øger du chancerne for at finde en udlejer, der er villig til at tilbyde en pris, der passer til dit budget.

Husk at den pris, du får, også er et spørgsmål om udbud og efterspørgsel. Så ved at vælge et område med mange ledige erhvervslokaler, kan du også på den måde øge sandsynligheden for at få en lav pris.

Find et lokale til leje i Randers NV med den rigtige størrelse og indretning

Når du vælger dit nye lokale i Randers NV, er det vigtigt, at du sikrer dig, at det opfylder både dine nuværende og dine fremtidige behov. Lokalet skal med andre ord både være stort nok til de aktiviteter, som du har i dag, og de aktiviteter, som du forventer i den nærmeste fremtid.

Det er meget vigtigt, at du er opmærksom på, at indretning og planløsning kan have en stor betydning for hvilket lokale der kan opfylde dine behov. Selvom et lokale kan virke for småt, kan du ofte med den korrekte indretning optimere anvendelsen via indretningen af lokalet.

Du kan læse mere om hvordan man indretter sit erhvervslokale optimalt via disse guides: Indretningsguide for kontor, indretningsguide for butik, indretningsguide for lager og indretningsguide for værksted.

Flytning til nyt erhvervslokale i Randers NV

Når du har lejet et nyt erhvervslokale i Randers NV, skal du på et senere tidspunkt flytte ind i det nye erhvervslokale. Det er her meget vigtigt at du organiserer selve flytteprocessen fra det ene erhvervslokale til det andet på en optimal måde. Det er afgørende, at du har fokus på samtlige aspekter af flytningen.

Flytte processen er meget forskellig alt efter om du flytter kontor, lager, værksted eller butik. Vi har udviklet en række guides som er målrettet flytning til forskellige typer erhvervslokaler, som du med fordel kan læse: Flytteguide: Kontorlokaler, Flytteguide: Lagerlokaler, Flytteguide: Værksted og Flytteguide: Butik.

Har du ledige erhvervslokaler i Randers NV til udlejning?

Hvis du har ledige erhvervslokaler i Randers NV til udlejning, kan du finde potentielle lejere gennem Lokaleportalen.dk, som en online platform inden for erhvervslokaleudlejning. Vi anvendes af ejendomsselskaber, administratorer, erhvervsmæglere og private udlejere, der søger egnede lejere til deres erhvervslokaler.

Med en database på mere end oprettede 200.000 brugere og en stor mængde dagligt besøgende, der søger erhvervslokaler til leje, kan du ved at annonce dine ledige erhvervslokaler nå ud til en bred målgruppe af potentielle lejere.

Du kan oprette en annonce for dine erhvervslokaler i Randers NV eller søge lejere direkte på vores hjemmeside Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail på vip@lokaleportalen.dk for yderligere information eller assistance.

Du kan læse mere om de trin du typisk skal igennem ved udlejning af erhvervslokaler i denne guide: 10 trin til succesfuld udlejning af dine erhvervslokaler.

Hvad er Randers NV?

Randers NV er et område i Randers, Danmark. Det er et af de mest befolkede områder i Randers og en af de største bydele i byen. Området er hjemsted for mange forskellige virksomheder og butikker, og det er også et populært sted at bo.

Randers NV har en række forskellige attraktioner, der gør det til et populært sted at besøge. Det er hjemsted for en af de største kirker i Danmark, Randers Domkirke, samt en række andre historiske bygninger. Der er også et stort udvalg af restauranter og caféer, der tilbyder et bredt udvalg af mad og drikke. Der er også et stort udvalg af butikker, der sælger alt fra tøj til bøger og andre varer.

Lokalesøgning i Randers NV

Randers NV er et populært sted for lokalesøgning. Det er et godt sted at starte, hvis du leder efter en nye lokaler til din virksomhed. Du kan finde ledige lokaler til leje, som kontorlokaler til leje, lager til leje, restaurant til leje og værksted til leje. Lokalerne ligger godt, da de er tæt på byen og med gode transport muligheder. I området findes også klinik til leje, butik til leje og kontorfællesskaber.

Vigtige steder i Randers NV

Randers NV er også hjemsted for en række vigtige steder, herunder Randers Universitet, Randers Sygehus og Randers Kulturcenter. Der er også et stort udvalg af museer, teatre og andre kulturelle institutioner. Der er også et stort udvalg af offentlige parker og grønne områder, der er perfekte til at nyde en afslappende dag i det fri. Her finder man også Ringboulevarden, Hobrovej og Viborgvej.

Transport i Randers NV

Randers NV er tæt forbundet med resten af Randers og Danmark. Der er et stort udvalg af offentlig transportmuligheder, herunder busser, tog og taxaer. Der er også et stort udvalg af private transportmuligheder, såsom cykler, scootere og biler. Det er også muligt at komme til og fra Randers NV med fly.