Erhvervslokaler i Ørestad

Se alle erhvervslejemål, lokaler til leje og ledige erhvervslokaler i Ørestad herunder. Hvis du leder efter et erhvervslokale eller et lokale til leje i Ørestad, er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige erhvervslokaler til leje i Ørestad i vores database. Find dit nye erhvervslokale her. God fornøjelse. Mere info om ledige erhvervslokaler i Ørestad.

Søger du leje eller køb?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Str.
Vælg prisPris
Leje per måned
Leje per m2 per år ex. drift
Salgspris
Detaljeret søgningSøg

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige erhvervslokaler i Ørestad over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af ledige erhvervslokaler i Ørestad over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal ledige lokaler i Ørestad på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye lokaler i Ørestad der er udbudt på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af lokaler i Ørestad der er udlejet eller solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Ørestad over tid, samlet statistik over nye lokaler i Ørestad over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Ørestad over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Ørestad over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Ørestad over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Ørestad over tid.

Dato Alle udbudte lokaler Nye udbudte erhvervslokaler Udlejede og solgte lokaler
19. juni 2024 0 0 0
18. juni 2024 0 0 0
17. juni 2024 0 0 0
16. juni 2024 0 0 0
15. juni 2024 0 0 0
14. juni 2024 0 0 0
13. juni 2024 0 0 0
12. juni 2024 0 0 0
11. juni 2024 0 0 0
10. juni 2024 0 0 0
9. juni 2024 0 0 0
8. juni 2024 0 0 0
7. juni 2024 0 0 0
6. juni 2024 0 0 0
5. juni 2024 0 0 0
4. juni 2024 0 0 0
3. juni 2024 0 0 0
2. juni 2024 0 0 0
1. juni 2024 0 0 0
31. maj 2024 0 0 0
30. maj 2024 0 0 0
29. maj 2024 0 0 0
28. maj 2024 0 0 0
27. maj 2024 0 0 0
26. maj 2024 0 0 0
25. maj 2024 0 0 0
24. maj 2024 0 0 0
23. maj 2024 0 0 0
22. maj 2024 0 0 0
21. maj 2024 0 0 0
20. maj 2024 0 0 0

Statistik over udbuddet af ledige erhvervslokaler i Ørestad

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af ledige erhvervslokaler i Ørestad over den sidste måned. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Ørestad over tid, samlet statistik over nye lokaler i Ørestad over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Ørestad over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Ørestad over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Ørestad over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Ørestad over tid.

I alt
Antal ledige lokaler 3
Antal nye lokaler siden i går 0
Antal udlejede og solgte lokaler siden i går 0
Ledige m2 i alt 383
Gennemsnitlig pris per m2 per år uden drift 0
Højeste m2-pris 0
Laveste m2-pris 0

Erhvervslokaler til leje i Ørestad

Når du skal finde et nyt erhvervslokale til leje i Ørestad, skal du igennem en række trin. Du kan se en detaljeret beskrivelse af hvordan du finder og lejer forskellige typer erhvervslokaler via vores guides: leje af kontor, leje af butik, leje af lager, leje af værksted.

Du skal altid start med at definere dine krav og behov til dit nye erhvervslokale. Derefter skal du undersøge det aktuelle marked for tilgængelige erhvervslokaler.

Du kan få overblikket over ledige erhvervslokaler til leje på markedet i Ørestad via Lokaleportalen.dk, som samler ledige erhvervslejemål i Danmark. På Lokaleportalen.dk kan du let filtrere efter størrelse, pris, indretning og beliggenhed og oprette søgeagenter for erhvervslokale til leje, der informerer dig om nye erhvervslokaler til leje, der matcher dine kriterier. Dette sparer tid og giver dig mulighed for hurtigt at kontakte udlejere, der har interesse i et specifikt erhvervslokale.

Når du har identificeret interessante erhvervslokaler på markedet, kan du kontakte den udlejer, administrator eller ejendomsmægler, som udlejer lokalerne, for at aftale en besigtigelse.

Der findes forskellige typer erhvervslokaler:

Kontor til leje i Ørestad

Kontorlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til skrivebordsarbejde og administrationsarbejde. Læs mere om kontor til leje i Ørestad ved at trykke på linket.

Butik til leje i Ørestad

Butikslokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at sælge varer og kunder direkte på besøg fra gaden. Læs mere om butik til leje i Ørestad ved at trykke på linket.

Lager til leje i Ørestad

Lagerlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at opbevare varer indtil de sendes til kunder eller sendes ud til butikker mv. Læs mere om lager til leje i Ørestad ved at trykke på linket.

Værksted til leje i Ørestad

Et værksted er et erhvervslokale, som typisk benyttes til at producere eller reparere varer. Læs mere om værksted til leje i Ørestad ved at trykke på linket.

Klinik til leje i Ørestad

Et kliniklokale er et lokale, som typisk anvendes til at tilbyde sundhedsydelser. Læs mere om klinik til leje i Ørestad ved at trykke på linket.

Restaurant til leje i Ørestad

Et restaurantlokale er et erhvervslokale, som typisk benyttes til bespisning af gæster. Læs mere om restaurant til leje i Ørestad ved at trykke på linket.

Kontorfællesskab i Ørestad

Et kontorfællesskab er et erhvervslokale, der typisk består af en række kontorpladser og/eller kontorrum der udlejes til mange forskellige virksomheder. Læs mere om kontorfællesskab i Ørestad ved at trykke på linket.

Find et billigt erhvervslejemål i Ørestad

Hvis du ønsker at finde et økonomisk overkommeligt erhvervslejemål i Ørestad, er det vigtigt at bringe så mange bolde i spil som muligt. Dette kan opnås ved at kontakte forskellige udlejere erhvervslejemål som muligt og arrangere besigtigelse af de forskellige erhvervslejemål.

Efter at have modtaget de forskellige udlejeres prisforslag, skal du forhandle prisen ved at komme med dit eget prisforslag. Ved at have flere erhvervslokaler og udlejere i betragtning, øger du chancerne for at finde en udlejer, der er villig til at tilbyde en pris, der passer til dit budget.

Husk at den pris, du får, også er et spørgsmål om udbud og efterspørgsel. Så ved at vælge et område med mange ledige erhvervslokaler, kan du også på den måde øge sandsynligheden for at få en lav pris.

Find et lokale til leje i Ørestad med den rigtige størrelse og indretning

Når du vælger dit nye lokale i Ørestad, er det vigtigt, at du sikrer dig, at det opfylder både dine nuværende og dine fremtidige behov. Lokalet skal med andre ord både være stort nok til de aktiviteter, som du har i dag, og de aktiviteter, som du forventer i den nærmeste fremtid.

Det er meget vigtigt, at du er opmærksom på, at indretning og planløsning kan have en stor betydning for hvilket lokale der kan opfylde dine behov. Selvom et lokale kan virke for småt, kan du ofte med den korrekte indretning optimere anvendelsen via indretningen af lokalet.

Du kan læse mere om hvordan man indretter sit erhvervslokale optimalt via disse guides: Indretningsguide for kontor, indretningsguide for butik, indretningsguide for lager og indretningsguide for værksted.

Flytning til nyt erhvervslokale i Ørestad

Når du har lejet et nyt erhvervslokale i Ørestad, skal du på et senere tidspunkt flytte ind i det nye erhvervslokale. Det er her meget vigtigt at du organiserer selve flytteprocessen fra det ene erhvervslokale til det andet på en optimal måde. Det er afgørende, at du har fokus på samtlige aspekter af flytningen.

Flytte processen er meget forskellig alt efter om du flytter kontor, lager, værksted eller butik. Vi har udviklet en række guides som er målrettet flytning til forskellige typer erhvervslokaler, som du med fordel kan læse: Flytteguide: Kontorlokaler, Flytteguide: Lagerlokaler, Flytteguide: Værksted og Flytteguide: Butik.

Har du ledige erhvervslokaler i Ørestad til udlejning?

Hvis du har ledige erhvervslokaler i Ørestad til udlejning, kan du finde potentielle lejere gennem Lokaleportalen.dk, som en online platform inden for erhvervslokaleudlejning. Vi anvendes af ejendomsselskaber, administratorer, erhvervsmæglere og private udlejere, der søger egnede lejere til deres erhvervslokaler.

Med en database på mere end oprettede 200.000 brugere og en stor mængde dagligt besøgende, der søger erhvervslokaler til leje, kan du ved at annonce dine ledige erhvervslokaler nå ud til en bred målgruppe af potentielle lejere.

Du kan oprette en annonce for dine erhvervslokaler i Ørestad eller søge lejere direkte på vores hjemmeside Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail på vip@lokaleportalen.dk for yderligere information eller assistance.

Du kan læse mere om de trin du typisk skal igennem ved udlejning af erhvervslokaler i denne guide: 10 trin til succesfuld udlejning af dine erhvervslokaler.

Hvad er Ørestad?

Ørestad er en bydel i København, der ligger syd for Amager og Øresund. Bydelen blev etableret i 2002 og er et af de mest moderne og dynamiske områder i København. Det er et område med mange nye boliger, kontorer, butikker og kulturinstitutioner.

Ørestad er et af de mest attraktive områder i København, der er kendt for sin moderne arkitektur og livlige atmosfære. Det er et af de mest populære steder at bo, da det har en høj levestandard, gode transportmuligheder og mange forskellige aktiviteter. Det er også et af de mest kosmopolitiske områder i København, da det har et stort udvalg af restauranter, caféer og butikker.

Lokalesøgning i Ørestaden

Ørestaden byder også på mange erhvervslokaler til leje. Det er et godt sted at starte en virksomhed, da det har et stort udvalg af kontorer, butikker og andre erhvervslokaler. Det er også et godt sted at investere, da det er et område i stærk udvikling. Der er mange muligheder for at udvikle og udnytte Ørestadens potentiale. Det er et område med mange muligheder og et stort udvalg af pladser til leje.

Vigtige steder i Ørestaden

Hvis man kommer fra København centrum vil man kunne se Bella Centeret når man nærmer sig Ørestaden. Beliggende ved Martha Christensens Vej tårner denne bygning højt op i himlen. I den anden ende, omkring Ørestad st. finder man Fields shopping center, tæt beliggende på Ørestundsmotorvejen. Herfra er det også let at komme til Kastrup Lufthavn, som ligger lige ved siden af. Det nordlige Ørestaden er også et populært sted, da det er her man finder DR Byen, hvor DR har deres hovedsæde. Sydligt finder man Vestamager, som er et af de mest populære steder at bo i Ørestaden, og har udsigt udover Kalvebod Fælled. Ørestaden også sit eget gymnasium.

Transport i Ørestad

Der er også mange offentlige transportmuligheder i Ørestad, såsom metro, bus og tog, som gør det nemt at komme rundt. Det er også et godt sted at bo, da det er tæt på mange af Københavns seværdigheder og attraktioner. Metrolinjen M1 har hele 3 stop i Ørestaden; Bella Center metrostation, Ørestad metrostation og som endestation; Vestamager metrostation.

Derudover kan man tage med tog fra Ørestad st., alle togforbindelser til Sverige kører gennem Ørestad st., dette gælder også tog til og fra Kastrup Lufthavn.