Erhvervslokaler i Odense SØ

Se alle erhvervslejemål, lokaler til leje og ledige erhvervslokaler i Odense SØ herunder. Hvis du leder efter et erhvervslokale eller et lokale til leje i Odense SØ, er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige erhvervslokaler til leje i Odense SØ i vores database. Find dit nye erhvervslokale her. God fornøjelse. Mere info om ledige erhvervslokaler i Odense SØ.

Søger du leje eller køb?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Str.
Vælg prisPris
Leje per måned
Leje per m2 per år ex. drift
Salgspris
Detaljeret søgningSøg
89 lokaler fundet
Vis på kort Vis som liste
1 2 3 4 5

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige erhvervslokaler i Odense SØ over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af ledige erhvervslokaler i Odense SØ over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal ledige lokaler i Odense SØ på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye lokaler i Odense SØ der er udbudt på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af lokaler i Odense SØ der er udlejet eller solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Odense SØ over tid, samlet statistik over nye lokaler i Odense SØ over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Odense SØ over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Odense SØ over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Odense SØ over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Odense SØ over tid.

Dato Alle udbudte lokaler Nye udbudte erhvervslokaler Udlejede og solgte lokaler
28. maj 2024 102 0 1
27. maj 2024 103 0 1
26. maj 2024 104 2 0
25. maj 2024 102 0 2
24. maj 2024 104 0 0
23. maj 2024 104 2 0
22. maj 2024 102 0 2
21. maj 2024 104 0 3
20. maj 2024 107 0 0
19. maj 2024 107 0 0
18. maj 2024 107 0 0
17. maj 2024 107 3 3
16. maj 2024 107 5 2
15. maj 2024 104 3 0
14. maj 2024 101 0 0
13. maj 2024 101 0 2
12. maj 2024 103 0 0
11. maj 2024 103 4 1
10. maj 2024 100 1 2
9. maj 2024 101 2 0
8. maj 2024 99 4 6
7. maj 2024 101 3 0
6. maj 2024 98 0 0
5. maj 2024 98 0 0
4. maj 2024 98 0 0
3. maj 2024 98 0 2
2. maj 2024 100 0 2
1. maj 2024 102 0 0
30. april 2024 102 0 0
29. april 2024 102 0 0
28. april 2024 102 0 0

Statistik over udbuddet af ledige erhvervslokaler i Odense SØ

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af ledige erhvervslokaler i Odense SØ over den sidste måned. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Odense SØ over tid, samlet statistik over nye lokaler i Odense SØ over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Odense SØ over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Odense SØ over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Odense SØ over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Odense SØ over tid.

I alt
Antal ledige lokaler 89
Antal nye lokaler siden i går 0
Antal udlejede og solgte lokaler siden i går 1
Ledige m2 i alt 67.354
Gennemsnitlig pris per m2 per år uden drift 680
Højeste m2-pris 2.823,53
Laveste m2-pris 1

Erhvervslokaler til leje i Odense SØ

Når du skal finde et nyt erhvervslokale til leje i Odense SØ, skal du igennem en række trin. Du kan se en detaljeret beskrivelse af hvordan du finder og lejer forskellige typer erhvervslokaler via vores guides: leje af kontor, leje af butik, leje af lager, leje af værksted.

Du skal altid start med at definere dine krav og behov til dit nye erhvervslokale. Derefter skal du undersøge det aktuelle marked for tilgængelige erhvervslokaler.

Du kan få overblikket over ledige erhvervslokaler til leje på markedet i Odense SØ via Lokaleportalen.dk, som samler ledige erhvervslejemål i Danmark. På Lokaleportalen.dk kan du let filtrere efter størrelse, pris, indretning og beliggenhed og oprette søgeagenter for erhvervslokale til leje, der informerer dig om nye erhvervslokaler til leje, der matcher dine kriterier. Dette sparer tid og giver dig mulighed for hurtigt at kontakte udlejere, der har interesse i et specifikt erhvervslokale.

Når du har identificeret interessante erhvervslokaler på markedet, kan du kontakte den udlejer, administrator eller ejendomsmægler, som udlejer lokalerne, for at aftale en besigtigelse.

Der findes forskellige typer erhvervslokaler:

Kontor til leje i Odense SØ

Kontorlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til skrivebordsarbejde og administrationsarbejde. Læs mere om kontor til leje i Odense SØ ved at trykke på linket.

Butik til leje i Odense SØ

Butikslokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at sælge varer og kunder direkte på besøg fra gaden. Læs mere om butik til leje i Odense SØ ved at trykke på linket.

Lager til leje i Odense SØ

Lagerlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at opbevare varer indtil de sendes til kunder eller sendes ud til butikker mv. Læs mere om lager til leje i Odense SØ ved at trykke på linket.

Værksted til leje i Odense SØ

Et værksted er et erhvervslokale, som typisk benyttes til at producere eller reparere varer. Læs mere om værksted til leje i Odense SØ ved at trykke på linket.

Klinik til leje i Odense SØ

Et kliniklokale er et lokale, som typisk anvendes til at tilbyde sundhedsydelser. Læs mere om klinik til leje i Odense SØ ved at trykke på linket.

Restaurant til leje i Odense SØ

Et restaurantlokale er et erhvervslokale, som typisk benyttes til bespisning af gæster. Læs mere om restaurant til leje i Odense SØ ved at trykke på linket.

Kontorfællesskab i Odense SØ

Et kontorfællesskab er et erhvervslokale, der typisk består af en række kontorpladser og/eller kontorrum der udlejes til mange forskellige virksomheder. Læs mere om kontorfællesskab i Odense SØ ved at trykke på linket.

Find et billigt erhvervslejemål i Odense SØ

Hvis du ønsker at finde et økonomisk overkommeligt erhvervslejemål i Odense SØ, er det vigtigt at bringe så mange bolde i spil som muligt. Dette kan opnås ved at kontakte forskellige udlejere erhvervslejemål som muligt og arrangere besigtigelse af de forskellige erhvervslejemål.

Efter at have modtaget de forskellige udlejeres prisforslag, skal du forhandle prisen ved at komme med dit eget prisforslag. Ved at have flere erhvervslokaler og udlejere i betragtning, øger du chancerne for at finde en udlejer, der er villig til at tilbyde en pris, der passer til dit budget.

Husk at den pris, du får, også er et spørgsmål om udbud og efterspørgsel. Så ved at vælge et område med mange ledige erhvervslokaler, kan du også på den måde øge sandsynligheden for at få en lav pris.

Find et lokale til leje i Odense SØ med den rigtige størrelse og indretning

Når du vælger dit nye lokale i Odense SØ, er det vigtigt, at du sikrer dig, at det opfylder både dine nuværende og dine fremtidige behov. Lokalet skal med andre ord både være stort nok til de aktiviteter, som du har i dag, og de aktiviteter, som du forventer i den nærmeste fremtid.

Det er meget vigtigt, at du er opmærksom på, at indretning og planløsning kan have en stor betydning for hvilket lokale der kan opfylde dine behov. Selvom et lokale kan virke for småt, kan du ofte med den korrekte indretning optimere anvendelsen via indretningen af lokalet.

Du kan læse mere om hvordan man indretter sit erhvervslokale optimalt via disse guides: Indretningsguide for kontor, indretningsguide for butik, indretningsguide for lager og indretningsguide for værksted.

Flytning til nyt erhvervslokale i Odense SØ

Når du har lejet et nyt erhvervslokale i Odense SØ, skal du på et senere tidspunkt flytte ind i det nye erhvervslokale. Det er her meget vigtigt at du organiserer selve flytteprocessen fra det ene erhvervslokale til det andet på en optimal måde. Det er afgørende, at du har fokus på samtlige aspekter af flytningen.

Flytte processen er meget forskellig alt efter om du flytter kontor, lager, værksted eller butik. Vi har udviklet en række guides som er målrettet flytning til forskellige typer erhvervslokaler, som du med fordel kan læse: Flytteguide: Kontorlokaler, Flytteguide: Lagerlokaler, Flytteguide: Værksted og Flytteguide: Butik.

Har du ledige erhvervslokaler i Odense SØ til udlejning?

Hvis du har ledige erhvervslokaler i Odense SØ til udlejning, kan du finde potentielle lejere gennem Lokaleportalen.dk, som en online platform inden for erhvervslokaleudlejning. Vi anvendes af ejendomsselskaber, administratorer, erhvervsmæglere og private udlejere, der søger egnede lejere til deres erhvervslokaler.

Med en database på mere end oprettede 200.000 brugere og en stor mængde dagligt besøgende, der søger erhvervslokaler til leje, kan du ved at annonce dine ledige erhvervslokaler nå ud til en bred målgruppe af potentielle lejere.

Du kan oprette en annonce for dine erhvervslokaler i Odense SØ eller søge lejere direkte på vores hjemmeside Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail på vip@lokaleportalen.dk for yderligere information eller assistance.

Du kan læse mere om de trin du typisk skal igennem ved udlejning af erhvervslokaler i denne guide: 10 trin til succesfuld udlejning af dine erhvervslokaler.

Hvad er Odense SØ

Odense SØ er den sydøstlige del af Odense. 5220 Odense sø er et af de mest populære boligområder i Odense. Her finder man både byområder som Blangstedgård og Holluf-områderne. Odense SØ omfatter både bebyggede byområder med gode transportforbindelser, men også en masse åbne naturområder, blandt andet ved Hollufgård Park og Sanderumgaard.

Lokalesøgning i Odense SØ

Odense SØ er et sted med gode muligheder for erhverv. Hvis du leder efter lokaler til din virksomhed, er der mange forskellige muligheder. Der er flere kontorhoteller, kontorlejemål og erhvervslejemål i området. Derudover er der også et bredt udvalg af butikker, restauranter og caféer. Det er også muligt at finde boliger i området, hvor du kan bo tæt på alt det, du har brug for.

Vigtige steder i Odense SØ

Odense SØ har et virvar af motorvej, hovedveje og lignende, det er blandt andet her, man kører gennem når man kører fra Sjælland til Jylland, eller modsat, via E20 motorveje. Derudover ligger hovedvejene Østre Ringvej og Ørbækvej som forbinder bydelen med Odense NØ og Odense C. Niels Bohrs Alle er en vej som går fra øst og gennem Odense SØ til Odense M.

Transport i Odense SØ

Odense SØ er godt forbundet med offentlig transport. Der er flere buslinjer som kører gennem området, og der er også en togstation, som gør det muligt at komme til og fra Odense SØ. Det er også muligt at komme til og fra Odense SØ med cykel, da der er flere cykelstier i området.