Erhvervslokaler i Odense NV

Se alle erhvervslejemål, lokaler til leje og ledige erhvervslokaler i Odense NV herunder. Hvis du leder efter et erhvervslokale eller et lokale til leje i Odense NV, er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige erhvervslokaler til leje i Odense NV i vores database. Find dit nye erhvervslokale her. God fornøjelse. Mere info om ledige erhvervslokaler i Odense NV.

Søger du leje eller køb?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Str.
Vælg prisPris
Leje per måned
Leje per m2 per år ex. drift
Salgspris
Detaljeret søgningSøg
34 lokaler fundet
Vis på kort Vis som liste
1 2

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige erhvervslokaler i Odense NV over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af ledige erhvervslokaler i Odense NV over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal ledige lokaler i Odense NV på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye lokaler i Odense NV der er udbudt på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af lokaler i Odense NV der er udlejet eller solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Odense NV over tid, samlet statistik over nye lokaler i Odense NV over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Odense NV over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Odense NV over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Odense NV over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Odense NV over tid.

Dato Alle udbudte lokaler Nye udbudte erhvervslokaler Udlejede og solgte lokaler
28. februar 2024 36 0 0
27. februar 2024 36 0 0
26. februar 2024 36 0 0
25. februar 2024 36 0 0
24. februar 2024 36 3 2
23. februar 2024 35 2 0
22. februar 2024 33 0 0
21. februar 2024 33 0 1
20. februar 2024 34 0 0
19. februar 2024 34 0 0
18. februar 2024 34 0 0
17. februar 2024 34 0 0
16. februar 2024 34 0 0
15. februar 2024 34 2 1
14. februar 2024 33 1 0
13. februar 2024 32 0 0
12. februar 2024 32 0 0
11. februar 2024 32 0 0
10. februar 2024 32 0 0
9. februar 2024 32 4 0
8. februar 2024 28 0 4
7. februar 2024 32 0 0
6. februar 2024 32 0 0
5. februar 2024 32 2 0
4. februar 2024 30 0 2
3. februar 2024 32 0 0
2. februar 2024 32 0 0
1. februar 2024 32 0 0
31. januar 2024 32 2 2
30. januar 2024 32 2 0
29. januar 2024 30 0 0

Statistik over udbuddet af ledige erhvervslokaler i Odense NV

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af ledige erhvervslokaler i Odense NV over den sidste måned. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Odense NV over tid, samlet statistik over nye lokaler i Odense NV over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Odense NV over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Odense NV over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Odense NV over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Odense NV over tid.

I alt
Antal ledige lokaler 34
Antal nye lokaler siden i går 0
Antal udlejede og solgte lokaler siden i går 0
Ledige m2 i alt 17.569
Gennemsnitlig pris per m2 per år uden drift 1.279
Højeste m2-pris 2.442,9
Laveste m2-pris 185,45

Erhvervslokaler til leje i Odense NV

Når du skal finde et nyt erhvervslokale til leje i Odense NV, skal du igennem en række trin. Du kan se en detaljeret beskrivelse af hvordan du finder og lejer forskellige typer erhvervslokaler via vores guides: leje af kontor, leje af butik, leje af lager, leje af værksted.

Du skal altid start med at definere dine krav og behov til dit nye erhvervslokale. Derefter skal du undersøge det aktuelle marked for tilgængelige erhvervslokaler.

Du kan få overblikket over ledige erhvervslokaler til leje på markedet i Odense NV via Lokaleportalen.dk, som samler ledige erhvervslejemål i Danmark. På Lokaleportalen.dk kan du let filtrere efter størrelse, pris, indretning og beliggenhed og oprette søgeagenter for erhvervslokale til leje, der informerer dig om nye erhvervslokaler til leje, der matcher dine kriterier. Dette sparer tid og giver dig mulighed for hurtigt at kontakte udlejere, der har interesse i et specifikt erhvervslokale.

Når du har identificeret interessante erhvervslokaler på markedet, kan du kontakte den udlejer, administrator eller ejendomsmægler, som udlejer lokalerne, for at aftale en besigtigelse.

Der findes forskellige typer erhvervslokaler:

Kontor til leje i Odense NV

Kontorlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til skrivebordsarbejde og administrationsarbejde. Læs mere om kontor til leje i Odense NV ved at trykke på linket.

Butik til leje i Odense NV

Butikslokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at sælge varer og kunder direkte på besøg fra gaden. Læs mere om butik til leje i Odense NV ved at trykke på linket.

Lager til leje i Odense NV

Lagerlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at opbevare varer indtil de sendes til kunder eller sendes ud til butikker mv. Læs mere om lager til leje i Odense NV ved at trykke på linket.

Værksted til leje i Odense NV

Et værksted er et erhvervslokale, som typisk benyttes til at producere eller reparere varer. Læs mere om værksted til leje i Odense NV ved at trykke på linket.

Klinik til leje i Odense NV

Et kliniklokale er et lokale, som typisk anvendes til at tilbyde sundhedsydelser. Læs mere om klinik til leje i Odense NV ved at trykke på linket.

Restaurant til leje i Odense NV

Et restaurantlokale er et erhvervslokale, som typisk benyttes til bespisning af gæster. Læs mere om restaurant til leje i Odense NV ved at trykke på linket.

Kontorfællesskab i Odense NV

Et kontorfællesskab er et erhvervslokale, der typisk består af en række kontorpladser og/eller kontorrum der udlejes til mange forskellige virksomheder. Læs mere om kontorfællesskab i Odense NV ved at trykke på linket.

Find et billigt erhvervslejemål i Odense NV

Hvis du ønsker at finde et økonomisk overkommeligt erhvervslejemål i Odense NV, er det vigtigt at bringe så mange bolde i spil som muligt. Dette kan opnås ved at kontakte forskellige udlejere erhvervslejemål som muligt og arrangere besigtigelse af de forskellige erhvervslejemål.

Efter at have modtaget de forskellige udlejeres prisforslag, skal du forhandle prisen ved at komme med dit eget prisforslag. Ved at have flere erhvervslokaler og udlejere i betragtning, øger du chancerne for at finde en udlejer, der er villig til at tilbyde en pris, der passer til dit budget.

Husk at den pris, du får, også er et spørgsmål om udbud og efterspørgsel. Så ved at vælge et område med mange ledige erhvervslokaler, kan du også på den måde øge sandsynligheden for at få en lav pris.

Find et lokale til leje i Odense NV med den rigtige størrelse og indretning

Når du vælger dit nye lokale i Odense NV, er det vigtigt, at du sikrer dig, at det opfylder både dine nuværende og dine fremtidige behov. Lokalet skal med andre ord både være stort nok til de aktiviteter, som du har i dag, og de aktiviteter, som du forventer i den nærmeste fremtid.

Det er meget vigtigt, at du er opmærksom på, at indretning og planløsning kan have en stor betydning for hvilket lokale der kan opfylde dine behov. Selvom et lokale kan virke for småt, kan du ofte med den korrekte indretning optimere anvendelsen via indretningen af lokalet.

Du kan læse mere om hvordan man indretter sit erhvervslokale optimalt via disse guides: Indretningsguide for kontor, indretningsguide for butik, indretningsguide for lager og indretningsguide for værksted.

Flytning til nyt erhvervslokale i Odense NV

Når du har lejet et nyt erhvervslokale i Odense NV, skal du på et senere tidspunkt flytte ind i det nye erhvervslokale. Det er her meget vigtigt at du organiserer selve flytteprocessen fra det ene erhvervslokale til det andet på en optimal måde. Det er afgørende, at du har fokus på samtlige aspekter af flytningen.

Flytte processen er meget forskellig alt efter om du flytter kontor, lager, værksted eller butik. Vi har udviklet en række guides som er målrettet flytning til forskellige typer erhvervslokaler, som du med fordel kan læse: Flytteguide: Kontorlokaler, Flytteguide: Lagerlokaler, Flytteguide: Værksted og Flytteguide: Butik.

Har du ledige erhvervslokaler i Odense NV til udlejning?

Hvis du har ledige erhvervslokaler i Odense NV til udlejning, kan du finde potentielle lejere gennem Lokaleportalen.dk, som en online platform inden for erhvervslokaleudlejning. Vi anvendes af ejendomsselskaber, administratorer, erhvervsmæglere og private udlejere, der søger egnede lejere til deres erhvervslokaler.

Med en database på mere end oprettede 200.000 brugere og en stor mængde dagligt besøgende, der søger erhvervslokaler til leje, kan du ved at annonce dine ledige erhvervslokaler nå ud til en bred målgruppe af potentielle lejere.

Du kan oprette en annonce for dine erhvervslokaler i Odense NV eller søge lejere direkte på vores hjemmeside Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail på vip@lokaleportalen.dk for yderligere information eller assistance.

Du kan læse mere om de trin du typisk skal igennem ved udlejning af erhvervslokaler i denne guide: 10 trin til succesfuld udlejning af dine erhvervslokaler.

Hvad er Odense NV?

Odense NV er en af de mindre bydele i Odense, og dette afspejler sig også i dens befolkningstal. I 2010 blev der kun registeret 1.374 indbyggere i bydelen. Dette tal er dog steget en smule siden da, og i 2016 blev der registeret 1.393 indbyggere.

Odense NV har ikke rigtig nogen kendte seværdigheder, men bydelen byder dog på en række grønne områder og parker. Blandt andet kan man finde Pårup Skov, som er en af de største skove i Odense. Pårup Skov er et rigtigt dejligt område at tage på en lang gåtur eller løbetur, og det er også et populært område for mountainbikere.

Hvis man bor i Odense NV, er man ikke langt fra nogle af de andre bydele i Odense. På gåafstand ligger man for eksempel fra Odense V, hvor man kan finde en række forskellige butikker og spisesteder.

Lokalesøgning i Odense NV

I Odense NV ser man mange erhvervslejemål, der er åbne for alle typer virksomheder. Dette gør det nemt for virksomheder at finde et egnet sted at etablere sig. Derudover er der også et godt udvalg af boliger, hvor man kan finde alt fra lejligheder til villaer.

Odense NV er et godt sted at bo og arbejde, og det er også et godt sted at starte en virksomhed. Bydelen har et godt udvalg af erhvervslejemål og boliger, og man er ikke langt fra nogle af de andre bydele i Odense.

Vigtige steder i Odense NV

Hvis man følger Rugårdsvej fra Odense centrum og mod vest kommer man hele vejen gennem Odense NV. I enden af Odense NV havner man i Korup, som er et god alternativ til dem som er splittet om land og by. Her har man åbne arealer af natur og stilhed omkring sig, blandt andet Hole Skov, men muligheden for transport til byen er overskuelig.

Transport i Odense NV

Rugårdsvej er knudepunkt for transport til og fra Odense NV. Det mest almindelige transportmiddel er bus, som har flere ruter, der forbinder de forskellige dele af byen. Der er også togforbindelser til andre dele af og de fleste af de vigtigste stationer ligger i Odense NV.

Der er også mange cykelstier i området, som gør det nemt og sikkert at cykle rundt. Der er også mange parkeringspladser, hvor man kan parkere sin bil, hvis man foretrækker at køre.

Odense NV er også et godt sted at gå. Der er mange små gader og stier, som er ideelle til en hyggelig gåtur. Det er også et godt sted at tage en taxa, hvis man ønsker at komme hurtigt frem.