Erhvervslokaler i Odense NØ

Se alle erhvervslejemål, lokaler til leje og ledige erhvervslokaler i Odense NØ herunder. Hvis du leder efter et erhvervslokale eller et lokale til leje i Odense NØ, er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige erhvervslokaler til leje i Odense NØ i vores database. Find dit nye erhvervslokale her. God fornøjelse. Mere info om ledige erhvervslokaler i Odense NØ.

Søger du leje eller køb?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Str.
Vælg prisPris
Leje per måned
Leje per m2 per år ex. drift
Salgspris
Detaljeret søgningSøg
8 lokaler fundet
Vis på kort Vis som liste

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige erhvervslokaler i Odense NØ over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af ledige erhvervslokaler i Odense NØ over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal ledige lokaler i Odense NØ på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye lokaler i Odense NØ der er udbudt på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af lokaler i Odense NØ der er udlejet eller solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Odense NØ over tid, samlet statistik over nye lokaler i Odense NØ over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Odense NØ over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Odense NØ over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Odense NØ over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Odense NØ over tid.

Dato Alle udbudte lokaler Nye udbudte erhvervslokaler Udlejede og solgte lokaler
28. februar 2024 4 1 1
27. februar 2024 4 1 0
26. februar 2024 3 0 1
25. februar 2024 4 0 0
24. februar 2024 4 0 0
23. februar 2024 4 0 0
22. februar 2024 4 0 0
21. februar 2024 4 0 0
20. februar 2024 4 0 0
19. februar 2024 4 0 0
18. februar 2024 4 0 0
17. februar 2024 4 0 0
16. februar 2024 4 0 0
15. februar 2024 4 0 0
14. februar 2024 4 0 0
13. februar 2024 4 0 0
12. februar 2024 4 0 0
11. februar 2024 4 0 0
10. februar 2024 4 0 0
9. februar 2024 4 2 0
8. februar 2024 2 0 1
7. februar 2024 4 0 0
6. februar 2024 4 0 0
5. februar 2024 4 0 0
4. februar 2024 4 0 0
3. februar 2024 5 0 0
2. februar 2024 5 0 0
1. februar 2024 5 0 0
31. januar 2024 5 0 0
30. januar 2024 5 1 1
29. januar 2024 5 0 0

Statistik over udbuddet af ledige erhvervslokaler i Odense NØ

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af ledige erhvervslokaler i Odense NØ over den sidste måned. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Odense NØ over tid, samlet statistik over nye lokaler i Odense NØ over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Odense NØ over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Odense NØ over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Odense NØ over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Odense NØ over tid.

I alt
Antal ledige lokaler 8
Antal nye lokaler siden i går 1
Antal udlejede og solgte lokaler siden i går 1
Ledige m2 i alt 8.742
Gennemsnitlig pris per m2 per år uden drift 574
Højeste m2-pris 574
Laveste m2-pris 574

Erhvervslokaler til leje i Odense NØ

Når du skal finde et nyt erhvervslokale til leje i Odense NØ, skal du igennem en række trin. Du kan se en detaljeret beskrivelse af hvordan du finder og lejer forskellige typer erhvervslokaler via vores guides: leje af kontor, leje af butik, leje af lager, leje af værksted.

Du skal altid start med at definere dine krav og behov til dit nye erhvervslokale. Derefter skal du undersøge det aktuelle marked for tilgængelige erhvervslokaler.

Du kan få overblikket over ledige erhvervslokaler til leje på markedet i Odense NØ via Lokaleportalen.dk, som samler ledige erhvervslejemål i Danmark. På Lokaleportalen.dk kan du let filtrere efter størrelse, pris, indretning og beliggenhed og oprette søgeagenter for erhvervslokale til leje, der informerer dig om nye erhvervslokaler til leje, der matcher dine kriterier. Dette sparer tid og giver dig mulighed for hurtigt at kontakte udlejere, der har interesse i et specifikt erhvervslokale.

Når du har identificeret interessante erhvervslokaler på markedet, kan du kontakte den udlejer, administrator eller ejendomsmægler, som udlejer lokalerne, for at aftale en besigtigelse.

Der findes forskellige typer erhvervslokaler:

Kontor til leje i Odense NØ

Kontorlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til skrivebordsarbejde og administrationsarbejde. Læs mere om kontor til leje i Odense NØ ved at trykke på linket.

Butik til leje i Odense NØ

Butikslokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at sælge varer og kunder direkte på besøg fra gaden. Læs mere om butik til leje i Odense NØ ved at trykke på linket.

Lager til leje i Odense NØ

Lagerlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at opbevare varer indtil de sendes til kunder eller sendes ud til butikker mv. Læs mere om lager til leje i Odense NØ ved at trykke på linket.

Værksted til leje i Odense NØ

Et værksted er et erhvervslokale, som typisk benyttes til at producere eller reparere varer. Læs mere om værksted til leje i Odense NØ ved at trykke på linket.

Klinik til leje i Odense NØ

Et kliniklokale er et lokale, som typisk anvendes til at tilbyde sundhedsydelser. Læs mere om klinik til leje i Odense NØ ved at trykke på linket.

Restaurant til leje i Odense NØ

Et restaurantlokale er et erhvervslokale, som typisk benyttes til bespisning af gæster. Læs mere om restaurant til leje i Odense NØ ved at trykke på linket.

Kontorfællesskab i Odense NØ

Et kontorfællesskab er et erhvervslokale, der typisk består af en række kontorpladser og/eller kontorrum der udlejes til mange forskellige virksomheder. Læs mere om kontorfællesskab i Odense NØ ved at trykke på linket.

Find et billigt erhvervslejemål i Odense NØ

Hvis du ønsker at finde et økonomisk overkommeligt erhvervslejemål i Odense NØ, er det vigtigt at bringe så mange bolde i spil som muligt. Dette kan opnås ved at kontakte forskellige udlejere erhvervslejemål som muligt og arrangere besigtigelse af de forskellige erhvervslejemål.

Efter at have modtaget de forskellige udlejeres prisforslag, skal du forhandle prisen ved at komme med dit eget prisforslag. Ved at have flere erhvervslokaler og udlejere i betragtning, øger du chancerne for at finde en udlejer, der er villig til at tilbyde en pris, der passer til dit budget.

Husk at den pris, du får, også er et spørgsmål om udbud og efterspørgsel. Så ved at vælge et område med mange ledige erhvervslokaler, kan du også på den måde øge sandsynligheden for at få en lav pris.

Find et lokale til leje i Odense NØ med den rigtige størrelse og indretning

Når du vælger dit nye lokale i Odense NØ, er det vigtigt, at du sikrer dig, at det opfylder både dine nuværende og dine fremtidige behov. Lokalet skal med andre ord både være stort nok til de aktiviteter, som du har i dag, og de aktiviteter, som du forventer i den nærmeste fremtid.

Det er meget vigtigt, at du er opmærksom på, at indretning og planløsning kan have en stor betydning for hvilket lokale der kan opfylde dine behov. Selvom et lokale kan virke for småt, kan du ofte med den korrekte indretning optimere anvendelsen via indretningen af lokalet.

Du kan læse mere om hvordan man indretter sit erhvervslokale optimalt via disse guides: Indretningsguide for kontor, indretningsguide for butik, indretningsguide for lager og indretningsguide for værksted.

Flytning til nyt erhvervslokale i Odense NØ

Når du har lejet et nyt erhvervslokale i Odense NØ, skal du på et senere tidspunkt flytte ind i det nye erhvervslokale. Det er her meget vigtigt at du organiserer selve flytteprocessen fra det ene erhvervslokale til det andet på en optimal måde. Det er afgørende, at du har fokus på samtlige aspekter af flytningen.

Flytte processen er meget forskellig alt efter om du flytter kontor, lager, værksted eller butik. Vi har udviklet en række guides som er målrettet flytning til forskellige typer erhvervslokaler, som du med fordel kan læse: Flytteguide: Kontorlokaler, Flytteguide: Lagerlokaler, Flytteguide: Værksted og Flytteguide: Butik.

Har du ledige erhvervslokaler i Odense NØ til udlejning?

Hvis du har ledige erhvervslokaler i Odense NØ til udlejning, kan du finde potentielle lejere gennem Lokaleportalen.dk, som en online platform inden for erhvervslokaleudlejning. Vi anvendes af ejendomsselskaber, administratorer, erhvervsmæglere og private udlejere, der søger egnede lejere til deres erhvervslokaler.

Med en database på mere end oprettede 200.000 brugere og en stor mængde dagligt besøgende, der søger erhvervslokaler til leje, kan du ved at annonce dine ledige erhvervslokaler nå ud til en bred målgruppe af potentielle lejere.

Du kan oprette en annonce for dine erhvervslokaler i Odense NØ eller søge lejere direkte på vores hjemmeside Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail på vip@lokaleportalen.dk for yderligere information eller assistance.

Du kan læse mere om de trin du typisk skal igennem ved udlejning af erhvervslokaler i denne guide: 10 trin til succesfuld udlejning af dine erhvervslokaler.

Hvad er Odense NØ?

Odense NØ er den del af Odense Kommune som befinder sig øst for for Ejbygade. Det omfatter blandt andet Vollsmose, Seden og Åsum. Midt igennem bydelen løber Odense Å, denne å samt Ejbygade indrammer området kaldet Vollsmose.

Odense NØ er en af de største bydele i Odense og har et stort befolkningsgrundlag, der findes herved også en hel del boliger. Det er et meget mangfoldigt område med et stort udvalg af kulturer og etniciteter. Der er mange forskellige butikker, restauranter, caféer og andre typer af servicevirksomheder, der er åbne for alle og har nem tilgængelighed og informations oversigt med oplysninger.

Odense NØ er også kendt for sine mange grønne områder, herunder en stor park, der er et populært sted for lokalbefolkningen at slappe af og nyde naturen. Der er også et stort udvalg af sportsfaciliteter, herunder fodboldbaner, basketballbaner og andre former for udendørs aktiviteter.

Lokalesøgning i Odense NØ

Erhvervslokaler til leje i Odense NØ er let tilgængelige og har en god pris. Ved Vollsmose Alle ligger blandt andet Vollsmose Torv, hvor der findes mange butikslejemål. Hvis man bevæger sig længere væk fra Odense midtby, vil priserne også være mere favorable og samtidig vil større lokaler måske være mere tilgængelige.

Vigtige steder i Odense NØ

Bydelen Odense NØ er som tidligere nævnt et sted med mange etniciteter, dette skyldes det vidt mangfoldige boligbyggeri i Vollsmose. Her bor der mange kulturer, som gør det til et interessant sted at besøge. Odense kommune har også gjort meget for at forbedre bydelen, så det er blevet et godt sted at bo.

Odense NØ har også mange interessante steder at besøge. Der er flere kirker, museer, kulturhuse og andre seværdigheder. Det er også et godt sted at shoppe, da der er mange butikker og markeder. Der er også mange restauranter og caféer, hvor man kan nyde god mad og drikke.

Odense NØ er et godt sted at besøge, da der er mange ting at se og gøre. Det er også et godt sted at bo, da det er et trygt og sikkert sted med mange forskellige kulturer. Det er et godt sted at bo og et godt sted at besøge.

Transport i Odense NØ

Odense NØ er et af de mest trafikerede områder i Odense, og det er nemt at komme rundt. Der er flere offentlige transportmuligheder, herunder busser, tog og taxaer. Der er også mange cykelstier, så man kan komme rundt på en miljøvenlig måde.

Der er flere buslinjer, der kører igennem Odense NØ. Der er også togstationer, der forbinder Odense NØ med resten af Odense og andre byer.

Hvis du gerne vil have en mere miljøvenlig transportmulighed, kan du også vælge at cykle. Der er mange cykelstier, der går igennem Odense NØ, så du kan komme rundt på en sikker og miljøvenlig måde.

Uanset hvordan du vælger at komme rundt, er det nemt og bekvemt at komme rundt i Odense NØ.