Erhvervslokaler i Odense C

Se alle erhvervslejemål, lokaler til leje og ledige erhvervslokaler i Odense C herunder. Hvis du leder efter et erhvervslokale eller et lokale til leje i Odense C, er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige erhvervslokaler til leje i Odense C i vores database. Find dit nye erhvervslokale her. God fornøjelse. Mere info om ledige erhvervslokaler i Odense C.

Søger du leje eller køb?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Str.
Vælg prisPris
Leje per måned
Leje per m2 per år ex. drift
Salgspris
Detaljeret søgningSøg
496 lokaler fundet
Vis på kort Vis som liste

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige erhvervslokaler i Odense C over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af ledige erhvervslokaler i Odense C over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal ledige lokaler i Odense C på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye lokaler i Odense C der er udbudt på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af lokaler i Odense C der er udlejet eller solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Odense C over tid, samlet statistik over nye lokaler i Odense C over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Odense C over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Odense C over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Odense C over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Odense C over tid.

Dato Alle udbudte lokaler Nye udbudte erhvervslokaler Udlejede og solgte lokaler
20. juli 2024 534 6 4
19. juli 2024 532 4 0
18. juli 2024 528 0 1
17. juli 2024 529 2 0
16. juli 2024 527 20 0
15. juli 2024 507 16 3
14. juli 2024 494 1 19
13. juli 2024 512 6 20
12. juli 2024 526 11 0
11. juli 2024 515 3 10
10. juli 2024 522 5 4
9. juli 2024 521 5 5
8. juli 2024 521 0 9
7. juli 2024 530 3 0
6. juli 2024 527 21 3
5. juli 2024 509 1 1
4. juli 2024 509 3 0
3. juli 2024 506 1 10
2. juli 2024 515 25 0
1. juli 2024 490 1 21
30. juni 2024 510 1 10
29. juni 2024 519 1 3
28. juni 2024 521 2 2
27. juni 2024 521 4 0
26. juni 2024 517 6 11
25. juni 2024 522 17 2
24. juni 2024 507 2 7
23. juni 2024 512 14 13
22. juni 2024 511 4 6
21. juni 2024 513 7 2
20. juni 2024 508 2 0

Statistik over udbuddet af ledige erhvervslokaler i Odense C

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af ledige erhvervslokaler i Odense C over den sidste måned. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Odense C over tid, samlet statistik over nye lokaler i Odense C over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Odense C over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Odense C over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Odense C over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Odense C over tid.

I alt
Antal ledige lokaler 806
Antal nye lokaler siden i går 14
Antal udlejede og solgte lokaler siden i går 11
Ledige m2 i alt 472.461
Gennemsnitlig pris per m2 per år uden drift 10.726
Højeste m2-pris 1.406.250
Laveste m2-pris 1

Erhvervslokaler til leje i Odense C

Når du skal finde et nyt erhvervslokale til leje i Odense C, skal du igennem en række trin. Du kan se en detaljeret beskrivelse af hvordan du finder og lejer forskellige typer erhvervslokaler via vores guides: leje af kontor, leje af butik, leje af lager, leje af værksted.

Du skal altid start med at definere dine krav og behov til dit nye erhvervslokale. Derefter skal du undersøge det aktuelle marked for tilgængelige erhvervslokaler.

Du kan få overblikket over ledige erhvervslokaler til leje på markedet i Odense C via Lokaleportalen.dk, som samler ledige erhvervslejemål i Danmark. På Lokaleportalen.dk kan du let filtrere efter størrelse, pris, indretning og beliggenhed og oprette søgeagenter for erhvervslokale til leje, der informerer dig om nye erhvervslokaler til leje, der matcher dine kriterier. Dette sparer tid og giver dig mulighed for hurtigt at kontakte udlejere, der har interesse i et specifikt erhvervslokale.

Når du har identificeret interessante erhvervslokaler på markedet, kan du kontakte den udlejer, administrator eller ejendomsmægler, som udlejer lokalerne, for at aftale en besigtigelse.

Der findes forskellige typer erhvervslokaler:

Kontor til leje i Odense C

Kontorlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til skrivebordsarbejde og administrationsarbejde. Læs mere om kontor til leje i Odense C ved at trykke på linket.

Butik til leje i Odense C

Butikslokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at sælge varer og kunder direkte på besøg fra gaden. Læs mere om butik til leje i Odense C ved at trykke på linket.

Lager til leje i Odense C

Lagerlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at opbevare varer indtil de sendes til kunder eller sendes ud til butikker mv. Læs mere om lager til leje i Odense C ved at trykke på linket.

Værksted til leje i Odense C

Et værksted er et erhvervslokale, som typisk benyttes til at producere eller reparere varer. Læs mere om værksted til leje i Odense C ved at trykke på linket.

Klinik til leje i Odense C

Et kliniklokale er et lokale, som typisk anvendes til at tilbyde sundhedsydelser. Læs mere om klinik til leje i Odense C ved at trykke på linket.

Restaurant til leje i Odense C

Et restaurantlokale er et erhvervslokale, som typisk benyttes til bespisning af gæster. Læs mere om restaurant til leje i Odense C ved at trykke på linket.

Kontorfællesskab i Odense C

Et kontorfællesskab er et erhvervslokale, der typisk består af en række kontorpladser og/eller kontorrum der udlejes til mange forskellige virksomheder. Læs mere om kontorfællesskab i Odense C ved at trykke på linket.

Find et billigt erhvervslejemål i Odense C

Hvis du ønsker at finde et økonomisk overkommeligt erhvervslejemål i Odense C, er det vigtigt at bringe så mange bolde i spil som muligt. Dette kan opnås ved at kontakte forskellige udlejere erhvervslejemål som muligt og arrangere besigtigelse af de forskellige erhvervslejemål.

Efter at have modtaget de forskellige udlejeres prisforslag, skal du forhandle prisen ved at komme med dit eget prisforslag. Ved at have flere erhvervslokaler og udlejere i betragtning, øger du chancerne for at finde en udlejer, der er villig til at tilbyde en pris, der passer til dit budget.

Husk at den pris, du får, også er et spørgsmål om udbud og efterspørgsel. Så ved at vælge et område med mange ledige erhvervslokaler, kan du også på den måde øge sandsynligheden for at få en lav pris.

Find et lokale til leje i Odense C med den rigtige størrelse og indretning

Når du vælger dit nye lokale i Odense C, er det vigtigt, at du sikrer dig, at det opfylder både dine nuværende og dine fremtidige behov. Lokalet skal med andre ord både være stort nok til de aktiviteter, som du har i dag, og de aktiviteter, som du forventer i den nærmeste fremtid.

Det er meget vigtigt, at du er opmærksom på, at indretning og planløsning kan have en stor betydning for hvilket lokale der kan opfylde dine behov. Selvom et lokale kan virke for småt, kan du ofte med den korrekte indretning optimere anvendelsen via indretningen af lokalet.

Du kan læse mere om hvordan man indretter sit erhvervslokale optimalt via disse guides: Indretningsguide for kontor, indretningsguide for butik, indretningsguide for lager og indretningsguide for værksted.

Flytning til nyt erhvervslokale i Odense C

Når du har lejet et nyt erhvervslokale i Odense C, skal du på et senere tidspunkt flytte ind i det nye erhvervslokale. Det er her meget vigtigt at du organiserer selve flytteprocessen fra det ene erhvervslokale til det andet på en optimal måde. Det er afgørende, at du har fokus på samtlige aspekter af flytningen.

Flytte processen er meget forskellig alt efter om du flytter kontor, lager, værksted eller butik. Vi har udviklet en række guides som er målrettet flytning til forskellige typer erhvervslokaler, som du med fordel kan læse: Flytteguide: Kontorlokaler, Flytteguide: Lagerlokaler, Flytteguide: Værksted og Flytteguide: Butik.

Har du ledige erhvervslokaler i Odense C til udlejning?

Hvis du har ledige erhvervslokaler i Odense C til udlejning, kan du finde potentielle lejere gennem Lokaleportalen.dk, som en online platform inden for erhvervslokaleudlejning. Vi anvendes af ejendomsselskaber, administratorer, erhvervsmæglere og private udlejere, der søger egnede lejere til deres erhvervslokaler.

Med en database på mere end oprettede 200.000 brugere og en stor mængde dagligt besøgende, der søger erhvervslokaler til leje, kan du ved at annonce dine ledige erhvervslokaler nå ud til en bred målgruppe af potentielle lejere.

Du kan oprette en annonce for dine erhvervslokaler i Odense C eller søge lejere direkte på vores hjemmeside Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail på vip@lokaleportalen.dk for yderligere information eller assistance.

Du kan læse mere om de trin du typisk skal igennem ved udlejning af erhvervslokaler i denne guide: 10 trin til succesfuld udlejning af dine erhvervslokaler.

Hvad er Odense C?

Odense C er en af de mange bydele i Odense Kommune, som byder alle velkommen. På et kort ligger Odense C i det centrale Odense, og grænser op til Odense V i nord, Odense M i syd og Odense NØ i øst. Odense C er en af de mest befolkede bydele i Danmark, med over 40.000 indbyggere beboende i diverse boliger, som huse og lejligheder.

Odense C er hovedsædet for Odense Kommune, og her ligger også Odense Banegård Center, der er Odenses hovedbanegård. Herfra afgår der tog til København, Aarhus, Esbjerg og mange andre byer i Danmark.

Lokalesøgning i Odense C

I Odense C findes mange lokaler til leje, og der er noget for enhver smag. Der er butikker, kontorer, restauranter, kulturhuse og meget andet. Der er også mange offentlige institutioner som skoler, biblioteker, hospitaler og andre offentlige bygninger. Odense C er et godt sted at starte en virksomhed, da der er mange muligheder for at finde det rigtige lokale til leje.

Vigtige steder / veje i Odense C

Østergade

Østergade er en af de ældste gader i Odense C. Den løber fra Vestergade til Kongensgade, og der er mange historiske huse langs gaden.

Vestergade

Vestergade er en af de mest travle gader i Odense C. Den løber fra Østergade til Albani Torv, og der er mange butikker og spisesteder langs gaden.

Kongensgade

Kongensgade er en af de mest prestigefyldte gader i Odense C. Den løber fra Østergade til Albani Torv, og der er mange luksuriøse butikker og spisesteder langs gaden.

Albani Torv

Albani Torv er et af de mest centrale torve i Odense C. Det ligger ved krydset af Vestergade og Kongensgade, og der er mange butikker og spisesteder omkring torvet.

Transport i Odense C

Odense C er en af de største byer i Danmark, og derfor er der også masser af transportmuligheder. Der er busser, tog og metro, og man kan nemt komme fra A til B.

Der er mange buslinjer, der kører igennem Odense C, og der er også en S-togstation. Metroen kører også igennem byen, og der er mange stoppesteder. Derudover er en af de store nyheder, at der kører der nu også en letbane, præcis som i Aarhus.

Det er let at komme til Odense C, og der er mange parkeringspladser. Der er også en række cykelstier, så man kan nemt komme rundt i byen på cykel.