Erhvervslokaler i Nørresundby

Se alle erhvervslejemål, lokaler til leje og ledige erhvervslokaler i Nørresundby herunder. Hvis du leder efter et erhvervslokale eller et lokale til leje i Nørresundby, er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige erhvervslokaler til leje i Nørresundby i vores database. Find dit nye erhvervslokale her. God fornøjelse. Mere info om ledige erhvervslokaler i Nørresundby.

Søger du leje eller køb?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Str.
Vælg prisPris
Leje per måned
Leje per m2 per år ex. drift
Salgspris
Detaljeret søgningSøg
52 lokaler fundet
Vis på kort Vis som liste
1 2 3

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige erhvervslokaler i Nørresundby over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af ledige erhvervslokaler i Nørresundby over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal ledige lokaler i Nørresundby på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye lokaler i Nørresundby der er udbudt på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af lokaler i Nørresundby der er udlejet eller solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Nørresundby over tid, samlet statistik over nye lokaler i Nørresundby over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Nørresundby over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Nørresundby over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Nørresundby over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Nørresundby over tid.

Dato Alle udbudte lokaler Nye udbudte erhvervslokaler Udlejede og solgte lokaler
30. november 2023 64 1 2
29. november 2023 65 1 0
28. november 2023 64 4 0
27. november 2023 60 0 2
26. november 2023 63 1 0
25. november 2023 62 0 1
24. november 2023 63 5 1
23. november 2023 59 3 4
22. november 2023 61 3 1
21. november 2023 59 1 0
20. november 2023 58 3 6
19. november 2023 61 4 0
18. november 2023 57 8 13
17. november 2023 62 9 2
16. november 2023 55 3 0
15. november 2023 52 0 19
14. november 2023 73 1 4
13. november 2023 76 0 1
12. november 2023 77 6 3
11. november 2023 74 18 2
10. november 2023 58 2 15
9. november 2023 73 15 0
8. november 2023 58 5 6
7. november 2023 59 3 18
6. november 2023 74 1 1
5. november 2023 74 0 0
4. november 2023 74 24 24
3. november 2023 74 24 0
2. november 2023 50 2 0
1. november 2023 48 0 24
31. oktober 2023 72 4 0

Statistik over udbuddet af erhvervslokaler i Nørresundby

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af ledige erhvervslokaler i Nørresundby over den sidste måned. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Nørresundby over tid, samlet statistik over nye lokaler i Nørresundby over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Nørresundby over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Nørresundby over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Nørresundby over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Nørresundby over tid.

I alt
Antal ledige lokaler 52
Antal nye lokaler siden i går 1
Antal udlejede og solgte lokaler siden i går 2
Ledige m2 i alt 41.526
Gennemsnitlig pris per m2 per år uden drift 714
Højeste m2-pris 1.440
Laveste m2-pris 350

Erhvervslokaler til leje i Nørresundby

Når du skal finde et nyt erhvervslokale til leje i Nørresundby, skal du igennem en række trin. Du kan se en detaljeret beskrivelse af hvordan du finder og lejer forskellige typer erhvervslokaler via vores guides: leje af kontor, leje af butik, leje af lager, leje af værksted.

Du skal altid start med at definere dine krav og behov til dit nye erhvervslokale. Derefter skal du undersøge det aktuelle marked for tilgængelige erhvervslokaler.

Du kan få overblikket over ledige erhvervslokaler til leje på markedet i Nørresundby via Lokaleportalen.dk, som samler ledige erhvervslejemål i Danmark. På Lokaleportalen.dk kan du let filtrere efter størrelse, pris, indretning og beliggenhed og oprette søgeagenter for erhvervslokale til leje, der informerer dig om nye erhvervslokaler til leje, der matcher dine kriterier. Dette sparer tid og giver dig mulighed for hurtigt at kontakte udlejere, der har interesse i et specifikt erhvervslokale.

Når du har identificeret interessante erhvervslokaler på markedet, kan du kontakte den udlejer, administrator eller ejendomsmægler, som udlejer lokalerne, for at aftale en besigtigelse.

Der findes forskellige typer erhvervslokaler:

Kontor til leje i Nørresundby

Kontorlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til skrivebordsarbejde og administrationsarbejde. Læs mere om kontor til leje i Nørresundby ved at trykke på linket.

Butik til leje i Nørresundby

Butikslokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at sælge varer og kunder direkte på besøg fra gaden. Læs mere om butik til leje i Nørresundby ved at trykke på linket.

Lager til leje i Nørresundby

Lagerlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at opbevare varer indtil de sendes til kunder eller sendes ud til butikker mv. Læs mere om lager til leje i Nørresundby ved at trykke på linket.

Værksted til leje i Nørresundby

Et værksted er et erhvervslokale, som typisk benyttes til at producere eller reparere varer. Læs mere om værksted til leje i Nørresundby ved at trykke på linket.

Klinik til leje i Nørresundby

Et kliniklokale er et lokale, som typisk anvendes til at tilbyde sundhedsydelser. Læs mere om klinik til leje i Nørresundby ved at trykke på linket.

Restaurant til leje i Nørresundby

Et restaurantlokale er et erhvervslokale, som typisk benyttes til bespisning af gæster. Læs mere om restaurant til leje i Nørresundby ved at trykke på linket.

Kontorfællesskab i Nørresundby

Et kontorfællesskab er et erhvervslokale, der typisk består af en række kontorpladser og/eller kontorrum der udlejes til mange forskellige virksomheder. Læs mere om kontorfællesskab i Nørresundby ved at trykke på linket.

Find et billigt erhvervslejemål i Nørresundby

Hvis du ønsker at finde et økonomisk overkommeligt erhvervslejemål i Nørresundby, er det vigtigt at bringe så mange bolde i spil som muligt. Dette kan opnås ved at kontakte forskellige udlejere erhvervslejemål som muligt og arrangere besigtigelse af de forskellige erhvervslejemål.

Efter at have modtaget de forskellige udlejeres prisforslag, skal du forhandle prisen ved at komme med dit eget prisforslag. Ved at have flere erhvervslokaler og udlejere i betragtning, øger du chancerne for at finde en udlejer, der er villig til at tilbyde en pris, der passer til dit budget.

Husk at den pris, du får, også er et spørgsmål om udbud og efterspørgsel. Så ved at vælge et område med mange ledige erhvervslokaler, kan du også på den måde øge sandsynligheden for at få en lav pris.

Find et lokale til leje i Nørresundby med den rigtige størrelse og indretning

Når du vælger dit nye lokale i Nørresundby, er det vigtigt, at du sikrer dig, at det opfylder både dine nuværende og dine fremtidige behov. Lokalet skal med andre ord både være stort nok til de aktiviteter, som du har i dag, og de aktiviteter, som du forventer i den nærmeste fremtid.

Det er meget vigtigt, at du er opmærksom på, at indretning og planløsning kan have en stor betydning for hvilket lokale der kan opfylde dine behov. Selvom et lokale kan virke for småt, kan du ofte med den korrekte indretning optimere anvendelsen via indretningen af lokalet.

Du kan læse mere om hvordan man indretter sit erhvervslokale optimalt via disse guides: Indretningsguide for kontor, indretningsguide for butik, indretningsguide for lager og indretningsguide for værksted.

Flytning til nyt erhvervslokale i Nørresundby

Når du har lejet et nyt erhvervslokale i Nørresundby, skal du på et senere tidspunkt flytte ind i det nye erhvervslokale. Det er her meget vigtigt at du organiserer selve flytteprocessen fra det ene erhvervslokale til det andet på en optimal måde. Det er afgørende, at du har fokus på samtlige aspekter af flytningen.

Flytte processen er meget forskellig alt efter om du flytter kontor, lager, værksted eller butik. Vi har udviklet en række guides som er målrettet flytning til forskellige typer erhvervslokaler, som du med fordel kan læse: Flytteguide: Kontorlokaler, Flytteguide: Lagerlokaler, Flytteguide: Værksted og Flytteguide: Butik.

Har du ledige erhvervslokaler i Nørresundby til udlejning?

Hvis du har ledige erhvervslokaler i Nørresundby til udlejning, kan du finde potentielle lejere gennem Lokaleportalen.dk, som en online platform inden for erhvervslokaleudlejning. Vi anvendes af ejendomsselskaber, administratorer, erhvervsmæglere og private udlejere, der søger egnede lejere til deres erhvervslokaler.

Med en database på mere end oprettede 200.000 brugere og en stor mængde dagligt besøgende, der søger erhvervslokaler til leje, kan du ved at annonce dine ledige erhvervslokaler nå ud til en bred målgruppe af potentielle lejere.

Du kan oprette en annonce for dine erhvervslokaler i Nørresundby eller søge lejere direkte på vores hjemmeside Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail på vip@lokaleportalen.dk for yderligere information eller assistance.

Du kan læse mere om de trin du typisk skal igennem ved udlejning af erhvervslokaler i denne guide: 10 trin til succesfuld udlejning af dine erhvervslokaler.

Hvad er Nørresundby?

Nørresundby er en bydel i Aalborg som er beliggende på den nordlige side af Limfjorden. Byen har en befolkning på omkring 16.000 indbyggere og er en af de største byer i Aalborg Kommune.

Lokalesøgning i Nørresundby

Nørresundby har et stort udvalg af erhvervslejemål, som butikslokaler, restaurantlejemål osv., det kunne også være logistiklejemål eller kontorejendomme. Byen har også et bredt udvalg af boliglejemål, fra små lejligheder til store villaer. Der er også et stort udvalg af kultur- og fritidsaktiviteter, som museer, teatre, biografer, koncerter, sportsfaciliteter og meget mere. Nørresundby har derfor en stor tiltrækningskraft overfor erhvervsinteresser.

Vigtige steder i Nørresundby

Hvis man har fløjet til Aalborg har man også været i Nørresundby, det skyldes, at Aalborg lufthavn er beliggende i den vestlige del af denne bydel. Modsat lufthavnen finder man Nørre Uttrup i den østlige del af Nørresundby, her finder man adskillige institutioner samt samlepunktet for motorvej og hovedveje der går i hver sin nordlige retning. Midt i mellem finder man Vikingemuseet Lindholm Høje, som er et populært sted at besøge som turist i byen.

Transport i Nørresundby

Der er flere forskellige transportmuligheder i Nørresundby. Man kan tage bussen, som kører til alle dele af byen. Derudover er der også togforbindelser til Aalborg og andre byer i området. Endelig er der også cykelstier, som gør det muligt at komme rundt i byen på en billig og miljøvenlig måde. Hvis man foretrækker bilen er Nørresundby knudepunkt for adskillige vejforbindelser, da det er herfra de to eneste broer over Limfjorden i forbindelse til Aalborg findes.