Erhvervslokaler i Nibe

Se alle erhvervslejemål, lokaler til leje og ledige erhvervslokaler i Nibe herunder. Hvis du leder efter et erhvervslokale eller et lokale til leje i Nibe, er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige erhvervslokaler til leje i Nibe i vores database. Find dit nye erhvervslokale her. God fornøjelse. Mere info om ledige erhvervslokaler i Nibe.

Søger du leje eller køb?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Str.
Vælg prisPris
Leje per måned
Leje per m2 per år ex. drift
Salgspris
Detaljeret søgningSøg
18 lokaler fundet
Vis på kort Vis som liste

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige erhvervslokaler i Nibe over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af ledige erhvervslokaler i Nibe over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal ledige lokaler i Nibe på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye lokaler i Nibe der er udbudt på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af lokaler i Nibe der er udlejet eller solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Nibe over tid, samlet statistik over nye lokaler i Nibe over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Nibe over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Nibe over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Nibe over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Nibe over tid.

Dato Alle udbudte lokaler Nye udbudte erhvervslokaler Udlejede og solgte lokaler
20. april 2024 22 0 0
19. april 2024 22 1 1
18. april 2024 22 1 0
17. april 2024 21 0 0
16. april 2024 21 0 1
15. april 2024 22 0 0
14. april 2024 22 0 0
13. april 2024 22 0 0
12. april 2024 22 0 0
11. april 2024 22 0 0
10. april 2024 22 0 0
9. april 2024 22 0 0
8. april 2024 22 0 0
7. april 2024 22 0 0
6. april 2024 22 0 0
5. april 2024 22 0 0
4. april 2024 22 0 0
3. april 2024 22 0 0
2. april 2024 22 0 0
1. april 2024 22 0 0
31. marts 2024 22 0 0
30. marts 2024 22 0 0
29. marts 2024 22 0 0
28. marts 2024 22 0 0
27. marts 2024 22 0 0
26. marts 2024 22 0 0
25. marts 2024 22 0 0
24. marts 2024 22 0 0
23. marts 2024 22 0 0
22. marts 2024 22 0 0
21. marts 2024 22 0 0

Statistik over udbuddet af ledige erhvervslokaler i Nibe

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af ledige erhvervslokaler i Nibe over den sidste måned. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Nibe over tid, samlet statistik over nye lokaler i Nibe over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Nibe over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Nibe over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Nibe over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Nibe over tid.

I alt
Antal ledige lokaler 18
Antal nye lokaler siden i går 0
Antal udlejede og solgte lokaler siden i går 0
Ledige m2 i alt 11.585
Gennemsnitlig pris per m2 per år uden drift 743
Højeste m2-pris 1.100
Laveste m2-pris 280

Erhvervslokaler til leje i Nibe

Når du skal finde et nyt erhvervslokale til leje i Nibe, skal du igennem en række trin. Du kan se en detaljeret beskrivelse af hvordan du finder og lejer forskellige typer erhvervslokaler via vores guides: leje af kontor, leje af butik, leje af lager, leje af værksted.

Du skal altid start med at definere dine krav og behov til dit nye erhvervslokale. Derefter skal du undersøge det aktuelle marked for tilgængelige erhvervslokaler.

Du kan få overblikket over ledige erhvervslokaler til leje på markedet i Nibe via Lokaleportalen.dk, som samler ledige erhvervslejemål i Danmark. På Lokaleportalen.dk kan du let filtrere efter størrelse, pris, indretning og beliggenhed og oprette søgeagenter for erhvervslokale til leje, der informerer dig om nye erhvervslokaler til leje, der matcher dine kriterier. Dette sparer tid og giver dig mulighed for hurtigt at kontakte udlejere, der har interesse i et specifikt erhvervslokale.

Når du har identificeret interessante erhvervslokaler på markedet, kan du kontakte den udlejer, administrator eller ejendomsmægler, som udlejer lokalerne, for at aftale en besigtigelse.

Der findes forskellige typer erhvervslokaler:

Kontor til leje i Nibe

Kontorlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til skrivebordsarbejde og administrationsarbejde. Læs mere om kontor til leje i Nibe ved at trykke på linket.

Butik til leje i Nibe

Butikslokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at sælge varer og kunder direkte på besøg fra gaden. Læs mere om butik til leje i Nibe ved at trykke på linket.

Lager til leje i Nibe

Lagerlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at opbevare varer indtil de sendes til kunder eller sendes ud til butikker mv. Læs mere om lager til leje i Nibe ved at trykke på linket.

Værksted til leje i Nibe

Et værksted er et erhvervslokale, som typisk benyttes til at producere eller reparere varer. Læs mere om værksted til leje i Nibe ved at trykke på linket.

Klinik til leje i Nibe

Et kliniklokale er et lokale, som typisk anvendes til at tilbyde sundhedsydelser. Læs mere om klinik til leje i Nibe ved at trykke på linket.

Restaurant til leje i Nibe

Et restaurantlokale er et erhvervslokale, som typisk benyttes til bespisning af gæster. Læs mere om restaurant til leje i Nibe ved at trykke på linket.

Kontorfællesskab i Nibe

Et kontorfællesskab er et erhvervslokale, der typisk består af en række kontorpladser og/eller kontorrum der udlejes til mange forskellige virksomheder. Læs mere om kontorfællesskab i Nibe ved at trykke på linket.

Find et billigt erhvervslejemål i Nibe

Hvis du ønsker at finde et økonomisk overkommeligt erhvervslejemål i Nibe, er det vigtigt at bringe så mange bolde i spil som muligt. Dette kan opnås ved at kontakte forskellige udlejere erhvervslejemål som muligt og arrangere besigtigelse af de forskellige erhvervslejemål.

Efter at have modtaget de forskellige udlejeres prisforslag, skal du forhandle prisen ved at komme med dit eget prisforslag. Ved at have flere erhvervslokaler og udlejere i betragtning, øger du chancerne for at finde en udlejer, der er villig til at tilbyde en pris, der passer til dit budget.

Husk at den pris, du får, også er et spørgsmål om udbud og efterspørgsel. Så ved at vælge et område med mange ledige erhvervslokaler, kan du også på den måde øge sandsynligheden for at få en lav pris.

Find et lokale til leje i Nibe med den rigtige størrelse og indretning

Når du vælger dit nye lokale i Nibe, er det vigtigt, at du sikrer dig, at det opfylder både dine nuværende og dine fremtidige behov. Lokalet skal med andre ord både være stort nok til de aktiviteter, som du har i dag, og de aktiviteter, som du forventer i den nærmeste fremtid.

Det er meget vigtigt, at du er opmærksom på, at indretning og planløsning kan have en stor betydning for hvilket lokale der kan opfylde dine behov. Selvom et lokale kan virke for småt, kan du ofte med den korrekte indretning optimere anvendelsen via indretningen af lokalet.

Du kan læse mere om hvordan man indretter sit erhvervslokale optimalt via disse guides: Indretningsguide for kontor, indretningsguide for butik, indretningsguide for lager og indretningsguide for værksted.

Flytning til nyt erhvervslokale i Nibe

Når du har lejet et nyt erhvervslokale i Nibe, skal du på et senere tidspunkt flytte ind i det nye erhvervslokale. Det er her meget vigtigt at du organiserer selve flytteprocessen fra det ene erhvervslokale til det andet på en optimal måde. Det er afgørende, at du har fokus på samtlige aspekter af flytningen.

Flytte processen er meget forskellig alt efter om du flytter kontor, lager, værksted eller butik. Vi har udviklet en række guides som er målrettet flytning til forskellige typer erhvervslokaler, som du med fordel kan læse: Flytteguide: Kontorlokaler, Flytteguide: Lagerlokaler, Flytteguide: Værksted og Flytteguide: Butik.

Har du ledige erhvervslokaler i Nibe til udlejning?

Hvis du har ledige erhvervslokaler i Nibe til udlejning, kan du finde potentielle lejere gennem Lokaleportalen.dk, som en online platform inden for erhvervslokaleudlejning. Vi anvendes af ejendomsselskaber, administratorer, erhvervsmæglere og private udlejere, der søger egnede lejere til deres erhvervslokaler.

Med en database på mere end oprettede 200.000 brugere og en stor mængde dagligt besøgende, der søger erhvervslokaler til leje, kan du ved at annonce dine ledige erhvervslokaler nå ud til en bred målgruppe af potentielle lejere.

Du kan oprette en annonce for dine erhvervslokaler i Nibe eller søge lejere direkte på vores hjemmeside Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail på vip@lokaleportalen.dk for yderligere information eller assistance.

Du kan læse mere om de trin du typisk skal igennem ved udlejning af erhvervslokaler i denne guide: 10 trin til succesfuld udlejning af dine erhvervslokaler.

Hvad er Nibe?

Nibe 9240 omfatter et større byområde vest for Aalborg i Nordjylland som grænser op til Limfjorden. Det er et af de mest populære ferieområder i Danmark, og det er kendt for sin smukke natur og mange aktiviteter.

Nibe har en masse at tilbyde. Området er fyldt med dejlige strande, skove og søer, og der er masser af aktiviteter som fiskeri, sejlsport, vandreture og cykling. Nibe er også meget kendt for festivalen Nibe festival som er en af Danmarks største festivaller, som finder sted i en lille skov ved navn Skalskoven, her er frivillige med til at skabe den gode stemning år efter år..

Lokalesøgning i Nibe

Ønsker du at flytte dit erhverv til Nibe, eller blot opstarte nyt, så kan du her finde erhvervslejemål i mange afstøbninger. Det er muligt at leje lokaler til butiks- eller kontorlokaler samt meget andet. Derudover er der også mulighed for at leje lokaler til produktion, lager og andre former for erhverv. Der er mange muligheder for at finde det helt rigtige sted til at starte din virksomhed.

Vigtige steder i Nibe

Nibe er et stort områder og omfatter adskillige mindre byer som Krastrup, Farstrup og Gundersted i vest og Store Restrup, Nyrup og Nørholm i øst. Indimellem alle disse byer ligger utalige marker, skove og naturområder.

Nibe byder også på mange seværdigheder, heriblandt Nibe Museum, havnen i Nibe Troldkirken, Halkær Mølle Naturcenter og Vikingebyen. Alle er med til at bidrage til en hyggelig og ægte stemning for turister og indbyggere.

Transport i Nibe

Nibe har et godt netværk af offentlig transport, der forbinder byen med resten af Danmark. Der er både tog, bus og taxa, så det er nemt at komme rundt.

Ud over det offentlige transportnetværk er der også mange forskellige butikker, restauranter, caféer og andre steder at besøge. Der er også et stort udvalg af kultur- og fritidsaktiviteter, såsom museer, teatre og biografer. Der er også mange forskellige sportsfaciliteter, såsom golfbaner, tennisbaner og svømmehaller.