Filtrér søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Detaljeret søgningSøg

Erhvervslokaler i Næstved

Se alle erhvervslejemål, lokaler til leje og ledige erhvervslokaler i Næstved herunder. Hvis du leder efter et erhvervslokale eller et lokale til leje i Næstved, er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige erhvervslokaler til leje i Næstved i vores database. Find dit nye erhvervslokale her. God fornøjelse. Mere info om ledige erhvervslokaler i Næstved.

Få besked om nye ledige erhvervslokaler i Næstved

225 lokaler fundet
Vis på kort Vis som liste

Statistik over udviklingen i ledige erhvervslokaler i Næstved over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af ledige erhvervslokaler i Næstved over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal ledige lokaler i Næstved på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye lokaler i Næstved der er udbudt på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af lokaler i Næstved der er udlejet eller solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Næstved over tid, samlet statistik over nye lokaler i Næstved over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Næstved over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Næstved over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Næstved over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Næstved over tid.

Dato Alle udbudte lokaler Nye udbudte erhvervslokaler Udlejede og solgte lokaler
24. september 2023 195 1 62
23. september 2023 256 1 0
22. september 2023 255 6 6
21. september 2023 255 4 0
20. september 2023 251 61 2
19. september 2023 192 63 122
18. september 2023 251 67 0
17. september 2023 184 0 0
16. september 2023 184 1 0
15. september 2023 183 0 1
14. september 2023 184 1 1
13. september 2023 184 4 1
12. september 2023 181 1 61
11. september 2023 241 4 1
10. september 2023 238 57 0
9. september 2023 181 0 61
8. september 2023 242 62 1
7. september 2023 181 4 58
6. september 2023 235 60 1
5. september 2023 176 0 3
4. september 2023 179 3 1
3. september 2023 177 11 70
2. september 2023 236 10 1
1. september 2023 227 4 2
31. august 2023 225 1 4
30. august 2023 228 0 0
29. august 2023 228 59 0
28. august 2023 169 0 1
27. august 2023 170 0 0
26. august 2023 170 0 0
25. august 2023 170 0 0

Statistik over udbuddet af erhvervslokaler i Næstved

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af ledige erhvervslokaler i Næstved over den sidste måned. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Næstved over tid, samlet statistik over nye lokaler i Næstved over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Næstved over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Næstved over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Næstved over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Næstved over tid.

I alt
Antal ledige lokaler 225
Antal nye lokaler siden i går 1
Antal udlejede og solgte lokaler siden i går 62
Ledige m2 i alt 217.304
Gennemsnitlig pris per m2 per år uden drift 862
Højeste m2-pris 13.204,63
Laveste m2-pris 35,61

Ofte stillede spørgsmål

Erhvervslokaler til leje i Næstved

Når du skal finde et nyt erhvervslokale til leje i Næstved, skal du igennem en række trin. Du kan se en detaljeret beskrivelse af hvordan du finder og lejer forskellige typer erhvervslokaler via vores guides: leje af kontor, leje af butik, leje af lager, leje af værksted.

Du skal altid start med at definere dine krav og behov til dit nye erhvervslokale. Derefter skal du undersøge det aktuelle marked for tilgængelige erhvervslokaler.

Du kan få overblikket over ledige erhvervslokaler til leje på markedet i Næstved via Lokaleportalen.dk, som samler ledige erhvervslejemål i Danmark. På Lokaleportalen.dk kan du let filtrere efter størrelse, pris, indretning og beliggenhed og oprette søgeagenter for erhvervslokale til leje, der informerer dig om nye erhvervslokaler til leje, der matcher dine kriterier. Dette sparer tid og giver dig mulighed for hurtigt at kontakte udlejere, der har interesse i et specifikt erhvervslokale.

Når du har identificeret interessante erhvervslokaler på markedet, kan du kontakte den udlejer, administrator eller ejendomsmægler, som udlejer lokalerne, for at aftale en besigtigelse.

Der findes forskellige typer erhvervslokaler:

Kontor til leje i Næstved

Kontorlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til skrivebordsarbejde og administrationsarbejde. Læs mere om kontor til leje i Næstved ved at trykke på linket.

Butik til leje i Næstved

Butikslokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at sælge varer og kunder direkte på besøg fra gaden. Læs mere om butik til leje i Næstved ved at trykke på linket.

Lager til leje i Næstved

Lagerlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at opbevare varer indtil de sendes til kunder eller sendes ud til butikker mv. Læs mere om lager til leje i Næstved ved at trykke på linket.

Værksted til leje i Næstved

Et værksted er et erhvervslokale, som typisk benyttes til at producere eller reparere varer. Læs mere om værksted til leje i Næstved ved at trykke på linket.

Klinik til leje i Næstved

Et kliniklokale er et lokale, som typisk anvendes til at tilbyde sundhedsydelser. Læs mere om klinik til leje i Næstved ved at trykke på linket.

Restaurant til leje i Næstved

Et restaurantlokale er et erhvervslokale, som typisk benyttes til bespisning af gæster. Læs mere om restaurant til leje i Næstved ved at trykke på linket.

Kontorfællesskab i Næstved

Et kontorfællesskab er et erhvervslokale, der typisk består af en række kontorpladser og/eller kontorrum der udlejes til mange forskellige virksomheder. Læs mere om kontorfællesskab i Næstved ved at trykke på linket.

Find et billigt erhvervslejemål i Næstved

Hvis du ønsker at finde et økonomisk overkommeligt erhvervslejemål i Næstved, er det vigtigt at bringe så mange bolde i spil som muligt. Dette kan opnås ved at kontakte forskellige udlejere erhvervslejemål som muligt og arrangere besigtigelse af de forskellige erhvervslejemål.

Efter at have modtaget de forskellige udlejeres prisforslag, skal du forhandle prisen ved at komme med dit eget prisforslag. Ved at have flere erhvervslokaler og udlejere i betragtning, øger du chancerne for at finde en udlejer, der er villig til at tilbyde en pris, der passer til dit budget.

Husk at den pris, du får, også er et spørgsmål om udbud og efterspørgsel. Så ved at vælge et område med mange ledige erhvervslokaler, kan du også på den måde øge sandsynligheden for at få en lav pris.

Find et lokale til leje i Næstved med den rigtige størrelse og indretning

Når du vælger dit nye lokale i Næstved, er det vigtigt, at du sikrer dig, at det opfylder både dine nuværende og dine fremtidige behov. Lokalet skal med andre ord både være stort nok til de aktiviteter, som du har i dag, og de aktiviteter, som du forventer i den nærmeste fremtid.

Det er meget vigtigt, at du er opmærksom på, at indretning og planløsning kan have en stor betydning for hvilket lokale der kan opfylde dine behov. Selvom et lokale kan virke for småt, kan du ofte med den korrekte indretning optimere anvendelsen via indretningen af lokalet.

Du kan læse mere om hvordan man indretter sit erhvervslokale optimalt via disse guides: Indretningsguide for kontor, indretningsguide for butik, indretningsguide for lager og indretningsguide for værksted.

Flytning til nyt erhvervslokale i Næstved

Når du har lejet et nyt erhvervslokale i Næstved, skal du på et senere tidspunkt flytte ind i det nye erhvervslokale. Det er her meget vigtigt at du organiserer selve flytteprocessen fra det ene erhvervslokale til det andet på en optimal måde. Det er afgørende, at du har fokus på samtlige aspekter af flytningen.

Flytte processen er meget forskellig alt efter om du flytter kontor, lager, værksted eller butik. Vi har udviklet en række guides som er målrettet flytning til forskellige typer erhvervslokaler, som du med fordel kan læse: Flytteguide: Kontorlokaler, Flytteguide: Lagerlokaler, Flytteguide: Værksted og Flytteguide: Butik.

Har du ledige erhvervslokaler i Næstved til udlejning?

Hvis du har ledige erhvervslokaler i Næstved til udlejning, kan du finde potentielle lejere gennem Lokaleportalen.dk, som en online platform inden for erhvervslokaleudlejning. Vi anvendes af ejendomsselskaber, administratorer, erhvervsmæglere og private udlejere, der søger egnede lejere til deres erhvervslokaler.

Med en database på mere end oprettede 200.000 brugere og en stor mængde dagligt besøgende, der søger erhvervslokaler til leje, kan du ved at annonce dine ledige erhvervslokaler nå ud til en bred målgruppe af potentielle lejere.

Du kan oprette en annonce for dine erhvervslokaler i Næstved eller søge lejere direkte på vores hjemmeside Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail på vip@lokaleportalen.dk for yderligere information eller assistance.

Du kan læse mere om de trin du typisk skal igennem ved udlejning af erhvervslokaler i denne guide: 10 trin til succesfuld udlejning af dine erhvervslokaler.

Værd at vide når du søger lokaler til leje i Næstved

Næstved har beliggenhed på Sydsjælland og er Sjællands femtestørste by.

Næstved har en helt masse butikker, der kan mætte enhver shoppelysten person.
I Næstved storcenter finder du en helt masse butikker, som du kan løbe dig selv træt i. Bagefter er der rig mulighed for at slå sig ned på en af Næstveds hyggelige caféer eller lækre restauranter.

Næstved byder på en masse spændende aktiviteter både for store og små. Du kan bl.a. besøge det meget eftertragtede sommerland, som ligger lige om hjørnet derfra, nemlig Bonbonland.
Bonbonland er en af Danmarks sjoveste forlystelsesparker, og du vil nyde at tilbringe sommerdagene i denne hyggelige sommerpark.

I Næstved finder du også Arena Næstved. Her kan du deltage i diverse fede events og oplevelsesrige koncerter! Derudover kan du også opleve konferencer og spændende sportsopgør hos Arena Næstved. Så det er helt klart værd at tjekke årets events ud på forhånd, så du ikke går glip af en god mulighed.

Næstved er også rig på en masse smuk natur og er nærmest omgivet af flotte og artsrige skove. Det er utrolig hyggeligt at vandre rundt i de mange grønne områder i Næstved, og suge al den friske luft til sig.
Næstved har meget mere at byde på og er en charmerende by.

Veje med ledige erhvervslejemål i Næstved
Information om kommunen