Detaljeret søgning
Filtrér søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort

Lagerlokaler til leje i Svenstrup J

Du har søgt efter Lagerlokaler til leje i Svenstrup J. Mere info om lagerlokaler til leje i Svenstrup J.
Du har søgt efter Lagerlokaler til leje i Svenstrup J. Mere info om lagerlokaler til leje i Svenstrup J.

Værd at vide når du søger lager i Svenstrup J

Svenstrup ligger i Aalborg Kommune og er en stationsby med flere afgange til Aalborg i timen. Svenstrup er efterhånden blevet en satellitby til Aalborg og ligger lige umiddelbart syd for Skalborg. Den er med tiden vokset sammen med nabobyen Godthåb, der nu udgør et byområde. Byen daterer helt tilbage til 1200-tallet, hvor Svenstrup Kirke menes at være grundlagt. I middelalderen udgjorde Svenstrup slagmarken for Skipper Clements oprør mod adelen, hvilket også er grunden til, at der ved Svenstrup Kirke er opført en mindesten for Skipper Clement. I dag er Svenstrup vokset til at være en hyggelig by med mange butikker, spisesteder og skoler, især på grund af jernbanen. Der er desuden en del industri i udkanten af byen, hvor bl.a. Tulip og Arla har fabrikker.

Svenstrup havde i 2011 6.751 indbyggere og ligger i Aalborg Kommune. Svenstrup ligger ca. 10 kilometer fra Aalborg Centrum. De største veje er Hobrovej, der starter i Aalborg Centrum, samt Godthåbsvej.

 

Find lager i Svenstrup J på Lokaleportalen.dk

Søger du lager til leje i Svenstrup J, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige lagerlokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige lagerlokaler til leje i Svenstrup J . Du kan se de aktuelle lagerlokaler til leje i Svenstrup J herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslokaler i Svenstrup J end lager til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye lagerlokaler til leje i Svenstrup J

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Svenstrup J. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Svenstrup J der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Svenstrup J?

I Svenstrup J finder du en række forskellige typer erhvervslokaler. Du kan vælge mellem lokaler til kontor, butik. værksted, lager, klinik, restaurant mv. Klik for at se alle de ledige lokaler.

Kan jeg søge på lokaler i Svenstrup J ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Svenstrup J kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Svenstrup J?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye erhvervslokaler i Svenstrup J.

Hvor meget koster et lokale i Svenstrup J?

Prisen på et lokale i Svenstrup J afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Svenstrup J.