Detaljeret søgning
Filtrér søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort

Lagerlokaler til leje i Nibe

Du har søgt efter Lagerlokaler til leje i Nibe. Mere info om lagerlokaler til leje i Nibe.
Du har søgt efter Lagerlokaler til leje i Nibe. Mere info om lagerlokaler til leje i Nibe.

Værd at vide når du søger lager i Nibe

Nibe er en by i Aalborg Kommune med knap 5.000 indbyggere, der er beliggende i Himmerland. Den ligger ca. halvvejs mellem Aalborg og Løgstør. Byens historie går helt tilbage til 1300-tallet, men blev først en by af større betydningen i 1500-tallet, efter at sildefiskeriet fik en større betydning, og Aalborgområdet fik monopol på handel med saltede sild. Igennem flere århundreder var byen kraftigt afhængig af sildefiskeriet, og sildens betydning for byen er også afspejlet i byens købstadsvåben. Senere blev Nibe en stationsby, men er det ikke længere. I dag er byen mest kendt for sin årligt tilbagevendende musikfestival Nibe Festival, der i folkemunde er kendt som ”Den Lille Fede” og i de senere år har tiltrukket store navne som Katy Perry, Nephew og Bloodhound Gang.

Nibe havde i 2011 4.987 indbyggere. Nibe er beliggende i Aalborg Kommune cirka 21 kilometer fra Aalborg og 26 kilometer fra Løgstør. Nibe ligger ud til Limfjorden ved Sebber Sund. De største veje er Aalborgvej, Løgstørvej samt Nørregade.

 

Find lager i Nibe på Lokaleportalen.dk

Søger du lager til leje i Nibe, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige lagerlokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige lagerlokaler til leje i Nibe . Du kan se de aktuelle lagerlokaler til leje i Nibe herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslokaler i Nibe end lager til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye lagerlokaler til leje i Nibe

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Nibe. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Nibe der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Nibe?

I Nibe finder du en række forskellige typer erhvervslokaler. Du kan vælge mellem lokaler til kontor, butik. værksted, lager, klinik, restaurant mv. Klik for at se alle de ledige lokaler.

Kan jeg søge på lokaler i Nibe ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Nibe kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Nibe?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye erhvervslokaler i Nibe.

Hvor meget koster et lokale i Nibe?

Prisen på et lokale i Nibe afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Nibe.