Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kart

Kontorlokaler til leje i Vallensbæk

Du har søgt efter Kontorlokaler til leje i Vallensbæk.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger kontorlokaler til leje i Vallensbæk
Du har søgt efter Kontorlokaler til leje i Vallensbæk.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger kontorlokaler til leje i Vallensbæk
Sortér efter

Værd at vide når du søger kontor i Vallensbæk

Vallensbæk er en forstad til København med knap 15.000 indbyggere. Vallensbæk er hovedbyen i Vallensbæk Kommune. Vallensbæk bliver første gang omtalt i Danmarkshistorien i 1184, hvor den gik under navnet ”Wollensbech”, som i 1317 blev ændret til en variation af det nuværende navn, ”Vallensbæck”. I dag er Vallensbæk en meget alsidig by, der dækker over både Vallensbæk Strand mod, hvor der er flere restauranter samt en lystbådehavn, S-togsstation med tilhørende stationscenter samt socialt boligbyggeri. I midten er der en landsby med en kirke, der blev opført i middelalderen, mens der mod Nord er en række ensartede villakvarterer. I alt byder Vallensbæk på både en lang række tilbud som skoler, fritidsinstitutioner, sportsklubber af diverse slags, strandpark, indkøbsfaciliteter og meget mere.

Vallensbæk havde i 2011 14.445 indbyggere. Kommunens samlede areal er på 9,32 km2. Vallensbæk ligger 16 kilometer fra Rådhuspladsen og grænser op imod Brøndby, Glostrup og Ishøj.

 

Find kontor i Vallensbæk på Lokaleportalen.dk

Søger du kontor til leje i Vallensbæk, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige kontorlokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige kontorlokaler til leje i Vallensbæk . Du kan se de aktuelle kontorlokaler til leje i Vallensbæk herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslokaler i Vallensbæk end kontor til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye kontorlokaler til leje i Vallensbæk

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Vallensbæk. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Vallensbæk der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Vallensbæk?

I Vallensbæk finder du både lejelokaler og lokaler til salg. Du kan vælge mellem kontorer, lager eller kliniklokaler og andet til leje eller til salg. Klik for at se alle lokalerne.

Kan jeg søge på lokaler i Vallensbæk ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Storkøbenhavn kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Vallensbæk?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye lokaler i Vallensbæk.

Hvor meget koster et lokale i Vallensbæk?

Prisen på et lokale i Vallensbæk afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Vallensbæk.