Detaljeret søgning
Filtrér søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort

Kontorlokaler til leje i Risskov

Du har søgt efter Kontorlokaler til leje i Risskov. Mere info om kontorlokaler til leje i Risskov.
Du har søgt efter Kontorlokaler til leje i Risskov. Mere info om kontorlokaler til leje i Risskov.

Værd at vide når du søger kontor i Risskov

Risskov er en dejlig bydel og indeholder alt hvad hjertet begærer.

Risskov er en dejlig naturrig bydel i Aarhus. Som beboer eller besøgende i Risskov har du kulturbyen Aarhus lige ved hånden samtidig med, at du kan få ro til hovedet i skove og ved vandet. Et varemærke for Risskov er stranden Den Permanente og Riss Skov. Stranden har gode faciliteter i form af omklædningsrum, kiosker, toiletter og livreddere. Den tiltrækker mange mennesker fra Risskov omegnen om sommeren, og om vinteren er den kun åbent for medlemmer af vinterbaderforeningen Vikingeklubben Jomsborg.

I Risskov er du sikret en idyllisk oplevelse, når du ser ud over Aarhus Bugt og Mols Bjerge.  Det er altså en by til glæde for både beboer i Risskov og i Aarhus.

 

Find kontor i Risskov på Lokaleportalen.dk

Søger du kontor til leje i Risskov, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige kontorlokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige kontorlokaler til leje i Risskov . Du kan se de aktuelle kontorlokaler til leje i Risskov herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslokaler i Risskov end kontor til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye kontorlokaler til leje i Risskov

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Risskov. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Risskov der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Risskov?

I Risskov finder du en række forskellige typer erhvervslokaler. Du kan vælge mellem lokaler til kontor, butik. værksted, lager, klinik, restaurant mv. Klik for at se alle de ledige lokaler.

Kan jeg søge på lokaler i Risskov ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Risskov kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Risskov?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye erhvervslokaler i Risskov.

Hvor meget koster et lokale i Risskov?

Prisen på et lokale i Risskov afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Risskov.