Detaljeret søgning
Filtrér søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort

Kontorlokaler til leje i Egå

Du har søgt efter Kontorlokaler til leje i Egå. Mere info om kontorlokaler til leje i Egå.
Du har søgt efter Kontorlokaler til leje i Egå. Mere info om kontorlokaler til leje i Egå.

Værd at vide når du søger kontor i Egå

Hjortshøj og Egå ligger i forlængelse af hinanden i den nordlige del af Århus, på den anden siden af Risskov. Egå er et eksklusivt område der ligger ud til vandet og er kendt for at have en lækker marina og gode surfingmuligheder. Hjortshøj er et mindre områder der ligger lidt længere fra Århus centrum, men som er et meget attraktivtområde for børnefamilier at bosætte sig. Hele området er dog ligger dog samlet set på listen over et af de dyreste steder af bo i Danmark.

Egå og Hjortshøj ligger henholdsvis 7km og 12 km fra Århus centrum. Området ligger omkring Djurlandsmotorvejen, tæt på både skov og strand.

 

Find kontor i Egå på Lokaleportalen.dk

Søger du kontor til leje i Egå, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige kontorlokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige kontorlokaler til leje i Egå . Du kan se de aktuelle kontorlokaler til leje i Egå herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslokaler i Egå end kontor til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye kontorlokaler til leje i Egå

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Egå. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Egå der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Egå?

I Egå finder du en række forskellige typer erhvervslokaler. Du kan vælge mellem lokaler til kontor, butik. værksted, lager, klinik, restaurant mv. Klik for at se alle de ledige lokaler.

Kan jeg søge på lokaler i Egå ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Egå kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Egå?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye erhvervslokaler i Egå.

Hvor meget koster et lokale i Egå?

Prisen på et lokale i Egå afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Egå.