Tilpas søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Kontorlokaler til leje i Århus V

Du har søgt efter Kontorlokaler til leje i Århus V. Mere info om kontorlokaler til leje i Århus V.
Du har søgt efter Kontorlokaler til leje i Århus V. Mere info om kontorlokaler til leje i Århus V.

Værd at vide når du søger kontor i Århus V

Århus vest er et stort område der ombefatter Hasle, Herredvang, Fuglebakken, Frydenlund og Møllevangen. Det er et meget belastet område, der er kendt for at have en højere rate af kriminalitet end andre bydele i Århus, men har de senere år været i stand til at vende denne trend og derfor blevet mere attraktivt at bosætte sig i. Det er desuden i udkanten af Århus V at Handelshøjskolen ligger.

Århus V grænser op til Åbyhøj og Christiansbjerg, og ligger hævet over Indre By. Hasle Ringvej går direkte gennem området og andre store veje i området er Viborgvej og Paludan Müllers-Vej.

 

Find kontor i Århus V på Lokaleportalen.dk

Søger du kontor til leje i Århus V, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige kontorlokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige kontorlokaler til leje i Århus V . Du kan se de aktuelle kontorlokaler til leje i Århus V herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslokaler i Århus V end kontor til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye kontorlokaler til leje i Århus V

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Århus V. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Århus V der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Århus V?

I Århus V finder du en række forskellige typer erhvervslokaler. Du kan vælge mellem lokaler til kontor, butik. værksted, lager, klinik, restaurant mv. Klik for at se alle de ledige lokaler.

Kan jeg søge på lokaler i Århus V ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Århus V kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Århus V?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye erhvervslokaler i Århus V.

Hvor meget koster et lokale i Århus V?

Prisen på et lokale i Århus V afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Århus V.