Dette lokale er oprettet af en bruger
Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Kontorfællesskab til leje, Ringkøbing, I. C. Christensensalle

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:

Kontorfællesskab - centralt i Ringkøbing

Der er allerede flere end 10 spændende virksomheder - lige fra enkeltmandsvirksomheder til lidt større virksomheder, der er en del af PrimoHuset. Og vores priser starter fra kun kr. 1500 incl. vores

PrimoHuset skal være med til at understøtte erhvervsvæksten lokalt; og derfor ser vi meget gerne at nyetablerede virksomheder vil være en del af fællesskabet.

PrimoHuset er en drøm, der har modnet sig over en række år. Målet er at skabe et inspirerede og godt hus, hvor virksomheder kan springe ud og udvikle sig.

Det kan eksempelvis være den lille virksomhed, der arbejder med udgangspunkt fra et hjemmekontor, eller den mindre virksomhed, der savner et inspirerende fællesskab og udviklende sparring på tværs af husets virksomheder. Men her er naturligvis også plads til den veletablerede virksomheder!

PrimoHuset skal gerne være med til at skabe optimale betingelser for at virksomhederne kan udnytte sit vækstpotentiale.

Services: Adresseservice, Aircondition, Bredbånd, Catering, Eget firmaskilt ved hoveddør, Fax adgang, Kantine, Konferencefaciliteter, Kopimaskine, Køkken/frokoststue, Lagerplads, Madordning, Parkeringspladser, Printer, Rengøring, Telefonpasning