Denne annonce tilhører en profiludlejer
Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Kontorfællesskab til leje, Lystrup, Skæringvej

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Se udlejerens/sælgerens kontaktinformationer

officelab A/S
Christoffer Flintholm
tlf: 50337000
cf@officelab.dk
Hjemmeside

Attraktivt VIRKSOMHEDSFÆLLESSKAB i Lystrup

Mangler du og/eller din virksomhed et kontor at drive forretning fra, hvor der er viden, sparring, netværk og kompetencer indenfor rækkevidde? Vi understøtter din forretning og tilbyder fleksible kvadratmeter, der udvikler sig i takt med din virksomhed - så du altid har lige præcis den plads og de omgivelser, du har behov for.

officelab kirstinelund er et netværksorienteret virksomhedsfællesskab, der foruden at leje kvadratmeter til virksomheder arbejder for at skabe mere livskvalitet i hverdagen, så du og dine medarbejdere har de bedste understøttende rammer for jeres arbejde og hverdag.

Det gøres ved at tilbyde:
- Møde- og konferencefaciliteter
- Erhvervs- og netværksarrangementer
- Café med frokost
- Sociale arrangementer
- Kollegial atmosfære og meget mere.

Vi har plads til virksomheder i alle størrelser, og vi understøtter den udvikling og vækst, din virksomhed har - med åbne kontorpladser, lukkede kontorer og større arealer op til 2.000 m2. Du er lige vigtig hos os, hvad enten du er nystartet, en virksomhed i vækst eller en stor og etableret virksomhed - for os er lige netop diversiteten i fællesskabet vigtig.

Services: Adresseservice, Aircondition, Bredbånd, Catering, Eget firmaskilt ved hoveddør, Filserver adgang, Kantine, Konferencefaciliteter, Kopimaskine, Køkken/frokoststue, Lagerplads, Møblering, Parkeringspladser, Printer, Receptionist, Rengøring