Tilpas søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Kontorfællesskaber til leje i Odense NV

Du har søgt efter Kontorfællesskaber til leje i Odense NV. Mere info om kontorfællesskaber til leje i Odense NV.
Du har søgt efter Kontorfællesskaber til leje i Odense NV. Mere info om kontorfællesskaber til leje i Odense NV.
Ingen annoncer matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning efter Kontorfællesskab, som sendes ud til de relevante udlejere i Odense NV. Klik her for at læse mere

Værd at vide når du søger kontorfællesskab i Odense NV

Området grænser op til centrum og beliggende mellem Odense V og Odense N. Mindre bydele er Korup, Tarup og Pårup. Tarup ligger ca 7 km fra centrum og huser det 2. største shoppingcenter i Odense. Korup området ligger en anelse længere ude, men tilbyder alt til børnefamilier i form af indkøbsmuligheder, fritidsaktiviteter og levende foreiningsliv

 

Find kontorfællesskab i Odense NV på Lokaleportalen.dk

Søger du kontorfællesskab til leje i Odense NV, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige kontorfællesskaber på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige kontorfællesskaber til leje i Odense NV . Du kan se de aktuelle kontorfællesskaber til leje i Odense NV herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslokaler i Odense NV end kontorfællesskab til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye kontorfællesskaber til leje i Odense NV

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Odense NV. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Odense NV der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Odense NV?

I Odense NV finder du en række forskellige typer erhvervslokaler. Du kan vælge mellem lokaler til kontor, butik. værksted, lager, klinik, restaurant mv. Klik for at se alle de ledige lokaler.

Kan jeg søge på lokaler i Odense NV ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Odense NV kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Odense NV?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye erhvervslokaler i Odense NV.

Hvor meget koster et lokale i Odense NV?

Prisen på et lokale i Odense NV afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Odense NV.