Erhvervslokaler i Kongens Lyngby

Se alle erhvervslejemål, lokaler til leje og ledige erhvervslokaler i Kongens Lyngby herunder. Hvis du leder efter et erhvervslokale eller et lokale til leje i Kongens Lyngby, er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige erhvervslokaler til leje i Kongens Lyngby i vores database. Find dit nye erhvervslokale her. God fornøjelse. Mere info om ledige erhvervslokaler i Kongens Lyngby.

Søger du leje eller køb?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Str.
Vælg prisPris
Leje per måned
Leje per m2 per år ex. drift
Salgspris
Detaljeret søgningSøg
105 lokaler fundet
Vis på kort Vis som liste
1 2 3 4 5 6

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige erhvervslokaler i Kongens Lyngby over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af ledige erhvervslokaler i Kongens Lyngby over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal ledige lokaler i Kongens Lyngby på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye lokaler i Kongens Lyngby der er udbudt på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af lokaler i Kongens Lyngby der er udlejet eller solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Kongens Lyngby over tid, samlet statistik over nye lokaler i Kongens Lyngby over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Kongens Lyngby over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Kongens Lyngby over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Kongens Lyngby over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Kongens Lyngby over tid.

Dato Alle udbudte lokaler Nye udbudte erhvervslokaler Udlejede og solgte lokaler
19. juni 2024 116 0 1
18. juni 2024 117 0 0
17. juni 2024 117 1 0
16. juni 2024 116 0 1
15. juni 2024 117 1 1
14. juni 2024 117 2 0
13. juni 2024 115 0 1
12. juni 2024 116 2 0
11. juni 2024 114 3 6
10. juni 2024 117 2 0
9. juni 2024 115 2 1
8. juni 2024 114 1 2
7. juni 2024 115 1 0
6. juni 2024 114 1 0
5. juni 2024 113 2 0
4. juni 2024 111 1 2
3. juni 2024 112 0 0
2. juni 2024 112 0 0
1. juni 2024 112 1 4
31. maj 2024 115 1 1
30. maj 2024 115 3 0
29. maj 2024 112 1 4
28. maj 2024 115 1 1
27. maj 2024 115 0 1
26. maj 2024 116 0 0
25. maj 2024 116 0 0
24. maj 2024 116 1 0
23. maj 2024 115 0 2
22. maj 2024 117 3 3
21. maj 2024 117 0 3
20. maj 2024 120 0 0

Statistik over udbuddet af ledige erhvervslokaler i Kongens Lyngby

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af ledige erhvervslokaler i Kongens Lyngby over den sidste måned. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Kongens Lyngby over tid, samlet statistik over nye lokaler i Kongens Lyngby over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Kongens Lyngby over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Kongens Lyngby over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Kongens Lyngby over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Kongens Lyngby over tid.

I alt
Antal ledige lokaler 104
Antal nye lokaler siden i går 0
Antal udlejede og solgte lokaler siden i går 1
Ledige m2 i alt 72.727
Gennemsnitlig pris per m2 per år uden drift 1.750
Højeste m2-pris 5.760
Laveste m2-pris 857,14

Erhvervslokaler til leje i Kongens Lyngby

Når du skal finde et nyt erhvervslokale til leje i Kongens Lyngby, skal du igennem en række trin. Du kan se en detaljeret beskrivelse af hvordan du finder og lejer forskellige typer erhvervslokaler via vores guides: leje af kontor, leje af butik, leje af lager, leje af værksted.

Du skal altid start med at definere dine krav og behov til dit nye erhvervslokale. Derefter skal du undersøge det aktuelle marked for tilgængelige erhvervslokaler.

Du kan få overblikket over ledige erhvervslokaler til leje på markedet i Kongens Lyngby via Lokaleportalen.dk, som samler ledige erhvervslejemål i Danmark. På Lokaleportalen.dk kan du let filtrere efter størrelse, pris, indretning og beliggenhed og oprette søgeagenter for erhvervslokale til leje, der informerer dig om nye erhvervslokaler til leje, der matcher dine kriterier. Dette sparer tid og giver dig mulighed for hurtigt at kontakte udlejere, der har interesse i et specifikt erhvervslokale.

Når du har identificeret interessante erhvervslokaler på markedet, kan du kontakte den udlejer, administrator eller ejendomsmægler, som udlejer lokalerne, for at aftale en besigtigelse.

Der findes forskellige typer erhvervslokaler:

Kontor til leje i Kongens Lyngby

Kontorlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til skrivebordsarbejde og administrationsarbejde. Læs mere om kontor til leje i Kongens Lyngby ved at trykke på linket.

Butik til leje i Kongens Lyngby

Butikslokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at sælge varer og kunder direkte på besøg fra gaden. Læs mere om butik til leje i Kongens Lyngby ved at trykke på linket.

Lager til leje i Kongens Lyngby

Lagerlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at opbevare varer indtil de sendes til kunder eller sendes ud til butikker mv. Læs mere om lager til leje i Kongens Lyngby ved at trykke på linket.

Værksted til leje i Kongens Lyngby

Et værksted er et erhvervslokale, som typisk benyttes til at producere eller reparere varer. Læs mere om værksted til leje i Kongens Lyngby ved at trykke på linket.

Klinik til leje i Kongens Lyngby

Et kliniklokale er et lokale, som typisk anvendes til at tilbyde sundhedsydelser. Læs mere om klinik til leje i Kongens Lyngby ved at trykke på linket.

Restaurant til leje i Kongens Lyngby

Et restaurantlokale er et erhvervslokale, som typisk benyttes til bespisning af gæster. Læs mere om restaurant til leje i Kongens Lyngby ved at trykke på linket.

Kontorfællesskab i Kongens Lyngby

Et kontorfællesskab er et erhvervslokale, der typisk består af en række kontorpladser og/eller kontorrum der udlejes til mange forskellige virksomheder. Læs mere om kontorfællesskab i Kongens Lyngby ved at trykke på linket.

Find et billigt erhvervslejemål i Kongens Lyngby

Hvis du ønsker at finde et økonomisk overkommeligt erhvervslejemål i Kongens Lyngby, er det vigtigt at bringe så mange bolde i spil som muligt. Dette kan opnås ved at kontakte forskellige udlejere erhvervslejemål som muligt og arrangere besigtigelse af de forskellige erhvervslejemål.

Efter at have modtaget de forskellige udlejeres prisforslag, skal du forhandle prisen ved at komme med dit eget prisforslag. Ved at have flere erhvervslokaler og udlejere i betragtning, øger du chancerne for at finde en udlejer, der er villig til at tilbyde en pris, der passer til dit budget.

Husk at den pris, du får, også er et spørgsmål om udbud og efterspørgsel. Så ved at vælge et område med mange ledige erhvervslokaler, kan du også på den måde øge sandsynligheden for at få en lav pris.

Find et lokale til leje i Kongens Lyngby med den rigtige størrelse og indretning

Når du vælger dit nye lokale i Kongens Lyngby, er det vigtigt, at du sikrer dig, at det opfylder både dine nuværende og dine fremtidige behov. Lokalet skal med andre ord både være stort nok til de aktiviteter, som du har i dag, og de aktiviteter, som du forventer i den nærmeste fremtid.

Det er meget vigtigt, at du er opmærksom på, at indretning og planløsning kan have en stor betydning for hvilket lokale der kan opfylde dine behov. Selvom et lokale kan virke for småt, kan du ofte med den korrekte indretning optimere anvendelsen via indretningen af lokalet.

Du kan læse mere om hvordan man indretter sit erhvervslokale optimalt via disse guides: Indretningsguide for kontor, indretningsguide for butik, indretningsguide for lager og indretningsguide for værksted.

Flytning til nyt erhvervslokale i Kongens Lyngby

Når du har lejet et nyt erhvervslokale i Kongens Lyngby, skal du på et senere tidspunkt flytte ind i det nye erhvervslokale. Det er her meget vigtigt at du organiserer selve flytteprocessen fra det ene erhvervslokale til det andet på en optimal måde. Det er afgørende, at du har fokus på samtlige aspekter af flytningen.

Flytte processen er meget forskellig alt efter om du flytter kontor, lager, værksted eller butik. Vi har udviklet en række guides som er målrettet flytning til forskellige typer erhvervslokaler, som du med fordel kan læse: Flytteguide: Kontorlokaler, Flytteguide: Lagerlokaler, Flytteguide: Værksted og Flytteguide: Butik.

Har du ledige erhvervslokaler i Kongens Lyngby til udlejning?

Hvis du har ledige erhvervslokaler i Kongens Lyngby til udlejning, kan du finde potentielle lejere gennem Lokaleportalen.dk, som en online platform inden for erhvervslokaleudlejning. Vi anvendes af ejendomsselskaber, administratorer, erhvervsmæglere og private udlejere, der søger egnede lejere til deres erhvervslokaler.

Med en database på mere end oprettede 200.000 brugere og en stor mængde dagligt besøgende, der søger erhvervslokaler til leje, kan du ved at annonce dine ledige erhvervslokaler nå ud til en bred målgruppe af potentielle lejere.

Du kan oprette en annonce for dine erhvervslokaler i Kongens Lyngby eller søge lejere direkte på vores hjemmeside Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail på vip@lokaleportalen.dk for yderligere information eller assistance.

Du kan læse mere om de trin du typisk skal igennem ved udlejning af erhvervslokaler i denne guide: 10 trin til succesfuld udlejning af dine erhvervslokaler.

Værd at vide når du søger erhvervslokaler i Kongens Lyngby

Kongen Lyngby er den største by i Lyngby-Taarbæk Kommune og ligger omkring 10 kilometer nord for København. Det er svært at angive, hvornår byen blev opført præcist, men det formodes at have været i Vikingetiden mellem år 800 og år 1050. Det formodes at byen er opstået omkring vadestedet over Mølleåen, der ligger ved Lyngby Kirke, som blev opført i år 1050. Grunden til at byens navn er ”Kongens” Lyngby er på grund af Lyngby Kirke og Sorgenfri Slot, der har fungeret som bolig for flere medlemmer af den royale familie.

I 1863 fik Lyngby direkte togforbindelse til København, hvilket var det første spadestik til den udvikling Lyngby har været igennem i nyere tid, da det gav det velhavende borgerskab mulighed for at have helårsbolig i området. Kongens Lyngby nød blandt andet på grund af Mølleåen godt af industrialiseringen og der blev udstykket mange grunde til bebyggelse i den periode. Kongens Lyngby har et hyggeligt byliv og har stadigvæk et præg af det tidligere landsbysamfund. Der ligger flere uddannelsesinstitutioner i byen, hvoraf Danmark Tekniske Universitet, DTU, er den største.

Kongens Lyngby havde i 2005 et indbyggertal på 11.500. Byen har et areal på omkring 120.000m2. Den vigtigste gade er Lyngby Hovedgade, hvor en stor del af byens butikker ligger.