Filtrér søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Detaljeret søgningSøg

Erhvervslokaler i Klarup

Se alle erhvervslejemål, lokaler til leje og ledige erhvervslokaler i Klarup herunder. Hvis du leder efter et erhvervslokale eller et lokale til leje i Klarup, er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige erhvervslokaler til leje i Klarup i vores database. Find dit nye erhvervslokale her. God fornøjelse. Mere info om ledige erhvervslokaler i Klarup.

Få besked om nye ledige erhvervslokaler i Klarup

3 lokaler fundet
Vis på kort Vis som liste

Statistik over udviklingen i ledige erhvervslokaler i Klarup over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af ledige erhvervslokaler i Klarup over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal ledige lokaler i Klarup på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye lokaler i Klarup der er udbudt på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af lokaler i Klarup der er udlejet eller solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Klarup over tid, samlet statistik over nye lokaler i Klarup over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Klarup over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Klarup over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Klarup over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Klarup over tid.

Dato Alle udbudte lokaler Nye udbudte erhvervslokaler Udlejede og solgte lokaler
24. september 2023 3 0 0
23. september 2023 3 0 0
22. september 2023 3 0 0
21. september 2023 3 0 0
20. september 2023 3 0 0
19. september 2023 3 0 0
18. september 2023 3 0 0
17. september 2023 3 0 0
16. september 2023 3 0 0
15. september 2023 3 0 0
14. september 2023 3 0 0
13. september 2023 3 0 0
12. september 2023 3 0 0
11. september 2023 3 0 0
10. september 2023 3 0 0
9. september 2023 3 0 0
8. september 2023 3 0 0
7. september 2023 3 0 0
6. september 2023 3 0 0
5. september 2023 3 0 0
4. september 2023 3 0 0
3. september 2023 3 0 0
2. september 2023 3 0 0
1. september 2023 3 0 0
31. august 2023 3 0 0
30. august 2023 3 0 0
29. august 2023 3 0 0
28. august 2023 3 0 0
27. august 2023 3 0 0
26. august 2023 3 0 0
25. august 2023 3 0 0

Statistik over udbuddet af erhvervslokaler i Klarup

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af ledige erhvervslokaler i Klarup over den sidste måned. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Klarup over tid, samlet statistik over nye lokaler i Klarup over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Klarup over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Klarup over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Klarup over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Klarup over tid.

I alt
Antal ledige lokaler 3
Antal nye lokaler siden i går 0
Antal udlejede og solgte lokaler siden i går 0
Ledige m2 i alt 594
Gennemsnitlig pris per m2 per år uden drift 152
Højeste m2-pris 152
Laveste m2-pris 152

Ofte stillede spørgsmål

Erhvervslokaler til leje i Klarup

Når du skal finde et nyt erhvervslokale til leje i Klarup, skal du igennem en række trin. Du kan se en detaljeret beskrivelse af hvordan du finder og lejer forskellige typer erhvervslokaler via vores guides: leje af kontor, leje af butik, leje af lager, leje af værksted.

Du skal altid start med at definere dine krav og behov til dit nye erhvervslokale. Derefter skal du undersøge det aktuelle marked for tilgængelige erhvervslokaler.

Du kan få overblikket over ledige erhvervslokaler til leje på markedet i Klarup via Lokaleportalen.dk, som samler ledige erhvervslejemål i Danmark. På Lokaleportalen.dk kan du let filtrere efter størrelse, pris, indretning og beliggenhed og oprette søgeagenter for erhvervslokale til leje, der informerer dig om nye erhvervslokaler til leje, der matcher dine kriterier. Dette sparer tid og giver dig mulighed for hurtigt at kontakte udlejere, der har interesse i et specifikt erhvervslokale.

Når du har identificeret interessante erhvervslokaler på markedet, kan du kontakte den udlejer, administrator eller ejendomsmægler, som udlejer lokalerne, for at aftale en besigtigelse.

Der findes forskellige typer erhvervslokaler:

Kontor til leje i Klarup

Kontorlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til skrivebordsarbejde og administrationsarbejde. Læs mere om kontor til leje i Klarup ved at trykke på linket.

Butik til leje i Klarup

Butikslokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at sælge varer og kunder direkte på besøg fra gaden. Læs mere om butik til leje i Klarup ved at trykke på linket.

Lager til leje i Klarup

Lagerlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at opbevare varer indtil de sendes til kunder eller sendes ud til butikker mv. Læs mere om lager til leje i Klarup ved at trykke på linket.

Værksted til leje i Klarup

Et værksted er et erhvervslokale, som typisk benyttes til at producere eller reparere varer. Læs mere om værksted til leje i Klarup ved at trykke på linket.

Klinik til leje i Klarup

Et kliniklokale er et lokale, som typisk anvendes til at tilbyde sundhedsydelser. Læs mere om klinik til leje i Klarup ved at trykke på linket.

Restaurant til leje i Klarup

Et restaurantlokale er et erhvervslokale, som typisk benyttes til bespisning af gæster. Læs mere om restaurant til leje i Klarup ved at trykke på linket.

Kontorfællesskab i Klarup

Et kontorfællesskab er et erhvervslokale, der typisk består af en række kontorpladser og/eller kontorrum der udlejes til mange forskellige virksomheder. Læs mere om kontorfællesskab i Klarup ved at trykke på linket.

Find et billigt erhvervslejemål i Klarup

Hvis du ønsker at finde et økonomisk overkommeligt erhvervslejemål i Klarup, er det vigtigt at bringe så mange bolde i spil som muligt. Dette kan opnås ved at kontakte forskellige udlejere erhvervslejemål som muligt og arrangere besigtigelse af de forskellige erhvervslejemål.

Efter at have modtaget de forskellige udlejeres prisforslag, skal du forhandle prisen ved at komme med dit eget prisforslag. Ved at have flere erhvervslokaler og udlejere i betragtning, øger du chancerne for at finde en udlejer, der er villig til at tilbyde en pris, der passer til dit budget.

Husk at den pris, du får, også er et spørgsmål om udbud og efterspørgsel. Så ved at vælge et område med mange ledige erhvervslokaler, kan du også på den måde øge sandsynligheden for at få en lav pris.

Find et lokale til leje i Klarup med den rigtige størrelse og indretning

Når du vælger dit nye lokale i Klarup, er det vigtigt, at du sikrer dig, at det opfylder både dine nuværende og dine fremtidige behov. Lokalet skal med andre ord både være stort nok til de aktiviteter, som du har i dag, og de aktiviteter, som du forventer i den nærmeste fremtid.

Det er meget vigtigt, at du er opmærksom på, at indretning og planløsning kan have en stor betydning for hvilket lokale der kan opfylde dine behov. Selvom et lokale kan virke for småt, kan du ofte med den korrekte indretning optimere anvendelsen via indretningen af lokalet.

Du kan læse mere om hvordan man indretter sit erhvervslokale optimalt via disse guides: Indretningsguide for kontor, indretningsguide for butik, indretningsguide for lager og indretningsguide for værksted.

Flytning til nyt erhvervslokale i Klarup

Når du har lejet et nyt erhvervslokale i Klarup, skal du på et senere tidspunkt flytte ind i det nye erhvervslokale. Det er her meget vigtigt at du organiserer selve flytteprocessen fra det ene erhvervslokale til det andet på en optimal måde. Det er afgørende, at du har fokus på samtlige aspekter af flytningen.

Flytte processen er meget forskellig alt efter om du flytter kontor, lager, værksted eller butik. Vi har udviklet en række guides som er målrettet flytning til forskellige typer erhvervslokaler, som du med fordel kan læse: Flytteguide: Kontorlokaler, Flytteguide: Lagerlokaler, Flytteguide: Værksted og Flytteguide: Butik.

Har du ledige erhvervslokaler i Klarup til udlejning?

Hvis du har ledige erhvervslokaler i Klarup til udlejning, kan du finde potentielle lejere gennem Lokaleportalen.dk, som en online platform inden for erhvervslokaleudlejning. Vi anvendes af ejendomsselskaber, administratorer, erhvervsmæglere og private udlejere, der søger egnede lejere til deres erhvervslokaler.

Med en database på mere end oprettede 200.000 brugere og en stor mængde dagligt besøgende, der søger erhvervslokaler til leje, kan du ved at annonce dine ledige erhvervslokaler nå ud til en bred målgruppe af potentielle lejere.

Du kan oprette en annonce for dine erhvervslokaler i Klarup eller søge lejere direkte på vores hjemmeside Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail på vip@lokaleportalen.dk for yderligere information eller assistance.

Du kan læse mere om de trin du typisk skal igennem ved udlejning af erhvervslokaler i denne guide: 10 trin til succesfuld udlejning af dine erhvervslokaler.

Hvad er Klarup?

Klarup er en bydel i Aalborg i Nordjylland, Danmark. Det er en af de ældste landsbyer i regionen, og har været beboet siden det 16. århundrede. Byen er kendt for sine smukke landskaber og den gamle kirke, der står midt i landsbyen.

9270 Klarup er også kendt for sine mange kulturelle begivenheder, der afholdes årligt. Landsbyen har en årlig julemarkedsfestival, hvor der er en masse sjove aktiviteter for børn og voksne. Derudover afholder byen også en årlig fiskedag, hvor man kan fange fisk og nyde en dag i det fri. Byen har også en årlig sommerfestival, hvor man kan nyde musik og kunst.

Lokalesøgning i Klarup

Mange virksomheder har lokaliseret sig i Klarup. Byen har et stort udvalg af butikker, restauranter og andre servicevirksomheder, hvilket er grundlag for udbuddet af erhvervslejemål. Så hvis man leder efter kontorlokaler eller lager til logistik, kan Klarup være hjemsted for dit næste erhvervseventyr.

Vigtige steder i Klarup

Klarup er hjemsted for mange interessante steder, herunder den gamle kirke, som er et must-see. Kirken hedder Klarup Kirke, derudover kan man besøge Klarupgård som er beliggende på den anden side af hovedvejen Egensevej og Klarup skole, hvor mange af Klarups egne lokale barn går i skole. Udover selve byen Klarup, ligger den mindre by Romdrup også i bydelen Klarup, her finder man en lille samling af huse og gårde, som også har deres egen kirke mm.

Transport i Klarup

Klarup har et godt netværk af offentlig transport, herunder busser. Der er også mange cykelstier, så det er nemt at komme rundt. Der er også et godt udvalg af taxaer, som man kan benytte sig af, hvis man ønsker det. Klarup er også meget komprimeret, det er derfor også korte afstande, ved mindre man bor ude af Romdrupholmsvej eller længere syd på.

Veje med ledige erhvervslejemål i Klarup
Information om kommunen