Filtrér søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Detaljeret søgningSøg

Erhvervslokaler i Hvidovre

Se alle erhvervslejemål, lokaler til leje og ledige erhvervslokaler i Hvidovre herunder. Hvis du leder efter et erhvervslokale eller et lokale til leje i Hvidovre, er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige erhvervslokaler til leje i Hvidovre i vores database. Find dit nye erhvervslokale her. God fornøjelse. Mere info om ledige erhvervslokaler i Hvidovre.

Få besked om nye ledige erhvervslokaler i Hvidovre

79 lokaler fundet
Vis på kort Vis som liste
1 2 3 4 5

Statistik over udviklingen i ledige erhvervslokaler i Hvidovre over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af ledige erhvervslokaler i Hvidovre over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal ledige lokaler i Hvidovre på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye lokaler i Hvidovre der er udbudt på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af lokaler i Hvidovre der er udlejet eller solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Hvidovre over tid, samlet statistik over nye lokaler i Hvidovre over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Hvidovre over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Hvidovre over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Hvidovre over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Hvidovre over tid.

Dato Alle udbudte lokaler Nye udbudte erhvervslokaler Udlejede og solgte lokaler
4. oktober 2023 102 6 4
3. oktober 2023 100 4 10
2. oktober 2023 106 1 3
1. oktober 2023 108 1 0
30. september 2023 107 0 0
29. september 2023 107 4 1
28. september 2023 104 4 7
27. september 2023 107 5 0
26. september 2023 102 2 3
25. september 2023 103 3 2
24. september 2023 102 0 3
23. september 2023 105 2 0
22. september 2023 103 0 2
21. september 2023 105 0 0
20. september 2023 105 3 0
19. september 2023 102 4 10
18. september 2023 108 4 2
17. september 2023 106 1 0
16. september 2023 105 4 2
15. september 2023 103 3 3
14. september 2023 103 0 1
13. september 2023 104 2 0
12. september 2023 102 4 9
11. september 2023 107 5 1
10. september 2023 103 2 1
9. september 2023 102 0 4
8. september 2023 106 4 1
7. september 2023 103 4 3
6. september 2023 102 2 4
5. september 2023 104 4 2
4. september 2023 102 0 0

Statistik over udbuddet af erhvervslokaler i Hvidovre

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af ledige erhvervslokaler i Hvidovre over den sidste måned. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Hvidovre over tid, samlet statistik over nye lokaler i Hvidovre over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Hvidovre over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Hvidovre over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Hvidovre over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Hvidovre over tid.

I alt
Antal ledige lokaler 79
Antal nye lokaler siden i går 6
Antal udlejede og solgte lokaler siden i går 4
Ledige m2 i alt 113.797
Gennemsnitlig pris per m2 per år uden drift 992
Højeste m2-pris 9.500
Laveste m2-pris 200

Ofte stillede spørgsmål

Erhvervslokaler til leje i Hvidovre

Når du skal finde et nyt erhvervslokale til leje i Hvidovre, skal du igennem en række trin. Du kan se en detaljeret beskrivelse af hvordan du finder og lejer forskellige typer erhvervslokaler via vores guides: leje af kontor, leje af butik, leje af lager, leje af værksted.

Du skal altid start med at definere dine krav og behov til dit nye erhvervslokale. Derefter skal du undersøge det aktuelle marked for tilgængelige erhvervslokaler.

Du kan få overblikket over ledige erhvervslokaler til leje på markedet i Hvidovre via Lokaleportalen.dk, som samler ledige erhvervslejemål i Danmark. På Lokaleportalen.dk kan du let filtrere efter størrelse, pris, indretning og beliggenhed og oprette søgeagenter for erhvervslokale til leje, der informerer dig om nye erhvervslokaler til leje, der matcher dine kriterier. Dette sparer tid og giver dig mulighed for hurtigt at kontakte udlejere, der har interesse i et specifikt erhvervslokale.

Når du har identificeret interessante erhvervslokaler på markedet, kan du kontakte den udlejer, administrator eller ejendomsmægler, som udlejer lokalerne, for at aftale en besigtigelse.

Der findes forskellige typer erhvervslokaler:

Kontor til leje i Hvidovre

Kontorlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til skrivebordsarbejde og administrationsarbejde. Læs mere om kontor til leje i Hvidovre ved at trykke på linket.

Butik til leje i Hvidovre

Butikslokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at sælge varer og kunder direkte på besøg fra gaden. Læs mere om butik til leje i Hvidovre ved at trykke på linket.

Lager til leje i Hvidovre

Lagerlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at opbevare varer indtil de sendes til kunder eller sendes ud til butikker mv. Læs mere om lager til leje i Hvidovre ved at trykke på linket.

Værksted til leje i Hvidovre

Et værksted er et erhvervslokale, som typisk benyttes til at producere eller reparere varer. Læs mere om værksted til leje i Hvidovre ved at trykke på linket.

Klinik til leje i Hvidovre

Et kliniklokale er et lokale, som typisk anvendes til at tilbyde sundhedsydelser. Læs mere om klinik til leje i Hvidovre ved at trykke på linket.

Restaurant til leje i Hvidovre

Et restaurantlokale er et erhvervslokale, som typisk benyttes til bespisning af gæster. Læs mere om restaurant til leje i Hvidovre ved at trykke på linket.

Kontorfællesskab i Hvidovre

Et kontorfællesskab er et erhvervslokale, der typisk består af en række kontorpladser og/eller kontorrum der udlejes til mange forskellige virksomheder. Læs mere om kontorfællesskab i Hvidovre ved at trykke på linket.

Find et billigt erhvervslejemål i Hvidovre

Hvis du ønsker at finde et økonomisk overkommeligt erhvervslejemål i Hvidovre, er det vigtigt at bringe så mange bolde i spil som muligt. Dette kan opnås ved at kontakte forskellige udlejere erhvervslejemål som muligt og arrangere besigtigelse af de forskellige erhvervslejemål.

Efter at have modtaget de forskellige udlejeres prisforslag, skal du forhandle prisen ved at komme med dit eget prisforslag. Ved at have flere erhvervslokaler og udlejere i betragtning, øger du chancerne for at finde en udlejer, der er villig til at tilbyde en pris, der passer til dit budget.

Husk at den pris, du får, også er et spørgsmål om udbud og efterspørgsel. Så ved at vælge et område med mange ledige erhvervslokaler, kan du også på den måde øge sandsynligheden for at få en lav pris.

Find et lokale til leje i Hvidovre med den rigtige størrelse og indretning

Når du vælger dit nye lokale i Hvidovre, er det vigtigt, at du sikrer dig, at det opfylder både dine nuværende og dine fremtidige behov. Lokalet skal med andre ord både være stort nok til de aktiviteter, som du har i dag, og de aktiviteter, som du forventer i den nærmeste fremtid.

Det er meget vigtigt, at du er opmærksom på, at indretning og planløsning kan have en stor betydning for hvilket lokale der kan opfylde dine behov. Selvom et lokale kan virke for småt, kan du ofte med den korrekte indretning optimere anvendelsen via indretningen af lokalet.

Du kan læse mere om hvordan man indretter sit erhvervslokale optimalt via disse guides: Indretningsguide for kontor, indretningsguide for butik, indretningsguide for lager og indretningsguide for værksted.

Flytning til nyt erhvervslokale i Hvidovre

Når du har lejet et nyt erhvervslokale i Hvidovre, skal du på et senere tidspunkt flytte ind i det nye erhvervslokale. Det er her meget vigtigt at du organiserer selve flytteprocessen fra det ene erhvervslokale til det andet på en optimal måde. Det er afgørende, at du har fokus på samtlige aspekter af flytningen.

Flytte processen er meget forskellig alt efter om du flytter kontor, lager, værksted eller butik. Vi har udviklet en række guides som er målrettet flytning til forskellige typer erhvervslokaler, som du med fordel kan læse: Flytteguide: Kontorlokaler, Flytteguide: Lagerlokaler, Flytteguide: Værksted og Flytteguide: Butik.

Har du ledige erhvervslokaler i Hvidovre til udlejning?

Hvis du har ledige erhvervslokaler i Hvidovre til udlejning, kan du finde potentielle lejere gennem Lokaleportalen.dk, som en online platform inden for erhvervslokaleudlejning. Vi anvendes af ejendomsselskaber, administratorer, erhvervsmæglere og private udlejere, der søger egnede lejere til deres erhvervslokaler.

Med en database på mere end oprettede 200.000 brugere og en stor mængde dagligt besøgende, der søger erhvervslokaler til leje, kan du ved at annonce dine ledige erhvervslokaler nå ud til en bred målgruppe af potentielle lejere.

Du kan oprette en annonce for dine erhvervslokaler i Hvidovre eller søge lejere direkte på vores hjemmeside Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail på vip@lokaleportalen.dk for yderligere information eller assistance.

Du kan læse mere om de trin du typisk skal igennem ved udlejning af erhvervslokaler i denne guide: 10 trin til succesfuld udlejning af dine erhvervslokaler.

Værd at vide når du søger lokaler til leje i Hvidovre

Hvidovre er en forstad til København med knap 50.000 indbyggere. Hvidovre er i realiteten sammenfaldende med Hvidovre Kommune. Hvidovres historie går langt tilbage, hvor den tidligere gik under navnet Ydre Ovre, da den lå længere nede af Harrestrup Å end Rødovre, der derfor gik under navnet Øvre Ovre. I dag er Hvidovre præget af villakvarter, samt et rigt foreningsliv med især mange sportsklubber. Tidligere spillede HIF i den bedste danske række, blandt andet da Peter Schmeichel spillede for klubben. I dag er det dog mere ishockey, der er fokus på i byen, men byen har også nævneværdige hold i både volleyball samt sejlsport.

Hvidovre havde i 2010 49.724 indbyggere. Hvidovre ligger vest for København, og afgrænses af Valby, Rødovre, Brøndby samt Kalveboderne.

Veje med ledige erhvervslejemål i Hvidovre
Information om kommunen