Erhvervslokaler i Gentofte

Se alle erhvervslejemål, lokaler til leje og ledige erhvervslokaler i Gentofte herunder. Hvis du leder efter et erhvervslokale eller et lokale til leje i Gentofte, er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige erhvervslokaler til leje i Gentofte i vores database. Find dit nye erhvervslokale her. God fornøjelse. Mere info om ledige erhvervslokaler i Gentofte.

Søger du leje eller køb?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Str.
Vælg prisPris
Leje per måned
Leje per m2 per år ex. drift
Salgspris
Detaljeret søgningSøg
44 lokaler fundet
Vis på kort Vis som liste
1 2 3

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige erhvervslokaler i Gentofte over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af ledige erhvervslokaler i Gentofte over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal ledige lokaler i Gentofte på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye lokaler i Gentofte der er udbudt på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af lokaler i Gentofte der er udlejet eller solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Gentofte over tid, samlet statistik over nye lokaler i Gentofte over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Gentofte over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Gentofte over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Gentofte over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Gentofte over tid.

Dato Alle udbudte lokaler Nye udbudte erhvervslokaler Udlejede og solgte lokaler
17. juli 2024 54 0 0
16. juli 2024 54 0 1
15. juli 2024 55 2 0
14. juli 2024 53 0 2
13. juli 2024 55 0 1
12. juli 2024 56 1 0
11. juli 2024 55 0 1
10. juli 2024 56 4 0
9. juli 2024 52 1 0
8. juli 2024 51 0 3
7. juli 2024 54 0 1
6. juli 2024 55 2 1
5. juli 2024 54 4 1
4. juli 2024 51 2 0
3. juli 2024 49 1 0
2. juli 2024 48 3 3
1. juli 2024 48 0 1
30. juni 2024 49 0 0
29. juni 2024 49 0 1
28. juni 2024 50 0 0
27. juni 2024 50 1 2
26. juni 2024 51 1 1
25. juni 2024 51 1 0
24. juni 2024 50 1 1
23. juni 2024 50 2 1
22. juni 2024 49 2 2
21. juni 2024 49 1 0
20. juni 2024 48 1 0
19. juni 2024 47 1 3
18. juni 2024 49 1 1
17. juni 2024 49 0 0

Statistik over udbuddet af ledige erhvervslokaler i Gentofte

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af ledige erhvervslokaler i Gentofte over den sidste måned. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Gentofte over tid, samlet statistik over nye lokaler i Gentofte over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Gentofte over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Gentofte over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Gentofte over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Gentofte over tid.

I alt
Antal ledige lokaler 44
Antal nye lokaler siden i går 0
Antal udlejede og solgte lokaler siden i går 0
Ledige m2 i alt 8.249
Gennemsnitlig pris per m2 per år uden drift 1.884
Højeste m2-pris 4.500
Laveste m2-pris 555

Erhvervslokaler til leje i Gentofte

Når du skal finde et nyt erhvervslokale til leje i Gentofte, skal du igennem en række trin. Du kan se en detaljeret beskrivelse af hvordan du finder og lejer forskellige typer erhvervslokaler via vores guides: leje af kontor, leje af butik, leje af lager, leje af værksted.

Du skal altid start med at definere dine krav og behov til dit nye erhvervslokale. Derefter skal du undersøge det aktuelle marked for tilgængelige erhvervslokaler.

Du kan få overblikket over ledige erhvervslokaler til leje på markedet i Gentofte via Lokaleportalen.dk, som samler ledige erhvervslejemål i Danmark. På Lokaleportalen.dk kan du let filtrere efter størrelse, pris, indretning og beliggenhed og oprette søgeagenter for erhvervslokale til leje, der informerer dig om nye erhvervslokaler til leje, der matcher dine kriterier. Dette sparer tid og giver dig mulighed for hurtigt at kontakte udlejere, der har interesse i et specifikt erhvervslokale.

Når du har identificeret interessante erhvervslokaler på markedet, kan du kontakte den udlejer, administrator eller ejendomsmægler, som udlejer lokalerne, for at aftale en besigtigelse.

Der findes forskellige typer erhvervslokaler:

Kontor til leje i Gentofte

Kontorlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til skrivebordsarbejde og administrationsarbejde. Læs mere om kontor til leje i Gentofte ved at trykke på linket.

Butik til leje i Gentofte

Butikslokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at sælge varer og kunder direkte på besøg fra gaden. Læs mere om butik til leje i Gentofte ved at trykke på linket.

Lager til leje i Gentofte

Lagerlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at opbevare varer indtil de sendes til kunder eller sendes ud til butikker mv. Læs mere om lager til leje i Gentofte ved at trykke på linket.

Værksted til leje i Gentofte

Et værksted er et erhvervslokale, som typisk benyttes til at producere eller reparere varer. Læs mere om værksted til leje i Gentofte ved at trykke på linket.

Klinik til leje i Gentofte

Et kliniklokale er et lokale, som typisk anvendes til at tilbyde sundhedsydelser. Læs mere om klinik til leje i Gentofte ved at trykke på linket.

Restaurant til leje i Gentofte

Et restaurantlokale er et erhvervslokale, som typisk benyttes til bespisning af gæster. Læs mere om restaurant til leje i Gentofte ved at trykke på linket.

Kontorfællesskab i Gentofte

Et kontorfællesskab er et erhvervslokale, der typisk består af en række kontorpladser og/eller kontorrum der udlejes til mange forskellige virksomheder. Læs mere om kontorfællesskab i Gentofte ved at trykke på linket.

Find et billigt erhvervslejemål i Gentofte

Hvis du ønsker at finde et økonomisk overkommeligt erhvervslejemål i Gentofte, er det vigtigt at bringe så mange bolde i spil som muligt. Dette kan opnås ved at kontakte forskellige udlejere erhvervslejemål som muligt og arrangere besigtigelse af de forskellige erhvervslejemål.

Efter at have modtaget de forskellige udlejeres prisforslag, skal du forhandle prisen ved at komme med dit eget prisforslag. Ved at have flere erhvervslokaler og udlejere i betragtning, øger du chancerne for at finde en udlejer, der er villig til at tilbyde en pris, der passer til dit budget.

Husk at den pris, du får, også er et spørgsmål om udbud og efterspørgsel. Så ved at vælge et område med mange ledige erhvervslokaler, kan du også på den måde øge sandsynligheden for at få en lav pris.

Find et lokale til leje i Gentofte med den rigtige størrelse og indretning

Når du vælger dit nye lokale i Gentofte, er det vigtigt, at du sikrer dig, at det opfylder både dine nuværende og dine fremtidige behov. Lokalet skal med andre ord både være stort nok til de aktiviteter, som du har i dag, og de aktiviteter, som du forventer i den nærmeste fremtid.

Det er meget vigtigt, at du er opmærksom på, at indretning og planløsning kan have en stor betydning for hvilket lokale der kan opfylde dine behov. Selvom et lokale kan virke for småt, kan du ofte med den korrekte indretning optimere anvendelsen via indretningen af lokalet.

Du kan læse mere om hvordan man indretter sit erhvervslokale optimalt via disse guides: Indretningsguide for kontor, indretningsguide for butik, indretningsguide for lager og indretningsguide for værksted.

Flytning til nyt erhvervslokale i Gentofte

Når du har lejet et nyt erhvervslokale i Gentofte, skal du på et senere tidspunkt flytte ind i det nye erhvervslokale. Det er her meget vigtigt at du organiserer selve flytteprocessen fra det ene erhvervslokale til det andet på en optimal måde. Det er afgørende, at du har fokus på samtlige aspekter af flytningen.

Flytte processen er meget forskellig alt efter om du flytter kontor, lager, værksted eller butik. Vi har udviklet en række guides som er målrettet flytning til forskellige typer erhvervslokaler, som du med fordel kan læse: Flytteguide: Kontorlokaler, Flytteguide: Lagerlokaler, Flytteguide: Værksted og Flytteguide: Butik.

Har du ledige erhvervslokaler i Gentofte til udlejning?

Hvis du har ledige erhvervslokaler i Gentofte til udlejning, kan du finde potentielle lejere gennem Lokaleportalen.dk, som en online platform inden for erhvervslokaleudlejning. Vi anvendes af ejendomsselskaber, administratorer, erhvervsmæglere og private udlejere, der søger egnede lejere til deres erhvervslokaler.

Med en database på mere end oprettede 200.000 brugere og en stor mængde dagligt besøgende, der søger erhvervslokaler til leje, kan du ved at annonce dine ledige erhvervslokaler nå ud til en bred målgruppe af potentielle lejere.

Du kan oprette en annonce for dine erhvervslokaler i Gentofte eller søge lejere direkte på vores hjemmeside Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail på vip@lokaleportalen.dk for yderligere information eller assistance.

Du kan læse mere om de trin du typisk skal igennem ved udlejning af erhvervslokaler i denne guide: 10 trin til succesfuld udlejning af dine erhvervslokaler.

Værd at vide når du søger erhvervslokaler i Gentofte

Gentofte er en forstad til København, der ligger i Gentofte Kommune. Oprindeligt var Gentofte en landsby, der hvis man skal bruge bynavnet som indikator formentligt daterer helt tilbage til omkring år 800. Den oprindelige landsby blev bygget op omkring Gentoftegård, der havde stor betydning for byens tidlige udvikling. Som i mange andre dele af Storkøbenhavn opnåede Gentofte en stor befolkningstilvækst da jernbanen kom i anden halvdel af det 19. århundrede, da det medvirkede at folk fra byen kunne flytte ud.

I dag er Gentofte en del af Gentofte Kommune, der er præget af de mange bydele uden nogle klare bygrænser. Gentofte er primært bebygget med villakvarterer, og er et attraktivt kvarter at bosætte sig i på grund af den korte afstand til København samt at Gentofte Kommune er en af de rigeste i Danmark. Dette resulterer også i byens høje huspriser.

Da der ingen klare bygrænser er i Gentofte Kommune, er det svært at skelne indbyggertallene i de forskellige bydele fra hinanden. Gentofte ligger nord for København, i mellem Hellerup, Charlottenlund og Søborg.