Erhvervslokaler på Frederiksberg C

Se alle erhvervslejemål, lokaler til leje og ledige erhvervslokaler på Frederiksberg C herunder. Hvis du leder efter et erhvervslokale eller et lokale til leje på Frederiksberg C, er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige erhvervslokaler til leje på Frederiksberg C i vores database. Find dit nye erhvervslokale her. God fornøjelse. Mere info om ledige erhvervslokaler på Frederiksberg C.

Søger du leje eller køb?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Str.
Vælg prisPris
Leje per måned
Leje per m2 per år ex. drift
Salgspris
Detaljeret søgningSøg
97 lokaler fundet
Vis på kort Vis som liste
1 2 3 4 5 6

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige erhvervslokaler på Frederiksberg C over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af ledige erhvervslokaler i Frederiksberg C over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal ledige lokaler i Frederiksberg C på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye lokaler i Frederiksberg C der er udbudt på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af lokaler i Frederiksberg C der er udlejet eller solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Frederiksberg C over tid, samlet statistik over nye lokaler i Frederiksberg C over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Frederiksberg C over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Frederiksberg C over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Frederiksberg C over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Frederiksberg C over tid.

Dato Alle udbudte lokaler Nye udbudte erhvervslokaler Udlejede og solgte lokaler
28. maj 2024 108 5 1
27. maj 2024 105 0 5
26. maj 2024 110 0 2
25. maj 2024 112 4 1
24. maj 2024 109 3 4
23. maj 2024 110 3 1
22. maj 2024 108 2 0
21. maj 2024 106 0 1
20. maj 2024 107 1 1
19. maj 2024 107 2 1
18. maj 2024 106 4 2
17. maj 2024 104 2 0
16. maj 2024 103 0 3
15. maj 2024 106 0 3
14. maj 2024 109 1 2
13. maj 2024 110 0 0
12. maj 2024 110 0 0
11. maj 2024 110 3 3
10. maj 2024 110 6 3
9. maj 2024 107 6 0
8. maj 2024 101 4 11
7. maj 2024 108 3 1
6. maj 2024 106 3 0
5. maj 2024 103 1 4
4. maj 2024 106 1 2
3. maj 2024 107 6 4
2. maj 2024 105 1 3
1. maj 2024 107 1 3
30. april 2024 109 2 1
29. april 2024 108 0 1
28. april 2024 109 0 0

Statistik over udbuddet af ledige erhvervslokaler på Frederiksberg C

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af ledige erhvervslokaler i Frederiksberg C over den sidste måned. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Frederiksberg C over tid, samlet statistik over nye lokaler i Frederiksberg C over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Frederiksberg C over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Frederiksberg C over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Frederiksberg C over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Frederiksberg C over tid.

I alt
Antal ledige lokaler 97
Antal nye lokaler siden i går 5
Antal udlejede og solgte lokaler siden i går 1
Ledige m2 i alt 12.781
Gennemsnitlig pris per m2 per år uden drift 2.113
Højeste m2-pris 4.800
Laveste m2-pris 1.107,73

Erhvervslokaler til leje på Frederiksberg C

Når du skal finde et nyt erhvervslokale til leje på Frederiksberg C, skal du igennem en række trin. Du kan se en detaljeret beskrivelse af hvordan du finder og lejer forskellige typer erhvervslokaler via vores guides: leje af kontor, leje af butik, leje af lager, leje af værksted.

Du skal altid start med at definere dine krav og behov til dit nye erhvervslokale. Derefter skal du undersøge det aktuelle marked for tilgængelige erhvervslokaler.

Du kan få overblikket over ledige erhvervslokaler til leje på markedet på Frederiksberg C via Lokaleportalen.dk, som samler ledige erhvervslejemål i Danmark. På Lokaleportalen.dk kan du let filtrere efter størrelse, pris, indretning og beliggenhed og oprette søgeagenter for erhvervslokale til leje, der informerer dig om nye erhvervslokaler til leje, der matcher dine kriterier. Dette sparer tid og giver dig mulighed for hurtigt at kontakte udlejere, der har interesse i et specifikt erhvervslokale.

Når du har identificeret interessante erhvervslokaler på markedet, kan du kontakte den udlejer, administrator eller ejendomsmægler, som udlejer lokalerne, for at aftale en besigtigelse.

Der findes forskellige typer erhvervslokaler:

Kontor til leje på Frederiksberg C

Kontorlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til skrivebordsarbejde og administrationsarbejde. Læs mere om kontor til leje på Frederiksberg C ved at trykke på linket.

Butik til leje på Frederiksberg C

Butikslokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at sælge varer og kunder direkte på besøg fra gaden. Læs mere om butik til leje på Frederiksberg C ved at trykke på linket.

Lager til leje på Frederiksberg C

Lagerlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at opbevare varer indtil de sendes til kunder eller sendes ud til butikker mv. Læs mere om lager til leje på Frederiksberg C ved at trykke på linket.

Værksted til leje på Frederiksberg C

Et værksted er et erhvervslokale, som typisk benyttes til at producere eller reparere varer. Læs mere om værksted til leje på Frederiksberg C ved at trykke på linket.

Klinik til leje på Frederiksberg C

Et kliniklokale er et lokale, som typisk anvendes til at tilbyde sundhedsydelser. Læs mere om klinik til leje på Frederiksberg C ved at trykke på linket.

Restaurant til leje på Frederiksberg C

Et restaurantlokale er et erhvervslokale, som typisk benyttes til bespisning af gæster. Læs mere om restaurant til leje på Frederiksberg C ved at trykke på linket.

Kontorfællesskab på Frederiksberg C

Et kontorfællesskab er et erhvervslokale, der typisk består af en række kontorpladser og/eller kontorrum der udlejes til mange forskellige virksomheder. Læs mere om kontorfællesskab på Frederiksberg C ved at trykke på linket.

Find et billigt erhvervslejemål på Frederiksberg C

Hvis du ønsker at finde et økonomisk overkommeligt erhvervslejemål på Frederiksberg C, er det vigtigt at bringe så mange bolde i spil som muligt. Dette kan opnås ved at kontakte forskellige udlejere erhvervslejemål som muligt og arrangere besigtigelse af de forskellige erhvervslejemål.

Efter at have modtaget de forskellige udlejeres prisforslag, skal du forhandle prisen ved at komme med dit eget prisforslag. Ved at have flere erhvervslokaler og udlejere i betragtning, øger du chancerne for at finde en udlejer, der er villig til at tilbyde en pris, der passer til dit budget.

Husk at den pris, du får, også er et spørgsmål om udbud og efterspørgsel. Så ved at vælge et område med mange ledige erhvervslokaler, kan du også på den måde øge sandsynligheden for at få en lav pris.

Find et lokale til leje på Frederiksberg C med den rigtige størrelse og indretning

Når du vælger dit nye lokale på Frederiksberg C, er det vigtigt, at du sikrer dig, at det opfylder både dine nuværende og dine fremtidige behov. Lokalet skal med andre ord både være stort nok til de aktiviteter, som du har i dag, og de aktiviteter, som du forventer i den nærmeste fremtid.

Det er meget vigtigt, at du er opmærksom på, at indretning og planløsning kan have en stor betydning for hvilket lokale der kan opfylde dine behov. Selvom et lokale kan virke for småt, kan du ofte med den korrekte indretning optimere anvendelsen via indretningen af lokalet.

Du kan læse mere om hvordan man indretter sit erhvervslokale optimalt via disse guides: Indretningsguide for kontor, indretningsguide for butik, indretningsguide for lager og indretningsguide for værksted.

Flytning til nyt erhvervslokale på Frederiksberg C

Når du har lejet et nyt erhvervslokale på Frederiksberg C, skal du på et senere tidspunkt flytte ind i det nye erhvervslokale. Det er her meget vigtigt at du organiserer selve flytteprocessen fra det ene erhvervslokale til det andet på en optimal måde. Det er afgørende, at du har fokus på samtlige aspekter af flytningen.

Flytte processen er meget forskellig alt efter om du flytter kontor, lager, værksted eller butik. Vi har udviklet en række guides som er målrettet flytning til forskellige typer erhvervslokaler, som du med fordel kan læse: Flytteguide: Kontorlokaler, Flytteguide: Lagerlokaler, Flytteguide: Værksted og Flytteguide: Butik.

Har du ledige erhvervslokaler på Frederiksberg C til udlejning?

Hvis du har ledige erhvervslokaler på Frederiksberg C til udlejning, kan du finde potentielle lejere gennem Lokaleportalen.dk, som en online platform inden for erhvervslokaleudlejning. Vi anvendes af ejendomsselskaber, administratorer, erhvervsmæglere og private udlejere, der søger egnede lejere til deres erhvervslokaler.

Med en database på mere end oprettede 200.000 brugere og en stor mængde dagligt besøgende, der søger erhvervslokaler til leje, kan du ved at annonce dine ledige erhvervslokaler nå ud til en bred målgruppe af potentielle lejere.

Du kan oprette en annonce for dine erhvervslokaler på Frederiksberg C eller søge lejere direkte på vores hjemmeside Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail på vip@lokaleportalen.dk for yderligere information eller assistance.

Du kan læse mere om de trin du typisk skal igennem ved udlejning af erhvervslokaler i denne guide: 10 trin til succesfuld udlejning af dine erhvervslokaler.

Hvad er Frederiksberg C?

Frederiksberg C er den centrale del af Frederiksberg kommune som ligger mit i Københavns kommune. Området strækker sig fra søerne i øst til Frederiksberg Have i vest, og Vesterbrogade i syd til Åboulevarden i nord. Byen er kendt for sine mange grønne områder, såsom Frederiksberg Have og Søndermarken, som gør det til et af de mest attraktive steder at bo i København. Man finder også nogen af Københavns dyreste kvadratmeter i Frederiksberg C. Lejligheder og boliger her er gennem årene blevet prestigefyldt.

Frederiksberg C har et bredt udvalg af butikker, restauranter, caféer og kulturinstitutioner. Det er et af de mest populære steder at shoppe i København, og det er også et populært sted at gå ud og spise. Det er også et af de mest populære steder at besøge for at opleve kunst og kultur. Der er mange museer, teatre og koncertsteder i området, der giver mulighed for at opleve Københavns kultur.

Lokalesøgning i Frederiksberg C

Virksomheder som søger central og eksklusiv placering, kan med rette søge mod Frederiksberg C. Området har et bredt udvalg af kontorlokaler, butikker og restauranter, der passer til enhver virksomheds behov. Det er også et godt sted at starte en virksomhed, da det er et af de mest velhavende områder i København. Det er også et godt sted at finde kvalificerede medarbejdere, da det er et af de mest veluddannede områder i København.

Vigtige steder i Frederiksberg C

Udover de mange butikker, restauranter og kulturinstitutioner, er der også mange andre vigtige steder i Frederiksberg C. Det er her, du finder Frederiksberg Hospital, Frederiksberg Rådhus og Frederiksberg Bibliotek. Der er også en række offentlige skoler og gymnasier, såsom Frederiksberg Gymnasium og Frederiksberg Seminarium. Det er også her, du finder Frederiksberg Slot, som er et af de mest berømte slotte i København.

Transport i Frederiksberg C

Frederiksberg C er let at komme rundt i på cykel, men der er også rigtig mange gode transportforbindelser med offentligt transport. Her er mange metrostationer og busser som gør det nemt at komme til og fra Frederiksberg C. Der er også mange taxaer og cykeludlejninger, så det er let at komme rundt i området.