Filtrér søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Detaljeret søgningSøg

Erhvervslokaler i Egå

Se alle erhvervslejemål, lokaler til leje og ledige erhvervslokaler i Egå herunder. Hvis du leder efter et erhvervslokale eller et lokale til leje i Egå, er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige erhvervslokaler til leje i Egå i vores database. Find dit nye erhvervslokale her. God fornøjelse. Mere info om ledige erhvervslokaler i Egå.

Få besked om nye ledige erhvervslokaler i Egå

11 lokaler fundet
Vis på kort Vis som liste

Statistik over udviklingen i ledige erhvervslokaler i Egå over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af ledige erhvervslokaler i Egå over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal ledige lokaler i Egå på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye lokaler i Egå der er udbudt på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af lokaler i Egå der er udlejet eller solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Egå over tid, samlet statistik over nye lokaler i Egå over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Egå over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Egå over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Egå over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Egå over tid.

Dato Alle udbudte lokaler Nye udbudte erhvervslokaler Udlejede og solgte lokaler
4. oktober 2023 18 2 3
3. oktober 2023 19 3 0
2. oktober 2023 16 0 3
1. oktober 2023 19 1 0
30. september 2023 18 0 1
29. september 2023 19 2 0
28. september 2023 17 0 2
27. september 2023 19 2 0
26. september 2023 17 0 2
25. september 2023 19 2 0
24. september 2023 17 0 2
23. september 2023 19 0 0
22. september 2023 19 0 2
21. september 2023 23 0 0
20. september 2023 23 2 0
19. september 2023 21 2 4
18. september 2023 23 2 0
17. september 2023 21 0 0
16. september 2023 21 0 0
15. september 2023 21 0 0
14. september 2023 21 0 0
13. september 2023 21 3 0
12. september 2023 18 0 2
11. september 2023 20 0 0
10. september 2023 20 2 0
9. september 2023 18 0 2
8. september 2023 20 2 0
7. september 2023 18 0 2
6. september 2023 20 2 0
5. september 2023 18 0 0
4. september 2023 18 0 0

Statistik over udbuddet af erhvervslokaler i Egå

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af ledige erhvervslokaler i Egå over den sidste måned. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Egå over tid, samlet statistik over nye lokaler i Egå over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Egå over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Egå over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Egå over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Egå over tid.

I alt
Antal ledige lokaler 11
Antal nye lokaler siden i går 2
Antal udlejede og solgte lokaler siden i går 3
Ledige m2 i alt 4.707
Gennemsnitlig pris per m2 per år uden drift 563
Højeste m2-pris 686,33
Laveste m2-pris 489

Ofte stillede spørgsmål

Erhvervslokaler til leje i Egå

Når du skal finde et nyt erhvervslokale til leje i Egå, skal du igennem en række trin. Du kan se en detaljeret beskrivelse af hvordan du finder og lejer forskellige typer erhvervslokaler via vores guides: leje af kontor, leje af butik, leje af lager, leje af værksted.

Du skal altid start med at definere dine krav og behov til dit nye erhvervslokale. Derefter skal du undersøge det aktuelle marked for tilgængelige erhvervslokaler.

Du kan få overblikket over ledige erhvervslokaler til leje på markedet i Egå via Lokaleportalen.dk, som samler ledige erhvervslejemål i Danmark. På Lokaleportalen.dk kan du let filtrere efter størrelse, pris, indretning og beliggenhed og oprette søgeagenter for erhvervslokale til leje, der informerer dig om nye erhvervslokaler til leje, der matcher dine kriterier. Dette sparer tid og giver dig mulighed for hurtigt at kontakte udlejere, der har interesse i et specifikt erhvervslokale.

Når du har identificeret interessante erhvervslokaler på markedet, kan du kontakte den udlejer, administrator eller ejendomsmægler, som udlejer lokalerne, for at aftale en besigtigelse.

Der findes forskellige typer erhvervslokaler:

Kontor til leje i Egå

Kontorlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til skrivebordsarbejde og administrationsarbejde. Læs mere om kontor til leje i Egå ved at trykke på linket.

Butik til leje i Egå

Butikslokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at sælge varer og kunder direkte på besøg fra gaden. Læs mere om butik til leje i Egå ved at trykke på linket.

Lager til leje i Egå

Lagerlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at opbevare varer indtil de sendes til kunder eller sendes ud til butikker mv. Læs mere om lager til leje i Egå ved at trykke på linket.

Værksted til leje i Egå

Et værksted er et erhvervslokale, som typisk benyttes til at producere eller reparere varer. Læs mere om værksted til leje i Egå ved at trykke på linket.

Klinik til leje i Egå

Et kliniklokale er et lokale, som typisk anvendes til at tilbyde sundhedsydelser. Læs mere om klinik til leje i Egå ved at trykke på linket.

Restaurant til leje i Egå

Et restaurantlokale er et erhvervslokale, som typisk benyttes til bespisning af gæster. Læs mere om restaurant til leje i Egå ved at trykke på linket.

Kontorfællesskab i Egå

Et kontorfællesskab er et erhvervslokale, der typisk består af en række kontorpladser og/eller kontorrum der udlejes til mange forskellige virksomheder. Læs mere om kontorfællesskab i Egå ved at trykke på linket.

Find et billigt erhvervslejemål i Egå

Hvis du ønsker at finde et økonomisk overkommeligt erhvervslejemål i Egå, er det vigtigt at bringe så mange bolde i spil som muligt. Dette kan opnås ved at kontakte forskellige udlejere erhvervslejemål som muligt og arrangere besigtigelse af de forskellige erhvervslejemål.

Efter at have modtaget de forskellige udlejeres prisforslag, skal du forhandle prisen ved at komme med dit eget prisforslag. Ved at have flere erhvervslokaler og udlejere i betragtning, øger du chancerne for at finde en udlejer, der er villig til at tilbyde en pris, der passer til dit budget.

Husk at den pris, du får, også er et spørgsmål om udbud og efterspørgsel. Så ved at vælge et område med mange ledige erhvervslokaler, kan du også på den måde øge sandsynligheden for at få en lav pris.

Find et lokale til leje i Egå med den rigtige størrelse og indretning

Når du vælger dit nye lokale i Egå, er det vigtigt, at du sikrer dig, at det opfylder både dine nuværende og dine fremtidige behov. Lokalet skal med andre ord både være stort nok til de aktiviteter, som du har i dag, og de aktiviteter, som du forventer i den nærmeste fremtid.

Det er meget vigtigt, at du er opmærksom på, at indretning og planløsning kan have en stor betydning for hvilket lokale der kan opfylde dine behov. Selvom et lokale kan virke for småt, kan du ofte med den korrekte indretning optimere anvendelsen via indretningen af lokalet.

Du kan læse mere om hvordan man indretter sit erhvervslokale optimalt via disse guides: Indretningsguide for kontor, indretningsguide for butik, indretningsguide for lager og indretningsguide for værksted.

Flytning til nyt erhvervslokale i Egå

Når du har lejet et nyt erhvervslokale i Egå, skal du på et senere tidspunkt flytte ind i det nye erhvervslokale. Det er her meget vigtigt at du organiserer selve flytteprocessen fra det ene erhvervslokale til det andet på en optimal måde. Det er afgørende, at du har fokus på samtlige aspekter af flytningen.

Flytte processen er meget forskellig alt efter om du flytter kontor, lager, værksted eller butik. Vi har udviklet en række guides som er målrettet flytning til forskellige typer erhvervslokaler, som du med fordel kan læse: Flytteguide: Kontorlokaler, Flytteguide: Lagerlokaler, Flytteguide: Værksted og Flytteguide: Butik.

Har du ledige erhvervslokaler i Egå til udlejning?

Hvis du har ledige erhvervslokaler i Egå til udlejning, kan du finde potentielle lejere gennem Lokaleportalen.dk, som en online platform inden for erhvervslokaleudlejning. Vi anvendes af ejendomsselskaber, administratorer, erhvervsmæglere og private udlejere, der søger egnede lejere til deres erhvervslokaler.

Med en database på mere end oprettede 200.000 brugere og en stor mængde dagligt besøgende, der søger erhvervslokaler til leje, kan du ved at annonce dine ledige erhvervslokaler nå ud til en bred målgruppe af potentielle lejere.

Du kan oprette en annonce for dine erhvervslokaler i Egå eller søge lejere direkte på vores hjemmeside Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail på vip@lokaleportalen.dk for yderligere information eller assistance.

Du kan læse mere om de trin du typisk skal igennem ved udlejning af erhvervslokaler i denne guide: 10 trin til succesfuld udlejning af dine erhvervslokaler.

Hvad er Egå?

Egå er en bydel i Århus. Bydelen ligger i det nordøstlige hjørne af Århus og er beliggende ud til Kattegat, eller nærmere Kalø Vig. Bydelen er en af de ældste i Århus og har en lang historie. I dag er det et populært boligområde, der er hjemsted for mange familier. Egå har mange lejeboliger og lejligheder til leje, man finder blandt andet huse til leje, villaer til leje til forskellige huslejepriser.

Egå er et populært sted for både borgere og turister. Bydelen har mange forskellige attraktioner, herunder Egå Engsø, som er et populært sted at gå ture, og Egå Havn, som er et yndet sted at sejle. Der er også mange butikker, restauranter og cafeer, som gør det til et godt sted at besøge. Derudover har bydelen også et stort udvalg af kulturelle aktiviteter, herunder koncerter, teaterforestillinger og udstillinger.

Lokalesøgning i Egå

Erhvervslokaler i Egå er populære blandt unge iværksættere og virksomheder, der ønsker at etablere sig i et spændende og dynamisk miljø. Bydelen har et stort udvalg af erhvervslokaler, der passer til enhver virksomheds behov. Der er også mange kontorlokaler og kontorer til leje, som er ideelle for virksomheder, der ønsker at etablere sig i bydelen. Derudover er der også et stort udvalg af butikker og restauranter, der er ideelle for unge iværksættere, der ønsker at etablere sig i bydelen.

Vigtige steder i Egå

Egå by og Skæring by deller navn til den del af området som ligger tættest på vandet og også omfatter Egå Havn. Hvis man bevæger sig længere ind i land på kortet finder man blandt andet Egå Mølle og Egå Kirke.

Hvis man ønsker at bevæge sig nærmere Århus centrum eller Risskov, som Egå grænser op til i syd, så kan benytte sig af Grenåvej. Grenåvej strækker sig helt fra Skødstrup i nord til Risskov i syd, med andre ord deler den Egå på midten.

Transport i Egå

Egå er godt forbundet med resten af Århus og omegn. Der er flere buslinjer, der kører gennem bydelen, og der er også mange cykelstier, der gør det nemt at komme rundt. Der er også en togstation, der forbinder Egå med Århus og andre dele af landet. Letbane-linjen, der kører mellem Århus og Aarhus Universitet, har også en station i Egå.

Veje med ledige erhvervslejemål i Egå
Information om kommunen