Butikslokaler i Skive

Se alle ledige butikslokaler i Skive herunder. Hvis du leder efter butikslokaler i Skive, er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige butikslokaler i vores database. Find lokaler til butik i Skive her. God fornøjelse. Mere info om ledige butikslokaler i Skive.

Søger du leje eller køb?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Str.
Vælg prisPris
Leje per måned
Leje per m2 per år ex. drift
Salgspris
Detaljeret søgningSøg
20 lokaler fundet
Vis på kort Vis som liste
1 2

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige butikslokaler i Skive over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af ledige butikslokaler i Skive over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal ledige butikslokaler i Skive på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye butikslokaler i Skive der er udbudt på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af butikslokaler i Skive der er udlejet eller solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte butikslokaler i Skive over tid, samlet statistik over nye butikslokaler i Skive over tid, samlet statistik over udlejede butikslokaler i Skive over tid, samlet statistik over alle udbudte butiksejendomme til salg i Skive over tid, samlet statistik over nye butikslokaler til salg i Skive over tid, samlet statistik over solgte butiksejendomme i Skive over tid.

Dato Alle udbudte butikslokaler Nye udbudte butikslokaler Udlejede og solgte butikslokaler
28. marts 2024 20 0 0
27. marts 2024 20 0 0
26. marts 2024 20 0 0
25. marts 2024 20 0 0
24. marts 2024 20 0 0
23. marts 2024 20 0 0
22. marts 2024 20 0 0
21. marts 2024 20 0 0
20. marts 2024 20 0 0
19. marts 2024 20 2 0
18. marts 2024 18 0 0
17. marts 2024 18 0 0
16. marts 2024 18 0 0
15. marts 2024 18 0 0
14. marts 2024 18 0 0
13. marts 2024 18 0 0
12. marts 2024 18 0 0
11. marts 2024 18 0 0
10. marts 2024 18 0 0
9. marts 2024 18 0 0
8. marts 2024 18 0 0
7. marts 2024 18 0 0
6. marts 2024 18 0 0
5. marts 2024 18 1 0
4. marts 2024 17 0 0
3. marts 2024 17 0 0
2. marts 2024 17 0 0
1. marts 2024 17 0 1
29. februar 2024 18 0 0
28. februar 2024 18 0 0
27. februar 2024 18 0 0

Statistik over udbuddet af ledige butikslokaler i Skive

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af ledige butikslokaler i Skive over den sidste måned. Se også samlet statistik over alle udbudte butikslokaler i Skive over tid, samlet statistik over nye butikslokaler i Skive over tid, samlet statistik over udlejede butikslokaler i Skive over tid, samlet statistik over alle udbudte butiksejendomme til salg i Skive over tid, samlet statistik over nye butikslokaler til salg i Skive over tid, samlet statistik over solgte butiksejendomme i Skive over tid.

Butikslokaler
Antal ledige lokaler 20
Antal nye lokaler siden i går 0
Antal udlejede og solgte lokaler siden i går 0
Ledige m2 i alt 7.809
Gennemsnitlig pris per m2 per år uden drift 865
Højeste m2-pris 1.728
Laveste m2-pris 400

Få overblik over ledige butikslokaler i Skive

Når du leder efter dine nye butikslokaler i Skive er det vigtigt, at du danner dig et overblik over hele markedet for ledige butikslokaler i Skive. Lokaleportalen.dk giver dig dette samlede overblik, og gør det let for dig at finde et butikslokale, der passer til dine ønsker og behov ifht. størrelse, pris, indretning, beliggenhed mv. Du kan se butik til leje i Skive og butik til salg i Skive på Lokaleportalen.dk.

Lokaleportalen.dk giver dig direkte adgang til et bredt udvalg af ledige butikslokaler i Skive, uanset om du søger butikslokaler til en blomsterbutik, musikbutik, dagligvarebutik, tøjbutik, elektronikbutik, apotek, møbelbutik, boghandel, skønheds- og kosmetikbutik, sportsbutik, legetøjsbutik, guldsmed/juvelér, hjemmeelektronik, helsekostbutik, skoforretning, pizzeria, slagter eller noget helt andet.

Du kan let filtrere din søgning og dermed få en oversigt over butikslokaler, der opfylder dine kriterier. Du kan også oprette en gratis automatisk søgeagent til butikslokaler, der sender dig en mail, hver gang der udbydes nye butikslokaler, der matcher dine ønsker og behov. På den måde sparer du tid og kan samtidig kontakte udbyderen hurtigt og som en af de første, hvis du vil have mere information om et bestemt butikslokale.

Butiksejendomme til salg i Skive

Der findes butiksejendomme til salg mange steder i Danmark. Er du på udkig efter en butiksejendom til salg i Skive, så er der mange muligheder. Du kan finde butiksejendomme til salg i Skive i alle størrelser og prisklasser. Det kan være en god investering at købe en butiksejendom, da det kan give dig mulighed for at leje ud til virksomheder og dermed tjene penge på din investering. Udlejning af butiksudlejningsejendomme kan være meget lukrativt.

Du kan finde lokaler, erhvervslokaler, erhvervsejendomme og ejendomme til salg i Skive på oversigter på Nettet, og du kan bl.a. se de fleste erhvervsejendomme til salg i hele landet lige nu her på denne side. Når du leder efter butiksejendomme til salg i Skive, er det vigtigt at du søger og afsøger markedet så du finder de butiksejendomme til salg i Skive der bedst passer til dine ønsker. 

Salg af butiksejendom i Skive via erhvervsmægler

Har du en butiksejendom til salg i Skive - og overvejer du at bruge en erhvervsmægler? Så besøg denne side: Erhvervsmægler i Skive.

Lokaleportalen.dk er Danmarks store online erhvervsmægler, og vi kan hjælpe dig med salg af din butiksejendom i Skive. Du kan læse mere om brug af erhvervsmægler, når du vil udleje lokaler eller sælge en udlejningsejendom, i guiden: Brug af erhvervsmægler - fordele og ulemper.

Værd at vide når du søger butik til leje i Skive

Skive er en vigtig erhvervsby i Midtjylland. Byen har en lang tradition for industri, og der er fortsat en stor andel af erhvervsudviklingen i Skive knyttet til industrien.

De vigtigste industrier i Skive er metalindustrien, fødevareindustrien og træindustrien. Ud over industrien er der også en række andre vigtige erhvervsområder i Skive. Skive Kommune har en ambitiøs erhvervspolitik, der skal sikre, at byen fortsat er en attraktiv erhvervsdestination. Kommunen arbejder blandt andet på at styrke uddannelses- og forskningsmiljøet i Skive, og kommunen tilbyder også en række støtteordninger til virksomheder, der ønsker at etablere sig i Skive.

Skive har gode transportforhold for virksomheder. Byen ligger centralt i Midtjylland, og der er gode forbindelser til både det danske og det udenlandske marked. Skive er omgivet af en række motorveje, herunder E45, der forbinder Skive med København, Aarhus og Aalborg. Byen har også gode forbindelser til de øvrige byer i Midtjylland via de regionale veje. Skive har en direkte jernbaneforbindelse til København og Aarhus. Toget tager omkring 2 timer til København og 1 time til Aarhus. Samlet set er transportforholdene i Skive gode for virksomheder. Byen har gode forbindelser til både det danske og det udenlandske marked, og der er en række logistikvirksomheder, der tilbyder en række forskellige transport- og logistikydelser.

De vigtigste erhvervsområder i Skive er Vestbyen, Glyngøre og Højslev Stationsby.  Disse erhvervsområder er alle placeret tæt på Skive Bycenter og er nemme at komme til med bil, bus og tog. De er også placeret tæt på motorvejen E45, hvilket giver gode forbindelser til resten af Danmark og Europa. Ud over disse erhvervsområder findes der også en række mindre erhvervsområder spredt ud over Skive Kommune. Disse erhvervsområder huser en række virksomheder, der er specialiserede inden for en række forskellige brancher.

Bydele i Skive

Skive by består af 11 bydele, som er opdelt af grønne kiler. Bydelene er:

Skive Midtby er byens centrum og huser en række af byens vigtigste institutioner, herunder Skive Rådhus, Skive Bibliotek, Skive Museum og Skive Theater. Midtbyen er også hjemsted for en række butikker, restauranter og caféer.

Brårup er en bydel i den nordlige del af Skive. Bydelen er præget af villaer og parcelhusområder. Brårup er også hjemsted for en række skoler og institutioner, herunder Skive Gymnasium og Skive Tekniske Skole.

Dommerby er en bydel i den sydlige del af Skive. Bydelen er præget af etagebyggeri og er hjemsted for en række butikker, restauranter og caféer. Dommerby er også hjemsted for Skive Kaserne.

Egeris og Bilstrup er en bydel i den sydøstlige del af Skive. Bydelen er præget af villaer og parcelhusområder. Egeris og Bilstrup er også hjemsted for en række skoler og institutioner, herunder Skive Business College og Skive Musikskole.

Egeris Syd er en bydel i den sydøstlige del af Skive. Bydelen er præget af etagebyggeri og er hjemsted for en række butikker, restauranter og caféer. Egeris Syd er også hjemsted for Skive Idrætscenter.

Erhverv Vestbyen er en bydel i den vestlige del af Skive. Bydelen er præget af erhverv og er hjemsted for en række virksomheder, herunder Vikan A/S, Skive Vand A/S og Freja Transport & Logistics A/S.

Glyngøre er en bydel i den østlige del af Skive. Bydelen er præget af villaer og parcelhusområder og er hjemsted for en række virksomheder, herunder N.C. Nielsen A/S.

Højslev Stationsby er en bydel i den østlige del af Skive. Bydelen er præget af villaer og parcelhusområder og er hjemsted for en række virksomheder, herunder Roslev Trælasthandel A/S.

Durup er en tidligere kommune, der blev indlemmet i Skive Kommune i 2007. Bydelen er præget af villaer og parcelhusområder og er hjemsted for en række virksomheder.

Breum er en tidligere kommune, der blev indlemmet i Skive Kommune i 2007. Bydelen er præget af villaer og parcelhusområder og er hjemsted for en række virksomheder.

Ramsing er en tidligere kommune, der blev indlemmet i Skive Kommune i 2007. Bydelen er præget af villaer og parcelhusområder og er hjemsted for en række virksomheder.

De enkelte bydele har hver deres karakteristika og er med til at give Skive sin unikke identitet.

Butiksområder i Skive

De vigtigste butiksområder i Skive er Skive Bycenter, Søndercentret og Skive Retail Park. Disse butiksområder er alle placeret tæt på Skive Bycenter og er nemme at komme til med bil, bus og tog. De er også placeret tæt på motorvejen E45, hvilket giver gode forbindelser til resten af Danmark og Europa. Ud over disse butiksområder findes der også en række mindre butikker spredt ud over Skive Kommune. Disse butikker sælger en række forskellige produkter og tjenester.

Mere information om Skive som erhvervsby

Hvis du søger erhvervslokaler i Skive, er det vigtigt at du sætter dig grundigt ind i forholdene for erhvervsdrivende i byen. Vi har samlet en guide med alle relevante informationer om Skive som erhvervsby, som kan give dig et samlet overblik. Læs guiden her: Skive: Erhvervsliv i spændende udvikling