Rapportér

Butikslokaler, Århus N, Møllevangs Allé

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 139031
  • Butikslokaler & Kontor & Lager
  • 225 m2
  • 800 Kroner/m2/år
  • C

Tidsbegrænset butiks-/kontorlejemål i Aarhus N

På stueetagen på [xxxxx] står 225 m2 lokaler klar til at blive brugt til enten butiks- eller kontorformål. Dette lejemål er perfekt til enten en nyopstartet virksomhed, der har brug for kontorlokaler eller en virksomhed, der har brug for en centralt placeret butik eller et showroom.

- Velbeliggende i dynamisk erhvervsområde på Katrinebjerg
- Gode eksponeringsmuligheder
- Højt til loftet
- Gode parkeringsforhold

Der er i lejemålet både højt til loftet og et fint lysindfald fra vinduer langs hele den ene langside. Lejemålet har tidligere været benyttet som både butik og showroom, men kan også med fordel benyttes som kontor. Derudover er lejemålet en del af et større sammenhængende erhvervskompleks, hvor dette lejemål er beliggende i stueetagen. Hvis der er behov for flere kvadratmeter, er det derfor også muligt at leje ejendommens 1. sal.

Lejemålet består af et stort kontorrum eller butikslokale, samt et mindre kontor eller baglokale, et gangareal, et forrum, eget toilet samt en trappe til 1. sal.

Ejendommen er centralt placeret i et attraktivt erhvervsområde lige rundt om hjørnet fra både Storcenter Nord og IT-Parken Katrinebjerg. Der er desuden gode parkeringsforhold lige uden for døren.


Lejemålet er tidsbegrænset til 31.12.2021.

Dette lokale ligger i Aarhus kommune - klik her for mere info.