Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kart

Erhverv til leje i Århus V

Du har søgt efter erhvervslokaler til leje i Århus V.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter erhvervslokaler til leje i Århus V.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger erhvervslejemål i Århus V

Århus vest er et stort område der ombefatter Hasle, Herredvang, Fuglebakken, Frydenlund og Møllevangen. Det er et meget belastet område, der er kendt for at have en højere rate af kriminalitet end andre bydele i Århus, men har de senere år været i stand til at vende denne trend og derfor blevet mere attraktivt at bosætte sig i. Det er desuden i udkanten af Århus V at Handelshøjskolen ligger.

Århus V grænser op til Åbyhøj og Christiansbjerg, og ligger hævet over Indre By. Hasle Ringvej går direkte gennem området og andre store veje i området er Viborgvej og Paludan Müllers-Vej.

 

Find erhvervslokaler til leje i Århus V

Leder du efter erhvervslokaler i Århus V? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste kontorlokaler , butikslokaler , lagerlokaler mv i Århus V , og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye erhvervslokaler i Århus V der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle erhvervslokaler i Århus V  på listen herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du bestemte typer lokaler i Århus V, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelseskriterier, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye erhvervslokaler til leje i Århus V

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste erhvervslokaler i Århus V. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye erhvervslokaler i Århus V der matcher dine søgekriterier.