Detaljeret søgning
Filtrér søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort

Erhverv til leje i Nørresundby

Du har søgt efter erhvervslokaler til leje i Nørresundby. Mere info om erhverv til leje i Nørresundby.
Du har søgt efter erhvervslokaler til leje i Nørresundby. Mere info om erhverv til leje i Nørresundby.

Værd at vide når du søger erhvervslejemål i Nørresundby

Nørresundby er en bydel i det nordlige Aalborg på den anden side af Limfjorden. Mange regner Nørresundby som en selvstændig by, men siden 1981 har det officielt været en del af Aalborg. Nørresundby består udover selve Nørresundby også af Lindholm, Nørre Uttrup og Bouet. Nørresundby var i lang tid kun en mindre landsby, da man skulle krydse Limfjorden med færge for at komme til Aalborg, men da først Pontonbroen og senere Limfjordsbroen kom til i begyndte byens udvikling for alvor at tage fart.

Senere kom også Limfjordstunnellen til, der er en motorvejstunnel der krydser Limfjorden. Aalborg Lufthavn ligger ligeledes tæt ved Nørresundby og alt dette har medvirket til at Nørresundby nu er en attraktiv del af Aalborg. Der er mange detailbutikker, mange sportsmuligheder og i senere tid er der også kommet mange flotte beboelsesområder til langs havnen.

Nørresundby havde i 2011 21.376 indbyggere. Officielt er det en del af Aalborgs indbyggertal, men det regnes også individuelt for at se, hvor mange af Aalborgs indbyggere der bor nord for Limfjorden. Nørresundby Centrum, hvor der bor 6.582 indbyggere, har et areal på 3 km2. De største gader er Østergade, Vestergade og Skansevej.

 

Find erhvervslokaler til leje i Nørresundby

Leder du efter erhvervslokaler i Nørresundby? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste kontorlokaler , butikslokaler , lagerlokaler mv i Nørresundby , og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye erhvervslokaler i Nørresundby der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle erhvervslokaler i Nørresundby  på listen herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du bestemte typer lokaler i Nørresundby, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelseskriterier, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye erhvervslokaler til leje i Nørresundby

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste erhvervslokaler i Nørresundby. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye erhvervslokaler i Nørresundby der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Nørresundby?

I Nørresundby finder du en række forskellige typer erhvervslokaler. Du kan vælge mellem lokaler til kontor, butik. værksted, lager, klinik, restaurant mv. Klik for at se alle de ledige lokaler.

Kan jeg søge på lokaler i Nørresundby ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Nørresundby kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Nørresundby?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye erhvervslokaler i Nørresundby.

Hvor meget koster et lokale i Nørresundby?

Prisen på et lokale i Nørresundby afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Nørresundby.