Erhvervslokaler i Åbyhøj

Se alle erhvervslejemål, lokaler til leje og ledige erhvervslokaler i Åbyhøj herunder. Hvis du leder efter et erhvervslokale eller et lokale til leje i Åbyhøj, er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige erhvervslokaler til leje i Åbyhøj i vores database. Find dit nye erhvervslokale her. God fornøjelse. Mere info om ledige erhvervslokaler i Åbyhøj.

Søger du leje eller køb?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Str.
Vælg prisPris
Leje per måned
Leje per m2 per år ex. drift
Salgspris
Detaljeret søgningSøg
60 lokaler fundet
Vis på kort Vis som liste
1 2 3 4

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige erhvervslokaler i Åbyhøj over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af ledige erhvervslokaler i Åbyhøj over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal ledige lokaler i Åbyhøj på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye lokaler i Åbyhøj der er udbudt på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af lokaler i Åbyhøj der er udlejet eller solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Åbyhøj over tid, samlet statistik over nye lokaler i Åbyhøj over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Åbyhøj over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Åbyhøj over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Åbyhøj over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Åbyhøj over tid.

Dato Alle udbudte lokaler Nye udbudte erhvervslokaler Udlejede og solgte lokaler
17. juli 2024 60 0 0
16. juli 2024 60 1 3
15. juli 2024 62 2 1
14. juli 2024 61 0 0
13. juli 2024 61 1 2
12. juli 2024 62 7 0
11. juli 2024 55 4 5
10. juli 2024 56 2 9
9. juli 2024 63 0 0
8. juli 2024 63 0 0
7. juli 2024 63 0 0
6. juli 2024 63 0 2
5. juli 2024 65 1 0
4. juli 2024 64 9 13
3. juli 2024 68 0 1
2. juli 2024 69 5 0
1. juli 2024 64 1 5
30. juni 2024 69 0 1
29. juni 2024 70 2 2
28. juni 2024 70 2 0
27. juni 2024 68 0 0
26. juni 2024 68 1 7
25. juni 2024 74 1 1
24. juni 2024 74 0 0
23. juni 2024 74 9 9
22. juni 2024 74 6 5
21. juni 2024 73 7 2
20. juni 2024 68 2 0
19. juni 2024 66 0 1
18. juni 2024 67 2 4
17. juni 2024 69 0 0

Statistik over udbuddet af ledige erhvervslokaler i Åbyhøj

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af ledige erhvervslokaler i Åbyhøj over den sidste måned. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Åbyhøj over tid, samlet statistik over nye lokaler i Åbyhøj over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Åbyhøj over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Åbyhøj over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Åbyhøj over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Åbyhøj over tid.

I alt
Antal ledige lokaler 60
Antal nye lokaler siden i går 0
Antal udlejede og solgte lokaler siden i går 0
Ledige m2 i alt 21.318
Gennemsnitlig pris per m2 per år uden drift 2.027.970
Højeste m2-pris 75.001.000
Laveste m2-pris 175

Erhvervslokaler til leje i Åbyhøj

Når du skal finde et nyt erhvervslokale til leje i Åbyhøj, skal du igennem en række trin. Du kan se en detaljeret beskrivelse af hvordan du finder og lejer forskellige typer erhvervslokaler via vores guides: leje af kontor, leje af butik, leje af lager, leje af værksted.

Du skal altid start med at definere dine krav og behov til dit nye erhvervslokale. Derefter skal du undersøge det aktuelle marked for tilgængelige erhvervslokaler.

Du kan få overblikket over ledige erhvervslokaler til leje på markedet i Åbyhøj via Lokaleportalen.dk, som samler ledige erhvervslejemål i Danmark. På Lokaleportalen.dk kan du let filtrere efter størrelse, pris, indretning og beliggenhed og oprette søgeagenter for erhvervslokale til leje, der informerer dig om nye erhvervslokaler til leje, der matcher dine kriterier. Dette sparer tid og giver dig mulighed for hurtigt at kontakte udlejere, der har interesse i et specifikt erhvervslokale.

Når du har identificeret interessante erhvervslokaler på markedet, kan du kontakte den udlejer, administrator eller ejendomsmægler, som udlejer lokalerne, for at aftale en besigtigelse.

Der findes forskellige typer erhvervslokaler:

Kontor til leje i Åbyhøj

Kontorlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til skrivebordsarbejde og administrationsarbejde. Læs mere om kontor til leje i Åbyhøj ved at trykke på linket.

Butik til leje i Åbyhøj

Butikslokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at sælge varer og kunder direkte på besøg fra gaden. Læs mere om butik til leje i Åbyhøj ved at trykke på linket.

Lager til leje i Åbyhøj

Lagerlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at opbevare varer indtil de sendes til kunder eller sendes ud til butikker mv. Læs mere om lager til leje i Åbyhøj ved at trykke på linket.

Værksted til leje i Åbyhøj

Et værksted er et erhvervslokale, som typisk benyttes til at producere eller reparere varer. Læs mere om værksted til leje i Åbyhøj ved at trykke på linket.

Klinik til leje i Åbyhøj

Et kliniklokale er et lokale, som typisk anvendes til at tilbyde sundhedsydelser. Læs mere om klinik til leje i Åbyhøj ved at trykke på linket.

Restaurant til leje i Åbyhøj

Et restaurantlokale er et erhvervslokale, som typisk benyttes til bespisning af gæster. Læs mere om restaurant til leje i Åbyhøj ved at trykke på linket.

Kontorfællesskab i Åbyhøj

Et kontorfællesskab er et erhvervslokale, der typisk består af en række kontorpladser og/eller kontorrum der udlejes til mange forskellige virksomheder. Læs mere om kontorfællesskab i Åbyhøj ved at trykke på linket.

Find et billigt erhvervslejemål i Åbyhøj

Hvis du ønsker at finde et økonomisk overkommeligt erhvervslejemål i Åbyhøj, er det vigtigt at bringe så mange bolde i spil som muligt. Dette kan opnås ved at kontakte forskellige udlejere erhvervslejemål som muligt og arrangere besigtigelse af de forskellige erhvervslejemål.

Efter at have modtaget de forskellige udlejeres prisforslag, skal du forhandle prisen ved at komme med dit eget prisforslag. Ved at have flere erhvervslokaler og udlejere i betragtning, øger du chancerne for at finde en udlejer, der er villig til at tilbyde en pris, der passer til dit budget.

Husk at den pris, du får, også er et spørgsmål om udbud og efterspørgsel. Så ved at vælge et område med mange ledige erhvervslokaler, kan du også på den måde øge sandsynligheden for at få en lav pris.

Find et lokale til leje i Åbyhøj med den rigtige størrelse og indretning

Når du vælger dit nye lokale i Åbyhøj, er det vigtigt, at du sikrer dig, at det opfylder både dine nuværende og dine fremtidige behov. Lokalet skal med andre ord både være stort nok til de aktiviteter, som du har i dag, og de aktiviteter, som du forventer i den nærmeste fremtid.

Det er meget vigtigt, at du er opmærksom på, at indretning og planløsning kan have en stor betydning for hvilket lokale der kan opfylde dine behov. Selvom et lokale kan virke for småt, kan du ofte med den korrekte indretning optimere anvendelsen via indretningen af lokalet.

Du kan læse mere om hvordan man indretter sit erhvervslokale optimalt via disse guides: Indretningsguide for kontor, indretningsguide for butik, indretningsguide for lager og indretningsguide for værksted.

Flytning til nyt erhvervslokale i Åbyhøj

Når du har lejet et nyt erhvervslokale i Åbyhøj, skal du på et senere tidspunkt flytte ind i det nye erhvervslokale. Det er her meget vigtigt at du organiserer selve flytteprocessen fra det ene erhvervslokale til det andet på en optimal måde. Det er afgørende, at du har fokus på samtlige aspekter af flytningen.

Flytte processen er meget forskellig alt efter om du flytter kontor, lager, værksted eller butik. Vi har udviklet en række guides som er målrettet flytning til forskellige typer erhvervslokaler, som du med fordel kan læse: Flytteguide: Kontorlokaler, Flytteguide: Lagerlokaler, Flytteguide: Værksted og Flytteguide: Butik.

Har du ledige erhvervslokaler i Åbyhøj til udlejning?

Hvis du har ledige erhvervslokaler i Åbyhøj til udlejning, kan du finde potentielle lejere gennem Lokaleportalen.dk, som en online platform inden for erhvervslokaleudlejning. Vi anvendes af ejendomsselskaber, administratorer, erhvervsmæglere og private udlejere, der søger egnede lejere til deres erhvervslokaler.

Med en database på mere end oprettede 200.000 brugere og en stor mængde dagligt besøgende, der søger erhvervslokaler til leje, kan du ved at annonce dine ledige erhvervslokaler nå ud til en bred målgruppe af potentielle lejere.

Du kan oprette en annonce for dine erhvervslokaler i Åbyhøj eller søge lejere direkte på vores hjemmeside Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail på vip@lokaleportalen.dk for yderligere information eller assistance.

Du kan læse mere om de trin du typisk skal igennem ved udlejning af erhvervslokaler i denne guide: 10 trin til succesfuld udlejning af dine erhvervslokaler.

Hvad er Åbyhøj?

Åbyhøj er et område i Aarhus, som ligger mellem det centrale Aarhus og Risskov. Det er et af de ældste kvarterer i byen og har en lang historie. Det er et meget populært område, der er kendt for sin charme og atmosfære. Det er et godt sted at bo, da det er tæt på det centrale Aarhus, men stadig har en fredelig og afslappet atmosfære.

Lokalesøgning i Åbyhøj

Bydelen og kommunen byder udover boliger til salg også på et væld af erhvervsmuligheder. Udbuddet af forretninger og kontorer til leje er stort, det er fordi her er mange beboer, men samtidig er der ikke samme rift om de ledige lokaler til leje, som hvis man søger mod Århus midtby. Aktiviteterne i byen blandt alt fra unge til ældre gør, at firmaer i aabyhøj kan se frem til mange interesserede gæster i restauranter til leje eller butikker til leje.

Vigtige steder i Åbyhøj

Silkeborgvej er den vej der splitter Åbyhøj, én del ligger nord for vejen og den anden syd for vejen. I Åbyhøj finder man også en række butikker, cafeer og restauranter, som er meget populære blandt lokalbefolkningen disse kan man blandt andet finde langs Silkeborgvej. Åbyhøj er også hjemsted for flere skoler, som gør det nemt for børn og unge at få adgang til uddannelse, det gælder blandt andet Gammelgaardsskolen som ligger i det nordlige Åbyhøj. I samme område som skolen finder man Åbyhøj Kirkegård som er et smukt sted at gå tur.

I den anden ende af Åbyhøj finder man Søren Firchs Vej, som er et industrielt område med Carl Ras, adskillige autoværkstæder samt Solar.

Transport i Åbyhøj

Åbyhøj er et godt sted at bo, da det er tæt på det centrale Aarhus, og der er gode transportmuligheder. Der er flere buslinjer, som kører gennem området, og der er også et togstop ved Åbyhøj Station. Det er også muligt at komme til Aarhus centrum med cykel, da der er cykelstier, som forbinder Åbyhøj med det centrale Aarhus.