Tilpas søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Erhvervsgrunde i Brønderslev

Du har søgt efter Erhvervsgrunde i Brønderslev. Mere info om erhvervsgrunde i Brønderslev.
Du har søgt efter Erhvervsgrunde i Brønderslev. Mere info om erhvervsgrunde i Brønderslev.

Værd at vide når du søger erhvervsgrund i Brønderslev

Brønderslev er en by beliggende i Vendsyssel i Region Nordjylland. Det er desuden hovedbyen i Brønderslev Kommune. Brønderslev var i flere århundreder en landsby, men voksede grundet sin placering centralt i Vendsyssel i løbet af 1800-tallet. Det første der satte gang i udviklingen var da der i 1832 åbnede en landevej mellem Aalborg og Hjørring der gik igennem Brønderslev, mens byen begyndte at vokse eksplosivt, da det i 1871 blev til en stationsby. Herefter åbnede både apotek, bryggeri, mejeri, jernstøberi m.fl. samt en stor skole i byen. Den er herefter vokset til at være en vigtig handels- og industriby i Vendsyssel og er i dag Vendsyssels tredjestørste by efter Hjørring og Frederikshavn.

Brønderslev havde i 2011 11.840 indbyggere. Brønderslev kommune har et samlet areal på 633,18 km2. Brønderslev ligger cirka midt imellem Aalborg og Hjørring. Vildmosen ligger få kilometer fra Brønderslev. De største gader i byen er Vestergade, Østergade, Søndergade samt Bredgade.

 

Find erhvervsgrund i Brønderslev på Lokaleportalen.dk

Søger du erhvervsgrund i Brønderslev, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige erhvervsgrunde på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige erhvervsgrunde i Brønderslev . Du kan se de aktuelle erhvervsgrunde i Brønderslev herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslokaler i Brønderslev end erhvervsgrund , så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye erhvervsgrunde i Brønderslev

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler i Brønderslev. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til i Brønderslev der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Brønderslev?

I Brønderslev finder du en række forskellige typer erhvervslokaler. Du kan vælge mellem lokaler til kontor, butik. værksted, lager, klinik, restaurant mv. Klik for at se alle de ledige lokaler.

Kan jeg søge på lokaler i Brønderslev ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Brønderslev kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Brønderslev?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye erhvervslokaler i Brønderslev.

Hvor meget koster et lokale i Brønderslev?

Prisen på et lokale i Brønderslev afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Brønderslev.