Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kart

Butikslokaler i Kolding

Du har søgt efter Butikslokaler i Kolding.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger butikslokaler i Kolding
Du har søgt efter Butikslokaler i Kolding.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger butikslokaler i Kolding
Sortér efter


Værd at vide når du søger butikslokaler i Kolding

Kolding er af en Danmarks største byer, og har i sig selv meget at byde på. Her findes både uddannelsesinstitutioner, kulturtilbud og gode erhvervsmæssige muligheder. Organisationen Business Kolding, som er Koldings erhvervsråd, er en stor med medspiller i at skabe vækst og fremgang for Koldings erhvervsdrivende. Erhvervsrådet sørger for at skabe de bedst mulige rammer for nye såvel som eksisterende virksomheder, og dette mærkes tydeligt på væksten i byen. I kolding finder man både parker, butikker, hyggelige gader og masser af kulturtilbud, så byen byder på noget til enhver smag.

 

Find butikslokaler i Kolding på Lokaleportalen.dk

Søger du butikslokaler i Kolding, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige butikslokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige butikslokaler i Kolding . Du kan se de aktuelle butikslokaler i Kolding herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslokaler i Kolding end butikslokaler , så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye butikslokaler i Kolding

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler i Kolding. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til i Kolding der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Kolding?

I Kolding finder du både lejelokaler og lokaler til salg. Du kan vælge mellem kontorer, lager eller kliniklokaler og andet til leje eller til salg. Klik for at se alle lokalerne.

Kan jeg søge på lokaler i Kolding ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Kolding kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Kolding?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye erhvervslokaler i Kolding.

Hvor meget koster et lokale i Kolding?

Prisen på et lokale i Kolding afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Kolding.