Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kart

Butikslokaler i Haderslev

Du har søgt efter Butikslokaler i Haderslev.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Butikslokaler i Haderslev.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger butikslokaler i Haderslev

Haderslev har siden kommunalreformen i 2007 været hovedbyen i den sammenlagte kommune Haderslev Kommune. Haderslev har længe været handelscentrum for oplandet og er desuden en af Danmarks domkirkebyer. Haderslev Domkirke, Vor Frue Kirke, blev dog først domkirke efter genforeningen i 1920. Haderslevs historie startede omkring 1100-tallet, og i 1296 fik byen sine købstadsrettigheder. Vor Frue Kirke stammer ligeledes fra 1200-tallet, dog er den flere gange blevet ombygget.

I dag er Haderslev en moderne handelsby, der dog har gjort en stor indsats for at bevare flere af de gamle bygninger i det moderne bycentrum. Den største arbejdsplads i byen er Haderslev sygehus, mens der også er en pæn del industri i byen, især inden for metalvarevirksomheder. Haderslev har desuden en lang række uddannelsesinstitutioner med både gymnasier, teknisk skole og CVU-center med blandet andet sygeplejeuddannelse. Desuden ligger Haderslev Kaserne også i byen, der er hjemsted for Hærens 1. Brigade og Danske division.

Haderslev havde i 2011 21.213 indbyggere. Haderslev Kommune har sammenlagt 56.116 indbyggere og dækker et areal på 701,98 km2. Haderslev ligger ved overgangen mellem Haderslev Dam og Haderslev Fjord.

 

Find butikslokaler i Haderslev på Lokaleportalen.dk

Søger du butikslokaler til i Haderslev, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige butikslokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige butikslokaler i Haderslev . Du kan se de aktuelle butikslokaler i Haderslev herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslokaler i Haderslev end butikslokaler , så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye butikslokaler i Haderslev

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til i Haderslev. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til i Haderslev der matcher dine søgekriterier.