Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kart

Butikslokaler i Brønderslev

Du har søgt efter Butikslokaler i Brønderslev.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger butikslokaler i Brønderslev
Du har søgt efter Butikslokaler i Brønderslev.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger butikslokaler i Brønderslev
Sortér efter

Værd at vide når du søger butikslokaler i Brønderslev

Brønderslev er en by beliggende i Vendsyssel i Region Nordjylland. Det er desuden hovedbyen i Brønderslev Kommune. Brønderslev var i flere århundreder en landsby, men voksede grundet sin placering centralt i Vendsyssel i løbet af 1800-tallet. Det første der satte gang i udviklingen var da der i 1832 åbnede en landevej mellem Aalborg og Hjørring der gik igennem Brønderslev, mens byen begyndte at vokse eksplosivt, da det i 1871 blev til en stationsby. Herefter åbnede både apotek, bryggeri, mejeri, jernstøberi m.fl. samt en stor skole i byen. Den er herefter vokset til at være en vigtig handels- og industriby i Vendsyssel og er i dag Vendsyssels tredjestørste by efter Hjørring og Frederikshavn.

Brønderslev havde i 2011 11.840 indbyggere. Brønderslev kommune har et samlet areal på 633,18 km2. Brønderslev ligger cirka midt imellem Aalborg og Hjørring. Vildmosen ligger få kilometer fra Brønderslev. De største gader i byen er Vestergade, Østergade, Søndergade samt Bredgade.

 

Find butikslokaler i Brønderslev på Lokaleportalen.dk

Søger du butikslokaler i Brønderslev, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige butikslokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige butikslokaler i Brønderslev . Du kan se de aktuelle butikslokaler i Brønderslev herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslokaler i Brønderslev end butikslokaler , så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye butikslokaler i Brønderslev

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler i Brønderslev. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til i Brønderslev der matcher dine søgekriterier.