Tilpas søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Butikslokaler i Herning

Du har søgt efter Butikslokaler i Herning. Mere info om butikslokaler i Herning.
Du har søgt efter Butikslokaler i Herning. Mere info om butikslokaler i Herning.


Værd at vide når du søger butikslokaler i Herning

I Herning finder man det store Messecenter Herning, hvor der årligt holdes mange messer og kongresser, og som derfor også tiltrækker mange mennesker til den midtjyske by. Herning  har historisk haft stor signifikans i den danske uldproduktion, som har resulteret i at mange tekstilproduktioner har slået sig ned i byen. Her finder man bl.a. hovedkontoret for undertøjsproducenten JBS og andre store virksomheder. Herning byder derudover også på rige muligheder for butiks- og restaurationsdrivende, som med succes kan slå sig ned i de hyggelige gader.

 

Find butikslokaler i Herning på Lokaleportalen.dk

Søger du butikslokaler i Herning, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige butikslokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige butikslokaler i Herning . Du kan se de aktuelle butikslokaler i Herning herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslokaler i Herning end butikslokaler , så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye butikslokaler i Herning

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler i Herning. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til i Herning der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Herning?

I Herning finder du en række forskellige typer erhvervslokaler. Du kan vælge mellem lokaler til kontor, butik. værksted, lager, klinik, restaurant mv. Klik for at se alle de ledige lokaler.

Kan jeg søge på lokaler i Herning ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Herning kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Herning?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye erhvervslokaler i Herning.

Hvor meget koster et lokale i Herning?

Prisen på et lokale i Herning afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Herning.