Detaljeret søgning
Filtrér søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort

Butikslokaler i Frederikssund

Du har søgt efter Butikslokaler i Frederikssund. Mere info om butikslokaler i Frederikssund.
Du har søgt efter Butikslokaler i Frederikssund. Mere info om butikslokaler i Frederikssund.

Værd at vide når du søger butikslokaler i Frederikssund

Frederikssund ligger i Nordsjælland med kort afstand til både Roskilde og København. Der er en hyggelig gågade i byen, og med åbningen af det nye indkøbscenter Sildebroen, tiltrækkes indbyggere fra andre nærliggende byer til området. Der er desuden gode uddannelsesmuligheder i byen, hvilket er attraktivt for børnefamilier.

Frederikssund ligger helt ud til Roskilde Fjord. Der bor næsten 16.000 indbyggere og i hele kommunen bor der næsten 45.000.

 

Find butikslokaler i Frederikssund på Lokaleportalen.dk

Søger du butikslokaler i Frederikssund, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige butikslokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige butikslokaler i Frederikssund . Du kan se de aktuelle butikslokaler i Frederikssund herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslokaler i Frederikssund end butikslokaler , så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye butikslokaler i Frederikssund

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler i Frederikssund. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til i Frederikssund der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Frederikssund?

I Frederikssund finder du en række forskellige typer erhvervslokaler. Du kan vælge mellem lokaler til kontor, butik. værksted, lager, klinik, restaurant mv. Klik for at se alle de ledige lokaler.

Kan jeg søge på lokaler i Frederikssund ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Frederikssund kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Frederikssund?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye erhvervslokaler i Frederikssund.

Hvor meget koster et lokale i Frederikssund?

Prisen på et lokale i Frederikssund afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Frederikssund.