Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kart

Butikslokaler i Frederikssund

Du har søgt efter Butikslokaler i Frederikssund.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Butikslokaler i Frederikssund.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger butikslokaler i Frederikssund

Frederikssund ligger i Nordsjælland med kort afstand til både Roskilde og København. Der er en hyggelig gågade i byen, og med åbningen af det nye indkøbscenter Sildebroen, tiltrækkes indbyggere fra andre nærliggende byer til området. Der er desuden gode uddannelsesmuligheder i byen, hvilket er attraktivt for børnefamilier.

Frederikssund ligger helt ud til Roskilde Fjord. Der bor næsten 16.000 indbyggere og i hele kommunen bor der næsten 45.000.

 

Find butikslokaler i Frederikssund på Lokaleportalen.dk

Søger du butikslokaler til i Frederikssund, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige butikslokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige butikslokaler i Frederikssund . Du kan se de aktuelle butikslokaler i Frederikssund herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslokaler i Frederikssund end butikslokaler , så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye butikslokaler i Frederikssund

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til i Frederikssund. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til i Frederikssund der matcher dine søgekriterier.