Tilpas søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Butikslokaler i Middelfart

Du har søgt efter Butikslokaler i Middelfart. Mere info om butikslokaler i Middelfart.
Du har søgt efter Butikslokaler i Middelfart. Mere info om butikslokaler i Middelfart.

Værd at vide når du søger butikslokaler i Middelfart

Middelfart ligger på Østfyn. Byen ligger mellem Lillebæltsbroen og Den Gamle Lillebæltsbro, ved Lillebælts smalleste sted. Byens navn stammer fra ’melfar’, som betyder ”farvandet man rejser mellem”, hvilket selvfølgelig hentyder til færgefarten ved Middelfart. Byen nævnes første gang i Kong Valdemars Jordebog i 1200-tallet. Stormanden Niels Bugge blev i 1358 myrdet i Middelfart efter et besøg hos Kong Valdemar Atterdag, og alle byens beboere blev straffet af kongen, som idømte dem, at betale stor bod til kongen hvert år i evig tid. Dette varede helt ind til 1874. Pga. Middelfarts centrale placering med overfart til Jylland, har Middelfart været udsat for mange angreb, bl.a. under Grevens Fejde, Sverigeskrigene og krigene mod tyskerne i 1848 og 1864. Byen har været under stor udvikling siden opførelsen af den første lillebæltsbro i 1935, og har holdt fast i denne udvikling selvom opførelsen af den nye lillebæltsbro i 1970 leder trafikken udenom byen.

Middelfart har 14.781 beboere. Kommunen udgør et areal på 299,93 km2.

 

Find butikslokaler i Middelfart på Lokaleportalen.dk

Søger du butikslokaler i Middelfart, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige butikslokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige butikslokaler i Middelfart . Du kan se de aktuelle butikslokaler i Middelfart herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslokaler i Middelfart end butikslokaler , så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye butikslokaler i Middelfart

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler i Middelfart. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til i Middelfart der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Middelfart?

I Middelfart finder du en række forskellige typer erhvervslokaler. Du kan vælge mellem lokaler til kontor, butik. værksted, lager, klinik, restaurant mv. Klik for at se alle de ledige lokaler.

Kan jeg søge på lokaler i Middelfart ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Middelfart kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Middelfart?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye erhvervslokaler i Middelfart.

Hvor meget koster et lokale i Middelfart?

Prisen på et lokale i Middelfart afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Middelfart.