Detaljeret søgning
Filtrér søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort

Butik i Ringsted

Find butik i Ringsted på listen med ledige butikker i Ringsted herunder. Vi har et kæmpe udvalg af butikker i Ringsted og er altid opdateret med de nyeste ledige butik i Ringsted. Klik på "Læ...

Du har søgt efter Butikker i Ringsted. Mere info om butik i Ringsted.
Du har søgt efter Butikker i Ringsted. Mere info om butik i Ringsted.

Find butik i Ringsted på listen med ledige butikker i Ringsted herunder. Vi har et kæmpe udvalg af butikker i Ringsted og er altid opdateret med de nyeste ledige butik i Ringsted. Klik på "Læs mere" under hvert lokale for at få yderligere info om lokalet.


Værd at vide når du søger butik i Ringsted

Ringsted er en by på Midtsjælland og er den største by i Ringsted Kommune. Før kommunalreformen var Ringsted Kommune en af de største på Sjælland, men kommunen forblev som den var under reformen og hører nu til blandt de mindste kommuner. Ringsted daterer helt tilbage til omkring 1000-tallet og hører dermed til blandt de ældste byer i Danmark. Byens vartegn, Sankt Bendts Kirke, blev bygget af Valdemar Den Store for at ære hans afdøde far og opførelsen af denne var færdig i 1170.

Grundet en række større brande i 1700- og 1800-tallet gik det kraftigt ned af bakke for Ringsted, der på et tidspunkt havde under 1.000 indbyggere. Det blev der dog lavet om på under industrialiseringen og grundet sin centrale placering i Sjælland med kun 60 kilometer til København har byen oplevet en eksplosiv vækst især efter jernbanen blev opført i 1856. I dag er der mere end 20.000 indbyggere i byen og den fremstår på trods af sin historie som en moderne kultur- og handelsby.

Ringsted havde i 2011 et indbyggertal på 21.151 personer. Ringsted kommunes areal er på samlet 295,48 km2.

De vigtigste gader i byen er Køgevej, Sct. Knudsgade samt E20-motorvejen, der deler byen i to.

 

Find butik i Ringsted på Lokaleportalen.dk

Søger du butik i Ringsted, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige butikker på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige butikker i Ringsted . Du kan se de aktuelle butikker i Ringsted herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslokaler i Ringsted end butik , så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye butikker i Ringsted

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler i Ringsted. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til i Ringsted der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Ringsted?

I Ringsted finder du en række forskellige typer erhvervslokaler. Du kan vælge mellem lokaler til kontor, butik. værksted, lager, klinik, restaurant mv. Klik for at se alle de ledige lokaler.

Kan jeg søge på lokaler i Ringsted ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Ringsted kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Ringsted?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye erhvervslokaler i Ringsted.

Hvor meget koster et lokale i Ringsted?

Prisen på et lokale i Ringsted afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Ringsted.