Lokaleportalen.dk´s blog om erhvervslokalemarkedet

Her finder du interessante nyheder, analyser mv. om hvad der rører sig på markedet for erhvervslokaler.

 


 

  • Tjekliste når du flytter i kontorfællesskab Tjekliste når du flytter i kontorfællesskab 5. februar 2024

    Det kræver grundig forberedelse og organisering at flytte i kontorfællesskab. Med denne guide kan du sikre en gnidningsfri flytning til dit nye kontorfællesskab.

    Læs mere
  • Sådan finder du et kontorfællesskab – de vigtigste 8 trin Sådan finder du et kontorfællesskab – de vigtigste 8 trin 5. februar 2024

    Når du søger en kontorplads i et kontorfællesskab, er det afgørende at du følger en struktureret proces for at maksimere effektiviteten og undgå spild af tid og ressourcer. Husk at du har en forretning ved siden af, som du ikke må miste fokus fra.

    Læs mere
  • 10 trin til at indrette dit kontorfællesskab - Skab et effektivt og indbydende miljø 10 trin til at indrette dit kontorfællesskab - Skab et effektivt og indbydende miljø 5. februar 2024

    At sikre et godt miljø i et kontorfællesskab handler om mere end bare at arrangere møbler. Indretningen spiller en central rolle - ikke mindst når du forventer kundebesøg, og ønsker at præsentere din virksomhed fra sin bedste side. Her er de vigtigste områder, du bør overveje når du indretter dit kontorfællesskab.

    Læs mere
  • Indretning af værksted: Optimér dit værksted med disse trin Indretning af værksted: Optimér dit værksted med disse trin 5. februar 2024

    At skabe et velorganiseret og funktionelt værksted kræver omhyggelig planlægning og hensyntagen til både arbejdsflow og sikkerhed. Her er et idekatalog til, hvordan du kan optimere dit at optimere dit værksted via forskellige indretningselementer.

    Læs mere
  • Udlejning af værksted: Udlej dit værksted med 10 enkle trin Udlejning af værksted: Udlej dit værksted med 10 enkle trin 5. februar 2024

    Hvis du som ejendomsselskab, erhvervsmægler, administrator, privat udlejer eller virksomhed ønsker at udleje dit ledige værksted, er det afgørende at gå struktureret til værks, så du ikke spilder din tid og så du ikke ender i en situation, hvor dit værksted står tomme i en kortere eller længere periode. Vi har lavet denne guide til dig om hvordan du udlejer dit værksted.

    Læs mere
  • Leje af værksted: Sådan lejer du et værksted – de 8 vigtigste trin Leje af værksted: Sådan lejer du et værksted – de 8 vigtigste trin 5. februar 2024

    Når du skal leje et værksted, er det vigtigt, at du følger en struktureret proces, så du kan finde det bedst mulige lokale hurtigst muligt – og undgå at spilde din tid og energi. Vi har udviklet denne guide til dig, så du kan finde det rigtige sted uden at spilde unødig tid og energi.

    Læs mere
  • Indretning af autoværksted: Guide til et effektivt og sikkert autoværksted Indretning af autoværksted: Guide til et effektivt og sikkert autoværksted 5. februar 2024

    Det er vigtigt at du indretter dit autoværksted korrekt, hvis du vil have den højeste effektivitet, den største sikkerhed og den mest behagelige arbejdsatmosfære for dit mekanikerteam. Uanset om du har et lille autoværksted eller en større mekanisk virksomhed kan du optimere dit autoværksted med nedenstående punkter.

    Læs mere
  • Flytteguide: Tjekliste til flytning af værksted Flytteguide: Tjekliste til flytning af værksted 5. februar 2024

    En vellykket flytning af dit værksted kræver omhyggelig planlægning og eksekvering. Ved at følge denne optimerede guide kan du sikre, at din værkstedsflytning sker så problemfrit som muligt.

    Læs mere
  • Udlej dine lagerlokaler med 10 enkle trin Udlej dine lagerlokaler med 10 enkle trin 5. februar 2024

    Hvis du som ejendomsselskab, erhvervsmægler, administrator, privat udlejer eller virksomhed ønsker at udleje dine ledige lagerlokaler, er det afgørende at gå struktureret til værks, så du ikke spilder din tid og så du ikke ender i en situation, hvor dine lagerlokaler står tomme i en kortere eller længere periode. Vi har lavet denne guide til dig om hvordan du udlejer dine lagerlokaler.

    Læs mere
  • Sådan lejer du et lager – de 8 vigtigste trin Sådan lejer du et lager – de 8 vigtigste trin 5. februar 2024

    Når du lejer et lager, er det afgørende at du følger en struktureret proces, hvor du kommer hele vejen rundt. Dermed sikrer du, at du ikke spilder tid og energi på din søgen. Vi har udviklet denne guide til dig, så du kan navigere sikkert gennem processen med at leje et lager, så processen er så effektiv som muligt.

    Læs mere
  • Indretningsguide: Få mest muligt ud af dit lagerlokale med disse 12 trin Indretningsguide: Få mest muligt ud af dit lagerlokale med disse 12 trin 5. februar 2024

    Når du leder efter et lager til leje, skal du naturligvis vurdere, hvor stort et lager du skal leje. Her er det meget vigtigt at du er opmærksom på, hvordan du får mest ud af lageret og hvordan du kan udnytte pladsen bedst muligt, så du ikke ender med at leje et lager der enten er for stort eller for lille.

    Læs mere
  • Flytteguide: Tjekliste til flytning af lagerlokale Flytteguide: Tjekliste til flytning af lagerlokale 5. februar 2024

    En vellykket flytning af dit lagerlokale kræver omhyggelig planlægning og eksekvering. Ved at følge denne optimerede guide kan du sikre, at din lagerflytning sker så problemfrit som muligt.

    Læs mere
  • Sådan lejer du et kontor – de 8 vigtigste trin Sådan lejer du et kontor – de 8 vigtigste trin 5. februar 2024

    Står du foran at skulle leje et nyt kontor er det vigtigt at du har en struktureret proces, så du ikke spilder din egene energi. Husk at du har en forretning ved siden af som du ikke må defokusere fra. Vi har udviklet denne guide til dig, så du kan komme sikkert i mål med et nyt sted uden at spilde unødig tid og energi.

    Læs mere
  • 10 trin til indretning af dit kontor - Skab en produktiv og behagelig arbejdsplads 10 trin til indretning af dit kontor - Skab en produktiv og behagelig arbejdsplads 5. februar 2024

    At skabe det optimale arbejdsmiljø på kontoret handler ikke kun om at placere skriveborde og stole. Kontorindretning spiller en afgørende rolle i at fremme produktivitet, trivsel og samarbejde blandt medarbejderne.

    Læs mere
  • Tjekliste til flytning af kontorlokale Tjekliste til flytning af kontorlokale 5. februar 2024

    En vellykket flytning af dit kontorlokale kræver omhyggelig planlægning og eksekvering. Ved at følge denne guide kan du sikre, at din kontorflytning sker så problemfrit som muligt.

    Læs mere
  • 10 simple trin til et succesfuldt salg af butik 10 simple trin til et succesfuldt salg af butik 5. februar 2024

    Hvis du som ejendomsselskab, privat udlejer eller virksomhed agter at sælge dine butikslokaler eller butikslejemål, er det afgørende, at du håndterer processen struktureret og med omhu for forskellige forhold. Dette vil sikre, at du undgår at stå i en situation, hvor du ikke kan få dine butikslokaler solgt og risikere økonomiske tab som følge af manglende salg.

    Læs mere
  • Sådan køber du en butik – de 8 vigtigste trin Sådan køber du en butik – de 8 vigtigste trin 5. februar 2024

    Drømmer du om at blive butiksejer eller udvide din nuværende forretning ved at købe en ny butik? Vi har udviklet denne guide til dig, så du kan gøre din butiksdrøm til virkelighed uden at spilde unødig tid og energi.

    Læs mere
  • Guide til butiksindretning - Skab den perfekte atmosfære Guide til butiksindretning - Skab den perfekte atmosfære 5. februar 2024

    At finde det rigtige butikslokale, er kun det første skridt på din rejse som ejer af en butik. Indretningen af dit butikslokale spiller en afgørende rolle, for at du kan tiltrække kunder, skabe en behagelig shopping oplevelse og øge salget. At indrette din butik rigtigt kræver mere end blot at vælge et af de ledige butikslokaler på markedet. Herunder beskrives en række områder du skal være opmærksom på når du indretter din butik.

    Læs mere
  • Tjekliste til flytning af butikslokale Tjekliste til flytning af butikslokale 5. februar 2024

    Flytningen af din butik til et nyt butikslokale kan være en spændende, men også udfordrende proces. Der er mange ting at tage hensyn til for at sikre en glidende overgang. I denne blogpost vil vi guide dig gennem de vigtigste trin, du skal følge for at flytte din butik så gnidningsløst som muligt.

    Læs mere
  • Sådan lejer du en butik – de vigtigste trin 8 trin Sådan lejer du en butik – de vigtigste trin 8 trin 5. februar 2024

    Drømmer du om at åbne din egen butik eller flytte din eksisterende forretning til et nyt og bedre sted? Men føler du dig overvældet af alle de trin, der er involveret i at leje et butikslokale? Vi har udviklet denne guide til dig, så du kan komme sikkert i mål med et nyt uden at spilde unødig tid og energi.

    Læs mere
1 2 3 4 5 6 7 8