Detaljeret søgning
Filtrér søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort

Erhvervslokaler i Egå

Du har søgt efter erhvervslokaler i Egå. Mere info om erhvervslokaler i Egå .
Du har søgt efter erhvervslokaler i Egå. Mere info om erhvervslokaler i Egå .

Værd at vide når du søger erhvervslokaler i Egå

Hjortshøj og Egå ligger i forlængelse af hinanden i den nordlige del af Århus, på den anden siden af Risskov. Egå er et eksklusivt område der ligger ud til vandet og er kendt for at have en lækker marina og gode surfingmuligheder. Hjortshøj er et mindre områder der ligger lidt længere fra Århus centrum, men som er et meget attraktivtområde for børnefamilier at bosætte sig. Hele området er dog ligger dog samlet set på listen over et af de dyreste steder af bo i Danmark.

Egå og Hjortshøj ligger henholdsvis 7km og 12 km fra Århus centrum. Området ligger omkring Djurlandsmotorvejen, tæt på både skov og strand.

 

Find erhvervslokaler i Egå

Leder du efter erhvervslokaler i Egå? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste kontorlokaler , butikslokaler , lagerlokaler mv, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye erhvervslokaler i Egå der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle erhvervslokaler i Egå  på listen herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du bestemte typer lokaler i Egå, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelseskriterier, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye erhvervslokaler til leje i Egå

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste erhvervslokaler i Egå. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye erhvervslokaler i Egå der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Egå?

I Egå finder du en række forskellige typer erhvervslokaler. Du kan vælge mellem lokaler til kontor, butik. værksted, lager, klinik, restaurant mv. Klik for at se alle de ledige lokaler.

Kan jeg søge på lokaler i Egå ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Egå kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Egå?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye erhvervslokaler i Egå.

Hvor meget koster et lokale i Egå?

Prisen på et lokale i Egå afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Egå.