Tilpas søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Erhvervslokaler i Århus V

Du har søgt efter erhvervslokaler i Århus V. Mere info om erhvervslokaler i Århus V .
Du har søgt efter erhvervslokaler i Århus V. Mere info om erhvervslokaler i Århus V .

Værd at vide når du søger erhvervslokaler i Århus V

Århus vest er et stort område der ombefatter Hasle, Herredvang, Fuglebakken, Frydenlund og Møllevangen. Det er et meget belastet område, der er kendt for at have en højere rate af kriminalitet end andre bydele i Århus, men har de senere år været i stand til at vende denne trend og derfor blevet mere attraktivt at bosætte sig i. Det er desuden i udkanten af Århus V at Handelshøjskolen ligger.

Århus V grænser op til Åbyhøj og Christiansbjerg, og ligger hævet over Indre By. Hasle Ringvej går direkte gennem området og andre store veje i området er Viborgvej og Paludan Müllers-Vej.

 

Find erhvervslokaler i Århus V

Leder du efter erhvervslokaler i Århus V? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste kontorlokaler , butikslokaler , lagerlokaler mv, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye erhvervslokaler i Århus V der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle erhvervslokaler i Århus V  på listen herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du bestemte typer lokaler i Århus V, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelseskriterier, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye erhvervslokaler til leje i Århus V

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste erhvervslokaler i Århus V. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye erhvervslokaler i Århus V der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Århus V?

I Århus V finder du en række forskellige typer erhvervslokaler. Du kan vælge mellem lokaler til kontor, butik. værksted, lager, klinik, restaurant mv. Klik for at se alle de ledige lokaler.

Kan jeg søge på lokaler i Århus V ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Århus V kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Århus V?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye erhvervslokaler i Århus V.

Hvor meget koster et lokale i Århus V?

Prisen på et lokale i Århus V afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Århus V.