Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kart

Erhvervslokaler i Sakskøbing

Du har søgt efter erhvervslokaler i Sakskøbing.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter erhvervslokaler i Sakskøbing.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger erhvervslokaler i Sakskøbing

Sakskøbing er beliggende i det nordøstlige Lolland og var tidligere hovedbyen i Sakskøbing Kommune. Efter kommunalreformen i 2007 er det dog blevet en del af den sammenlagte Guldborgsund Kommune. Byen fik senest sine købstadsrettigheder i 1270, og var i 1300-tallet møntsted, samtidig med at Christoffer d. 2. boede i byen. Sakskøbings centrum er præget af den gamle købstad, med mange snævre gader og flere købmandsgårde. Omkring centrum er Sakskøbing primært bebygget med parcelhuskvarterer.

Sakskøbing har en række mindre produktionsvirksomheder, der ligger i byens udkandt, blandt andre CD-fabrikanten DanDisc. På grund af sin placering lige ved motorvejen og tæt ved overgangen til Falster er Sakskøbing attraktiv for mange virksomheder, der vil være beliggende på Lolland.

 

Find erhvervslokaler i Sakskøbing

Leder du efter erhvervslokaler i Sakskøbing? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste kontorlokaler , butikslokaler , lagerlokaler mv, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye erhvervslokaler i Sakskøbing der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle erhvervslokaler i Sakskøbing  på listen herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du bestemte typer lokaler i Sakskøbing, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelseskriterier, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye erhvervslokaler til leje i Sakskøbing

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste erhvervslokaler i Sakskøbing. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye erhvervslokaler i Sakskøbing der matcher dine søgekriterier.