Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kart

Erhvervslokaler i Roskilde

Du har søgt efter erhvervslokaler i Roskilde.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter erhvervslokaler i Roskilde.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger erhvervslokaler i Roskilde

Med sin helt centrale placering på Sjælland er Roskilde et ideelt sted at placere sin virksomheder. Byen ligger desuden lige ud til Roskilde Fjord og fungerede også helt frem til 1443 som Danmarks hovedstad. Roskilde har ufatteligt mange kultur- og shoppingtilbud, der kan bl.a. nævnes Roskilde Domkirke, RO’s torv og vikingeskibsmuseet. Byen tiltrækker dermed også mange mennesker til, og er dermed en ideel placering for butiksdrivende. Ved Roskilde ligger desuden også DTU og RUC, så der er en fantastisk vidensbase samt mange unge studerende som dagligt kommer til byen.

 

Find erhvervslokaler i Roskilde

Leder du efter erhvervslokaler i Roskilde? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste kontorlokaler , butikslokaler , lagerlokaler mv, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye erhvervslokaler i Roskilde der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle erhvervslokaler i Roskilde  på listen herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du bestemte typer lokaler i Roskilde, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelseskriterier, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye erhvervslokaler til leje i Roskilde

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste erhvervslokaler i Roskilde. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye erhvervslokaler i Roskilde der matcher dine søgekriterier.