Detaljeret søgning
Filtrér søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort

Erhvervslokaler i Herning

Du har søgt efter erhvervslokaler i Herning. Mere info om erhvervslokaler i Herning .
Du har søgt efter erhvervslokaler i Herning. Mere info om erhvervslokaler i Herning .


Værd at vide når du søger erhvervslokaler i Herning

I Herning finder man det store Messecenter Herning, hvor der årligt holdes mange messer og kongresser, og som derfor også tiltrækker mange mennesker til den midtjyske by. Herning  har historisk haft stor signifikans i den danske uldproduktion, som har resulteret i at mange tekstilproduktioner har slået sig ned i byen. Her finder man bl.a. hovedkontoret for undertøjsproducenten JBS og andre store virksomheder. Herning byder derudover også på rige muligheder for butiks- og restaurationsdrivende, som med succes kan slå sig ned i de hyggelige gader.

 

Find erhvervslokaler i Herning

Leder du efter erhvervslokaler i Herning? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste kontorlokaler , butikslokaler , lagerlokaler mv, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye erhvervslokaler i Herning der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle erhvervslokaler i Herning  på listen herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du bestemte typer lokaler i Herning, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelseskriterier, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye erhvervslokaler til leje i Herning

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste erhvervslokaler i Herning. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye erhvervslokaler i Herning der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Herning?

I Herning finder du en række forskellige typer erhvervslokaler. Du kan vælge mellem lokaler til kontor, butik. værksted, lager, klinik, restaurant mv. Klik for at se alle de ledige lokaler.

Kan jeg søge på lokaler i Herning ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Herning kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Herning?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye erhvervslokaler i Herning.

Hvor meget koster et lokale i Herning?

Prisen på et lokale i Herning afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Herning.