Denne annonce er oprettet af en betalende bruger
Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Hyggelig fælles have til sommeren

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Fri kontakt
 • 95686
 • Kontorfællesskab
 • 1 - 10
 • Ja
 • Ikke angivet

Kontorfællesskab til leje, Herlev, Marielundvej

Udlejer tilbyder 50% i lejerabat i perioden frem til d. 30. september 2023, ved underskrivelse af lejekontrakt inden d. 30. juni 2023. 3 kontorer tilbage i vores velfungerende kontorfællesskab med fælles mødelokale, spiserum, køkken, toiletter og fiber-internet.

Området:
Fantastisk præsentabel ejendom beliggende i Herlev’s eftertragtede erhvervskvarter ca. 200 meter fra Nordre Ringvej og den kommende Letbane Station ved Lyskær.

Ejendommen består af 23.083 m2 med mange store og mellemstore lejere, der er udlejet til ca. 45 forskellige virksomheder.

Lejemålet:
Lejemålet er beliggende på ejendommens 1. sal i vores BUCH BUSINESS CENTER, med mulighed for at leje kontorer enkeltvis, og løbende tilpasse det virksomhedens behov, således at i kun lejer de antal kvadratmeter, I har brug for. På nuværende tidspunkt har vi 3 kontorer tilbage på hhv. 25 m2, 46 m2 og 66 m2 inkl. andel af fællesarealer, som ved at blive kombineret kan give 112 m2. To af kontorererne er placeret ved siden af hinanden, hvorfor dette kunne være en oplagt løsning.

Der er ligeledes mulighed for at leje lager/opbevarings arealer med direkte adgang til en stor vareelevator. (Mål: bredde 2,4 m., længde 7,5 m. og højde 2,48 m., bæreevne 1.500 kg.)

Udover eget aflukkede kontor, så kan man som Lejer også frit benytte sig af tekøkken, frokoststue, mødelokale med Tv-skærm, toiletter, fibernet, fri parkering m.m.

Hvorfor blive en del af BUCH BUSINESS CENTER?
BUCH BUSINESS CENTER består i dag af mere end 10.000 m2 kontorfællesskab, fordelt på 4 adresser i Storkøbenhavn og Nordsjælland, og med tæt på 100 virksomheder boende til leje. BUCH BUSINESS CENTER er kendetegnet med pæne og moderniserede omgivelser, gode mødefaciliteter og hyggelige loungeområder, hvor virksomheder i alle størrelser og brancher kan mødes på kryds og tværs. Fælles for alle lejere er, at de ønsker præsentable kontorlejemål til konkurrence-dygtige priser.

Som lejer i BUCH BUSINESS CENTER har man mulighed for, på tværs af ejendommene, at gøre brug af møde- og kantinefaciliteter, helt uden meromkostninger.

Parkerings- og trafikforhold:
Der er omkring ejendommen ca. 400 gratis parkeringspladser til brug for ejendommens lejere og gæster.

Der går ligeledes Bus 155 få hundrede meter fra adressen, der med kun 5 stop får dig fra Herlev St. til Marielundvej. Bussen går hvert 20. minut.

Størrelse:
Lejemålet udgør 25 – 112 m2 inkl. andel af fællesarealer.

Leje (lejerabatten fratrækkes nedenstående priser):
Den månedlige leje udgør ved:

25 m2 – kr. 2.594,98.
46 m2 – kr. 4.829,01.
66 m2 – kr. 6.845,52.
112 m2 (samlet) – kr. 11.674,53.

Lejen er inkl. el-forbrug, internet, samt betaling af fælles-, drifts- og varmeudgifter.

Regulering af leje:
Basislejen reguleres årligt, pr. 1. januar, med udviklingen i nettoprisindekset, dog minimum 2%, første gang pr. 1. januar 2024.

Depositum:
Der beregnes et depositum svarende til 6 måneder, af den til enhver tid værende basisleje. Depositum står til sikkerhed for lejeres overholdelse af sine forpligtelser, jf. indgået lejekontrakt.

Fællesudgifter:
Lejers betaling af fællesudgifter er en del af foranstående leje.

Driftsudgifter:
Lejers betaling af driftsudgifter er en del af foranstående leje.

Varme:
Lejers betaling af varme er en del af foranstående leje.

Moms:
Alle ydelser tillægges den til enhver tid gældende moms.

Vedligeholdelse:
Indvendig vedligeholdelse af det lejede påhviler lejeren.
Udvendig vedligeholdelse påhviler udlejeren.

Energimærke:
Ejendommen er pr. 24. maj 2013 gennemgået, og har af Energistyrelsen fået Energimærket ”D”.

Opsigelse:
Lejemålet kan opsiges med 6 måneders varsel.

Indflytning:
Efter aftale.

Information og data

Dette kontorfællesskab ligger på Marielundvej i Herlev. Herlev har postnummeret 2730, og ligger i kommunen Herlev, som ligger i Storkøbenhavn.


Rutevejledning

I nærheden

 • Restaurant

  1362 m
 • Supermarked

  • Safran Supermarked 1199 m
  • Lidl 1285 m
  • 365discount Rødovre, Islevbrovej 1311 m