Denne annonce er oprettet af en betalende bruger
Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Hos EasyOffice Randers, er lokale 1.01 ledigt. Book kontoret i Randers idag, vi tilbyder nem etablering i central bel...

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Fri kontakt
  • 194662
  • Kontorhotel
  • Kontor
  • Ikke angivet
  • 64.800 DKK

Kontorhotel til leje, Randers C, Vestergade Baghuset

Kontorlokaler til leje i Randers – Lokale 1.01
Kontorhotel Randers centrum – Søger du kontor i Randers centrum? Book et kontor i EasyOffice, vi tilbyder nem etablering til faste, lave priser. Få kontor i Randers centrum, en pris – ingen ekstra regninger. Vi tilbyder kontorfællesskab i et lækkert miljø med adgang til mødelokaler i stueetagen, fælles køkkener, flere toiletfaciliteter og loungeområde – indbydende & præsentabelt.

Vores priser er inklusiv, el vand, varme, internet, eget aflåseligt moderne kontor, samt booking mødelokaler på alle vores lokationer. Kontorerne fås fra 1 til 6 arbejdspladser. Mødelokalerne bookes online via portal. Der er både whiteboard og flatsceen i mødelokalet.

Vi tilbyder fleksibel lejekontrakt hvor du bestemmer tidshorisonten. Så måske er det tid til et kontor Randers centrum? Kontorhotel i Randers centrum.

Læs mere om Vestergade her

Ejendommen er tæt på Randers hyggelige gågademiljø med butikker og caféer. Ejendommen har gode tilkørselsforhold og mulighed for at leje p-licens direkte ved ejendommen.

Dette kontorhotel ligger på Vestergade Baghuset i Randers C. Randers C har postnummeret 8900, og ligger i kommunen Randers, som ligger i Randers.