Rapportér

Butikslokaler, Albertslund, Klik her for at se vejnavnetKanalgaden xx

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 128756
  • Butikslokaler
  • 103 m2
  • 123.600 Kroner
  • 1.200 Kroner/m2/år

103 m² indflytningsklar butik med store facadevinduer lige ud til kanalen.

103 m² indflytningsklar butik med store facadevinduer lige ud til kanalen.
Butikken ligger i et velfungerende bycenter i centrum af Albertslund tæt på Albertslund Rådhus, S-togsstation, uddannelsesstederne i byen. Ejendommen ligger samtidig i et fuldt udbygget boligområde. Beboerne og gæster i centret passerer dagligt forbi butikken på vej til den store og velfungerende parkeringsplads. Dertil er der gode transportmuligheder for biler med kun 5 minutters kørsel til Holbækmotorvejen.

Skal du åbne butik, så har vi de helt rigtige lokaler på [xxxxx] 10. Du får et godt lokale med store facadevinduer ud til kanalen og butiksarkaden. Butikslokalets udformning giver dig alle muligheder for at indrette dig, så det fungerer optimalt til dit formål. Du får også et godt baglokale, hvor du kan have tekøkken og kontorplads. Derudover er der selvfølgelig toilet til dig og dine kunder. Bag ejendommen er der mulighed for at leje depotrum. Der må dog ikke drives følgende erhverv i lejemålet: slikbutik, kiosk, frisørsalon, sharwarmabar, pizzaria, andet fast food, kosmetologi, bodega, café, spillehal, vandpibecafé, solcenter, piercing/tatovør eller blomsterbutik.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lokalet og med direkte kontaktinfo til udlejeren.

Dette lokale ligger i Albertslund kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Albertslund