Rapportér

Kontor til leje, Vedbæk, Klik her for at se vejnavnetFrydenlundsvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 78883
  • Kontor & Kontorfællesskab
  • 18 m2
  • 38.400 Kroner
  • 2.133 Kroner/m2/år

Helt kontor eller delt kontor? Uanset hvad du vælger, er Frydenlund 30 fyldt med fordele

Helt kontor eller delt kontor? Uanset hvad du vælger, er Frydenlund 30 fyldt med fordele

Frydenlund 30 er fremtidens kontor med funktionalisme, deleøkonomi og ypperlighed under ét og samme tag. I det unikke kontorfællesskab i Nordsjælland får du grønne omgivelser samt adgang til faciliteterne på Bredgade 30 i København K.Vi tilbyder et 1-mandskontor til 6.500 kr. pr. måned indeholdende leje, drift, varme, el, internet, reception, kaffe, the, vand samt rengøring. Uanset hvilken løsning du vælger, så er jeres nye arbejdsplads møbleret med hæve-sænke borde, kontorstole og opbevaringsmuligheder.

På Frydenlund 30 kan du tilkøbe bl.a. frokost i bistroen og adgang til husets mødelokaler. Ydelserne købes nemt via Frydenlund 30’s egen app. Med app’en kan du f.eks. bestille din kaffe hjemmefra, så den står klar i kaffebaren, når du møder ind. Motorvejen og strandvejen fører dig i bil til Frydenlund 30, hvor der er gode og gratis parkeringsforhold, der garanterer plads til alle. Vi reserverer også gerne en plads til dig i city, når du har møder i København. Vil du vide mere? Så gå på opdagelse på [xxxxx]

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lokalet og med direkte kontaktinfo til udlejeren.

Dette lokale ligger i Rudersdal kommune - klik her for mere info...