Rapportér

Kontor til leje, Glostrup, Smedeland

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 128789
  • Kontor & Lager
  • 21 m2
  • 14.833 Kroner
  • 19.153 Kroner
  • 706,33 Kroner/m2/år
  • 912,04 Kroner/m2/år
  • 100

Præsentabelt kontorfællesskab til områdets skarpeste priser

Fra kr. 1.773 i månedlig leje, alt inkl.

Området:
Lejemålet er en del af Albertslund's eftertragtede erhvervskvarter i området bag Nordre Ringvej, og kun få minutter fra af- og tilkørsel til motorvejen.

Lejemålet:
Lejemålet er en del af en større ejendom på 5.722 m2, hvor der ud mod Naverland er 4 "pavilloner", som skal være med til at bringe liv til adressen i form af butikker, restauranter og lignende.

Man kommer ind til lejemålet via et fælles glasindgangsparti med de nuværende lejere i kælder og stueplan. Kontorfællesskab ligger på 1. salen, og indeholder både herre- og dametoiletter i begge ender, to tekøkkener med tilhørende frokoststuer, brusebad og to fuldt møblerede mødelokaler.

I forbindelse med leje af kontorer i størrelserne 21-71 m2, er det også muligt at leje lagerplads. Lagerlokalet udgør 216 m2, og er beliggende i kælderen under bygningen.

Parkerings- og trafikforhold:
Der er omkring ejendommen ca. 100 gratis parkeringspladser til brug for ejendommens lejere og gæster.

Foran lejemålet stopper Bus 149, som hvert 20. minut kører mellem Glostrup St. og Albertslund St.

Ydermere bliver der etableret en Letbane Station ca. 250 meter fra lejemålet, som forventeligt vil gå i drift i år 2025. Letbanen vil i rush hour have afgang hvert 5. minut, og stopper 29 gange mellem Lyngby og Ishøj. Øvrige tidsrum vil den gå hvert 10. minut.

Fælles-, drift- og varmeudgifter:
Lejers betaling af fælles-, drift- og varmeudgifter udgør samlet kr. 303,89 pr. m2 om året, og tillægges den årlige leje på kr. 700 pr. m2.

Fællesudgifterne omfatter blandt andet
- Internet
- Rengøring af fællesarealer
- El-forbrug i kontorfællesskabet
- Blomster
- Indvendig vedligeholdelse af fællesarealerne
- Vinduespolering

Driftsudgifterne omfatter skatter, afgifter og øvrige omkostninger af enhver art, herunder vand mm., der til enhver tid pålægges Ejendommen og udlejningsvirksomheden.

Varmeudgifterne omfatter forsyning af varme til det lejede, forsyning med varmt vand samt hen-læggelser til fornyelser af varme- og varmvandsanlæg.

Leje:
Et godt kontor i kontorfællesskabet kan lejes fra kr. 1.772,70 pr. måned alt inklusiv. (1.236,09 + 536,61)

OBS: Udlejer kører i øjeblikket en kampagne, hvor man i lejeperiodens første 6 måneder kan leje et dobbeltkontor på 43 m2 til en værdi af 3.248,73 om måneden, for kun kr. 1.772,70, svarende til prisen for et enkeltmandskontor.

Dette giver en månedlig besparelse på kr. 1.476,03‬.

Regulering af leje:
Basislejen reguleres årligt pr. 1 januar med udviklingen i nettoprisindekset, dog minimum 3%. Første gang 1. januar 2020.

Størrelse:
Lejemålene udgør fra 21 - 71 m2, hvor man har mulighed for at leje flere kontorer ved siden af/overfor hinanden - Helt efter lejers behov.

Indretning:
Kontorlejemålene overtages nymalet og rengjort.

Fællesfaciliteter:
- 2 mødelokaler
- 2 tekøkkener
- 2 frokoststuer
- 1 bad

Depositum:
Der beregnes et depositum på 6 måneder af den til enhver tid gældende leje. Depositum står til sikkerhed for lejers overholdelse af sine forpligtelser, jfr. indgået lejekontrakt.

El:
Alle udgifter til forsyning af det lejede med el, inkl. afgifter og eventuel målerleje, er inkluderet i fællesudgifterne som er en del af lejen.

Moms:
Alle ydelser tillægges den til enhver tid gældende moms.

Vedligeholdelse:
Indvendig vedligeholdelse af det lejede påhviler lejeren.
Udvendig vedligeholdelse påhviler udlejeren.

Opsigelse:
Opsigelsesvarslet udgør 6 måneder, til den første i en måned.

Indflytning:
Efter aftale

Dette lokale ligger i Glostrup kommune - klik her for mere info...