Rapportér

Kontor til leje, Brøndby, Klik her for at se vejnavnetMidtager xxxx

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 113767
  • Kontor
  • 403 m2
  • 302.256 Kroner
  • 750 Kroner/m2/år

Kontor og lager i moderniserede lagerlokaler

Kontor og lager i moderniserede lagerlokaler

Ejendommen er beliggende i et fuldt udbygget erhvervsområde i Brøndby og huser mange store virksomheder. Med under én kilometer til Holbækmotorvejen er der optimale tilkørselsforhold for både tung og almindelig biltrafik. Fra ejendommen er der gode muligheder for adgang til offentlig transport.

Lejemålet er beliggende i en lagerhal og indeholder såvel flotte kontorer med mahognigulve, moderne køkken- og toiletfaciliteter, stort lager samt mulighed for mindre lager/pluklager. Fra indgangen kommer man ind i de højloftede lokaler, og her er det muligt at etablere et loungeområde eller en reception. Der findes 6-7 kontorer i forskellige størrelser. Det er muligt at have showroom, lounge eller eventuelt et mindre pluklager i midten af kontordelen, hvor mahognigulvet giver en flot finish til lokalerne. På lageret er der en stor port til en tilkørselsrampe, som gør det nemt at læsse og losse en lastbil. Der er rigeligt med parkeringspladser til medarbejdere og gæster på ejendommens store p-plads. Dette lejemål er absolut et besøg værd.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lokalet og med direkte kontaktinfo til udlejeren.

Dette lokale ligger i Brøndby kommune - klik her for mere info...